Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 841
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
Честита Коледа🎄
В тези свята нощ,пълна с много топлина, нежност и емоции ти желая: любов, която да сгрява сърцето, верни приятели и здраве, за да се наслаждаваш на пълното щастие!

# 331
  • о`майна лунна нощ е
Мили коледни снимки ... А ние?!

Кой си къпе кучето на този светъл празник?

Билянка, напълни ми душата с този разказ! Принесе ме на това прекрасно място и уютна семейна атмосфера!

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 18:18 от `ТуиГ

# 332

Весели празници и от нас.

# 333
  • София
Честита Коледа, момичета и косматковци! От здраве и късмет да не се отървете! Hug
Всички сте прекрасни Heart Eyes
Но не мога да се сдържа, с глас се смея на горкия кален Швепс, каква коледна баня го чака...

# 334
Героите са уморени!

# 335
  • Пловдив
Още уморени герои

# 336
Честита Коледа!!!
Братко Швепс мен вече ме изкъпаха. А само малко се отъркалях в една прекрасна кал. Сега поне мога да си полегна на леглото на бати, докато цъка Joy

# 337
  • sofia
Весела Коледа и от Леон. След като вчера помага в готвенето, днес се е отдал на забавления.

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 21:22 от Кришка

# 338
  • тук-там

Честита Коледа и от нас! Здраве и благоденствие на вас и четириногите любимци!

# 339
  • Bарна, морето, сините вълни
Мили Швпес, в каква беля пак си се забъркал? Вместо да рупаш лакомства пред елхата, ти скачаш в локвите! Мони сега би казала "Бау, кал" Joy Онзи ден Еро скочи в голяма локва и от тогава не спира да повтаря това.

Толкова е уютно и приятно тук, сладки коледни снимки с милите косматковци - джафкащи и мяукащи.

# 340
Лека нощ от още една уморена геройка 😆

# 341
  • под тепетата
Деспи, на времето в такава ситуации Марти хвърли повода на Макс и се цамбурна в локвата 😂

# 342
Весела Коледа и от нас с Хари! Нейният подарък избухна 10 минути, след като си го получи. Биляна, това с бисквитката е много сладко. Не съм се сещала, но ние и не оставяме бисквити, а трапезата от Бъдни вечер, по стара традиция. Децата сутринта установиха, че никой не е ял от храната Joy

# 343
  • У Диспансера ...♥♥♥
Честита Коледа, момичета!
Бъдете здрави и много щастливи😘
Нашите косматковци също нека бъдат все така обгрижвани от семействата си 🐶

# 344
Ще лая, не ми обръщаш внимание:

Общи условия

Активация на акаунт