Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 837
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
Привет на най- страхотната  група с най- хубавите домашни четириноги Blush
Нашата Кая вече е на 54 дена, доста е лакома, хапва си сухи гранули, понякога и лъжица - две кис мляко за десерт и е почти 2 кг. Храним я 4 пъти денем и нощем към 4ч. задължително. За пишкане понякога уцелва памперса, даваме награда, но акането не го свързва с пишкането и е където я свари Grinning
Нощем много иска при нас в леглото, но като я оставим да поскимти и си ляга в нейното легло. Даже си мислехме, че е сменила деня с нощта, защото денем си поспива, а нощем снове из апартамента, търси си занимания и нашата компания. Ако някой стане за нещо, тя е готова за игра. Знае команда Седни само за сега и чака лакомство. Много е любвеобилна, целува ни всички подред Grinning . Но може да бъде и много лоша на моменти- хапе ни по краката, спуска се с ярост, ръмжи, знам че и растат зъбки още, но това нормално ли е или ние не правим нещо както  трябва. Отвличаме и вниманието с играчка или въже, но понякога не става.  Моля за съвет.
Утре и предстои второ обезпаразитяване и на 27- ми втора ваксина.

# 301
maq-mi напълно нормално е държанието на малката Кая. Всяко кутре преминава през етап да хапе всичко каквото му се изпречи. Сърбят венците, учи се да си регулира силата на захапката. Прави се точно това, което правите. Казвате строго "не" и поднасяте играчка за хапане и игра. Аз, когато Макс беше малък даже се правех, че скимтя за да се научи, че не бива да прекалява с хапането и стискането. Към днешна дата усети ли ръка в устата си и замръзва, не смее ни да хапе, ни да стиска. 😁 И добре, че е така, че е способен с едно щракане да ми направи на сол костите 🤪
За командите действайте бавно, защото е още мъничка и не очаквайте чудеса от днес за утре. Затвърдете една команда и чак след това започнете да учите нова, но си репетирайте и по старото научено.

Барби ама вие сте много икономични 😜 Аз няма са споменавам 15кг чувал до къде ме докарват с тия моите гладници, което ме подсеща да мина да взема храна и за бездомниците ми, че баш почивните дни ще ми свърши и техния чувал. 🤪

# 302
Сиви ❤
Аз имам чувал алфа спирит със свинско(7 days diet), но на Кая не и понася, ако някой го интересува мисля да го продам. Бях купила два чувала и още не може да се изяде първия, та мога и за проба да пратя, меки гранули като от монодозите и се ядат с кеф, но и на двете не им понасят на стомасите(чувствителни са ми се паднали).
А тази Алева скоро нашумя, още с недоверие гледам, не знам защо така.. ММ онзи ден пък ми покзва в лидъл грейн фри гранули и вика виж колко удобно, от тук да купуваме 😂 За моя изненада съставът хич не е лош и са на много добра цена, ама и там с недоверие пак подходих, нещо са ми съмнителни

Тони, да не си в моята фирма случайно, вкъщи бачкаш, тая седмица гърч.. аз и на бъдни вечер ще работя за капак.

# 303
  • София
Хахахах, не знам в коя си ти, аз съм в DXC. Подозирам, че не само при теб и мен ще да е така, то на сиромах човек кога му е вървяло Simple Smile
Но поне на Бъдни вечер съм офф! А днес, в знак на протест за вчера и онзи ден, цял следобед редя пъзел Grinning

# 304
Тони, твоята фирма са клиенти където аз работя (хотел) 😉 правите събития/презентации при нас, аз ви ги организирам - така че може и да сме се виждали, ако си идвала в хотела.
Да похваля Маги е на гости при баба (моята майка) за първи път и много слуша. Даже играчка й донесе баба Коледа 😁 но то милото не знае как да играе с нея, учим се още

# 305
Пожелание за спокойни и хубави празници, от една щастлива Лори, в Рила планина!🌲💛

# 306
Сиви, благодаря за успокоението Hug
Малко снимки от щурата Кая Grinning

Пожелаваме ви весели празници и мокри нослета Hug

# 307
  • София
Олее, такъв сладкиш е Кая Heart Eyes, ще й изям носа

# 308
  • sf
Стела, толкова мило ми става като те слушам как говориш за Маги! Милото животинче, дано оздравее и да ви радва много дълги години!

# 309
Хубавата тема пълна с хубави кучета и с още по-добрите им стопани!
Ето Маги има вече своя нов, грижовен стопанин!
Sivi не спира да се раздава за животни! Адмирации!

Весели празници от нас, и от миналогодишноъо бебе Бейли, което вече не е никакво бебе, а един добър, голям и щур лабрадор. Междудругото постоянно се случва да му се зъбят кучета, а мисля че той въобще не разбира. Върти опашка, чуди се какво става. Душко добродушко. Снимка от миналата година, на Коледа

# 310
  • Бургас
На Елза като й се озъбят, тя сумти, тръска се и ме гледа учудено. Малките пък ги подминава с такова безразличие, даже и с поглед не ги удостоява.
И аз съм в кюпа на работещите по празниците:(

# 311
  • sf
Моята ваканция започна, а плановете ни за празниците са горе-долу такива. 😁

# 312
И аз съм работна,днес до обед.Ние почиваме само на 25.12 и на 01.01.
  Хубави муцуни,болните да оздравяват!
   Светли празници ,момичета!Пожелавам здраве,спокойствие и благоденствие на вас и любимите ви хора!И щури домашни любимци!

# 313
Хахахах, не знам в коя си ти, аз съм в DXC. Подозирам, че не само при теб и мен ще да е така, то на сиромах човек кога му е вървяло Simple Smile
Но поне на Бъдни вечер съм офф! А днес, в знак на протест за вчера и онзи ден, цял следобед редя пъзел Grinning
Оооооо колежка!  И аз съм там. Само да не се окажем в един екип Joy
Тази малката Кая е такъв сладкиш! Няма нищо по-сладко от малко кученце, а тя е просто бонбон. Зачудих се защо я храните и нощем. Хари я взехме на 48 дни и вече беше на 3 пъти на ден хранене. Така ни я дадоха. А нощем само ставах да й изчистя акото, понеже като го свършеше почваше да скимти. После седях до леглото й докато заспи. И след седмица-две свикна да не ни буди. Спеше си и тя. Ето я в бебешкото й легло на кравайче, понеже и ние сме при баби, а другото е много голямо за да го разнасяме. Но тя и това си го обича.

# 314
  • Bарна, морето, сините вълни
Мили момичета, желая ви весело посрещане на Рождество! Нека във всеки дом има здраве, мир, любов и щастие. И не забравяйте под елхата да оставите подаръци и за нашите верни другарчета. Heart

Общи условия

Активация на акаунт