Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 842
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Кой? Какво? Не съм аз!!!

# 346
  • София
Честита Коледа и от нас, момичета! Пожелавам на всички най-вече здраве, другото, както се казва, сами ще си го направим.

Две от трите косматки в къщи  са се отдали на активна почивка.

# 347
  • Bарна, морето, сините вълни
Не искам да развалям ведрото коледно настроение в темата, но само да попитам...сварен картоф ли давахте, когато кучетата погълнат нещо, което не трябва? Изяде вече Ерос едно картофче.
Тъкмо му приготвях закуската, обезкостявах му месо от пиле и хвърлих кокалчетата. За секунда лакомата му мутра се напъха в коша и в момента, в който чух хрускане му разчекнах устата, бръкнах и извадих част от кокалите. Успях да напипам и другите дълбоко в гърлото, но той преглътна като мисирка.
И друг път е крака пилешки кокали от кола и ки се размина с много повръщане, хапчета и диета. Дано нищо му няма. И аз съм виновна, ама и той все едно не преяде тия дни, всички го черпим, за едните кокали от коша се заинатил...

# 348
Деспи точно варен картоф се дава при поглъщане на нещо с остри върхове. Дано го е сдъвкал добре и да нямате проблеми на изходите. В такива ситуации реагирай спокойно, за са не се научи да гълта бързо от зор да не му вземеш кокала, защото ако го сдъвчи вероятността за проблем в стомаха е нищожна, в сравнение с погълнато голямо парче.

# 349
  • Пловдив
Здравейте!Извинявам се ,ако е дискутирано вече.Моля за съвет тези от вас,които отглеждат любимците си на двора. Имам мъжки лабрадор на 6 месеца.С нас е от 2 месечна възраст.Гледахме го вкъщи докато минат всички ваксини и после постепенно го адаптирахме да живее на двора.Храним го 3 пъти дневно и извеждаме на разходка след всяко хранене,за да изградим хигиенни навици и да не се изхожда в двора.Не се получава много.След сутрешното хранене и изхождане по време на разходка,се изхожда още веднъж ...това е до времето за обяд.С пишкането е същото...не го прави само навън.Незнам дали е малък още или ние правим нещо не както трябва.

# 350
  • Sofia
Чоки си изгради навиците към 7-8 месечна възраст, така че може и да му е рано на мъника.

# 351
  • sf
Нейо е на гости при баба и дядо. Тя го глези като внуче, даже филийка с пастет му беше направила сутринта. 🤣

# 352
Нейо е на гости при баба и дядо. Тя го глези като внуче, даже филийка с пастет му беше направила сутринта. 🤣

Охх,глезанчо! Друго си е у баба Joy

# 353
Честито Рождество Христово, бъдете живи здрави Heart
Един от подаръците на Кари, беше унищожен за 2 минути Grinning

И сега иска да убие пантофите на малката, защото имат звънчета

# 354
  • София
Весела коледа, дружина! Да сте здрави, с много късмет, щастие и усмивки!
Голям страх от гърмежите от пиратки и бомбички, чак ми е тъжно като подвие опашка и се крие. Иначе сме ей така:

# 355
  • Пловдив
Саско на 4 месеца се научи да ходи само вън. Но през час-два беше навън да чишка. Като се изчишка или изака - танц на радостта: браво, браво, подскачахме и шумно и щастливо хвалене!
Чишкал и акал е няколко пъти вкъщи след като започна да излиза.
Да си кръвоснабдим мозъка...

# 356
Саско на 4 месеца се научи да ходи само вън. Но през час-два беше навън да чишка. Като се изчишка или изака - танц на радостта: браво, браво, подскачахме и шумно и щастливо хвалене!
Чишкал и акал е няколко пъти вкъщи след като започна да излиза.
Да си кръвоснабдим мозъка...

Оле,колко ми е познат “танца на радостта”. Скачах,виках,плясках и давах наградка-няколко пъти засичах погледи на хората,представяте си как съм изглеждала. А една баба дори ми каза,че акъла ми е колкото на пиле JoyJoy

# 357
Момичета, влизам да ви пожелая на всички здрава и щастлива Нова 2021 Година, изпълнена с много обич и прекрасни моменти с любимите ни същества!
Аз съм основно в котешката тема вече, но не съм ви забравила. Simple Smile

# 358
  • София
Здравейте, с ново попълнение в темата - Роузи - кокер шпаньол на 6 седмици. Знам, че е мъничка, но майка й роди 8 и вече не ги гледаше. Та, у дома е вече, и реших да я представя с питане - съвет за добри, качествени и същевременно изгодни зоомагазини - в София или онлайн Simple Smile Благодаря!

# 359
Здравейте, с ново попълнение в темата - Роузи - кокер шпаньол на 6 седмици. Знам, че е мъничка, но майка й роди 8 и вече не ги гледаше. Та, у дома е вече, и реших да я представя с питане - съвет за добри, качествени и същевременно изгодни зоомагазини - в София или онлайн Simple Smile Благодаря!
Добре дошла,прекрасна Роузии! Страхотен малък бонбон!

Общи условия

Активация на акаунт