Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 844
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
  • о`майна лунна нощ е
О, ЖобеМой! Сладкиш!
Като за начало, без да съм го посещавала лично - нечовешкият магазин на д-р Стефанов. Имат разни отстъпки. Като си намерите вашата храна - онлайн магазинът на zooplus.bg. Там вече ще следите за промоции, отстъпки, награди ... Изборът е доста голям, а поръчките пристигат за около седмица.

# 361
Здравейте, с ново попълнение в темата - Роузи - кокер шпаньол на 6 седмици. Знам, че е мъничка, но майка й роди 8 и вече не ги гледаше. Та, у дома е вече, и реших да я представя с питане - съвет за добри, качествени и същевременно изгодни зоомагазини - в София или онлайн Simple Smile Благодаря!
Олелее, какъв сладкиш е Роузи! Сако за целувки и мачкане на ушаците е! 😍😍
Както е посъветвала и Туиг зоомагазина на др Стефанов е добре зареден, имат няколко из София, както и онлайн магазин.

# 362
  • Bарна, морето, сините вълни
Прекрасно мъниче е Роузи! 🥰 Какъв по-хубав коледен подарък от още един член на семейството. Само за гушкане и мапкане е тази муцинка. Heart

# 363
  • София
Благодаря на всички Heart
Виждах реклама на Др.Стефанов, ще разгледам и zooplus Simple Smile
В кварталните ми зоомагазини в южната част на София има сериозни разлики в цените, и помежду им, и с онлайн магазините, затова трябваше да се консултирам Simple Smile
Ще ви споделям още снимки на дребосъчето, започваме учене на подложки, че има още много до трета ваксина Simple Smile

# 364
  • София
Добавям, че чета файловете от началото на темата и са ми много полезни Heart

# 365
Момичета, тези дни гости мости, готвене, чистене, ядене, пиене и не ми остава време за два реда.. Освен това бях и на работа 😤
И само влизам и наблюдавам, харесвам и изчезвам 😁
Тайра е добре, беше много възпитана тези дни, подаръците изчезнаха още първите 2 часа, така, че даже и снимки нямам да ви покажа 😂.. Гледам всички сте добре, радвам се ❤️.. И нови попълнения виждам-сладки малки бонбончета 😍 Добре дошли!
Утре ще ви снабдя с някоя снимка 😋

# 366
  • София
О, Роузи! Прекрасна малка пухена топчица! Добре дошла Simple Smile

# 367
  • Sofia
С тея маси и празници,направо ми писна....
Ох,Роузи какъв си бонбон,пу пу Heart
Моята 4 дни релакс при баба и дядо-разпука се от ядене и глезотия. Гранулка не помирисва,само от скарата иска,а баба и дядо като внучетата я гледат.
На Бъдни вечер цял ден бяхме при свекито и я оставих при нашите. След 2 часа баща ми звъни и пита "а тука кучето спи вече час и не мърда,да не му е станало нещо?", след още няколко часа "ми тя не яде гранули и й дадох едно кюфте,да не й стане нещо като стой гладна". Умрях от смях Blush кучето видяло ядене и тишина без децата и цял ден до печката на топло спи и скърца под масата,пълно спа си направи.

От пиратки не я е страх,гърмяха и не ги отрази,даже в Сф лапетиите като гърмят до блока само ги излае и си продължава играта.

Весели празници и честити Стефановци,да сте здрави всички 2 и 4 краки симпатяги!

# 368
Ето ме мили хора.. Тук съм, почивам си най-накрая..

Скрит текст:
Да ви се оплача.. 3 дни идват гости, ние ходим на гости-направо ми омръзна! На всичкото отгоре, Дядо Коледа донесе на мама една въртяща се извънземна чиния 🤔, която постоянно ме преследва и ходи из целия апартамент.. Наричат я прахосмукачка-робот, ама аз не съм сигурна какво е, знам само, че е в моята територия и ходи и около храната ми, което не ми харесва.. Но някой ден ще се погрижа за нея, за сега само я лая! [spoiler/]

# 369
  • Пловдив

Кюфте тайм

# 370
  • под тепетата
Добре дошла на Роузи! Много бонбонеста  хубавица!
Едене, пиене, мързелуване, чат-пат ме бият на  "Не се сърди,човече" и днес макар, че превалява, нахлузих дебелите гащи и хукнах с  Ози да гоним пъдпъдъците.
Despi, как е Еро?

# 371
  • Стара Загора
Аз влизам да се оплача от Стефанов. Барби е в София, където обикновено много я глезят и не яде гранули. По тази причина я изпратих с малко количество, което тя си изяла. Звънят ми да ме питат откъде да вземат пак същите,силно впечатлени че са свършили. Видях,че в Стефанов ги има и тъй като им беше на удобно място направих поръчка през сайта, за да използвам по-голяма отстъпка. До тук всичко беше чудесно. След 3 или 4 работни дни се обадиха,че нямат тази храна в този обект и нямало да получават до края на годината. Попитах ги от коя имат налична в този обект и къде има от другата, но не получих отговор. Благодариха ми за разбирането и туй то.

Ако някой намери консерви на Брит момопротеин под 3,50 моля да сподели. Hug
И една Грозабел.

# 372
  • София
Весела Коледа, момичета и любимци. Ние сме под карантина и малчо е много неприятно изненадан. Сваляме го сутрин и вечер само да пишка и ака, а синът ми идва 1 път на ден да го разхожда по-дълго. А малчо се е научил да стиска и нищо не прави вкъщи и се притеснявам, ако не го извеждаме редовно.

# 373
  • о`майна лунна нощ е
Аз какво да кажа.

Тези дни обикалям и чеша други кучета Blush

# 374
Аааа,не е честно.Швепса ще ревнува,(: .

Общи условия

Активация на акаунт