Любители на кучета-111 Коледна тема

• 29 411
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Биляна свърши голяма работа и събра разказите й, откакто сме във форума.
Ама кажете на непросветените къде да ги прочетем разказите? И ний новаците сме човек! 

И да се похваля, всичкото паплач е налице днес - 5 броя котки, Лиси, птичките (дойдоха да папат), Буба, ММ и аз Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 21:23 от ToniShu

# 571
  • Sofia
Днес срещнах семейство с 2 голдъна (майка и дъщеря). Заговорихме се и питам аз:
- Как е с 2 големи кучета в апартамент?
Жената:
-Аааа,2 кучета,3 деца,1 котка,2 папагала и 1 хамстер имаме...След 2 дете и 2 куче вече не ни прави впечатление навалицата в нас 😁
Зачудих се на какви успокоителни е,че аз с 1 куче и 2 деца и тея дни съм луднала от каране...съседите си лягат рано и не се крият под елхата 😁

# 572
  • sofia
Честит Рожден Ден на Рейна!!! Да е много здрава и дълги години да сте щастливи заедно!

# 573
  • sf
За много години и от нас! Живи и здрави!

# 574
  • София
Честита ви Новата 2021-ва Година! Да сте здрави! (повтарям се, сигурно... ама то водка, винце, шампанско..., а познайте какво ни е 😂😂😂)
И от спящия вече и изморен от днешната хубава слънчева разходка, мързелчо Чарли - едно - рррррр, айде остави ме сега деее... Kissing Heart
Обичаме ви, другари мили!!! ❤❤❤❤❤❤

# 575
  • Sofia
Добро слънчево и мразовито утро!
Чоки има нова мания - катерички! Днес на два пъти почти се изтръгна от ръцете ми да гони горките животинки, не че може да ги стигне, но е много смешен като се изправи на някое дърво и маха весело с опашка - аха-аха да се покатери...

# 576
Тайра ме ползва за възглавница, и ви намига 😁

# 577
За много години на всички собственици и техните любимци!Нека са здрави и палави,за да ни радват .
Чета ви,но не ми се пише.Ама сега идвам с проблем.Снощи не спахме,нещо стана с мързеливката ни.Първо взе да се върти ,после както спеше повърна...Снощи яде кокали,но бяха доста добре сварени,дали преяде или защото мм даде зеле...После още на два пъти повърна,не ни остави да спим,имаше като че ли и температура.За сега вече е добре,не е яла и не е пила вода обаче.И по съвет от тук дадох 1/3 ампула с Деган,защото още се бунтува стомаха и.
Дали да пробвам да и дам вода със спринцовка ,защото ще се обезводни или да я оставя сама да пие.
Ето я на три години и половина е ,към 7 кг е.

# 578
pisenxeto какво зеле сте дали? Най-вероятно е от него. Доколкото знам не им се отразява добре и ги подува. Получават газове. Кокалите също не са препоръчителна храна и явно от комбинацията на зеле и кокали се е получил този ефект. Както често казвам и на майка ми, кучетата не са прасета или кошчета за боклуци. Не може да им се дава всичко да ядат и дори и да просят ядене от човешката трапеза нищо няма да им стане ако не опитат от всичко. 😁
Насилствено не давай за момента вода, защото от 2-3 повръщания няма да се обезводни. Храна на малки порции за да не натовари стомаха изведнъж.

# 579
  • София/Севлиево
Честита Нова година!На всички вас,семействата и любимците ви желая много здраве,щастливи моменти заедно и много усмивки ❤️

# 580
Баница със зеле даде мм,дааа проси си от масата и винаги и се дава.Е, не го одобрявам ,нооо мъжката част не устоява на миловидния поглед.
Уж само от корите,но в повърнатото имаше зеле.А сега хапна малко кисело мляко.Ако видя зор ще я водя на лекар,днес поне работят при нас.
Как е Вивата,мина ли секрета от окото.За мен е нормално да има,просто се чисти слузта от операцията.Трудно ще зарастнат кръвоносните съдове,въпреки че са с шевове.

# 581
  • Бургас
Тонишу, публикациите от форума са разказите, чели сте ги:)

# 582
pisenxeto тя и майка не устоява и само им дава да ядат какво ли не. Ама веднъж Макс беше много зле и тогава я питах сега харесва ли ти как изглежда и се чувства кучето. Та малко започна да се съобразява. Иначе като извадят оня жален влажен поглед като да не са яли от поне месец 😁 Дано щом е изпразнен стомаха да няма какво повече да дразни и да мине бързо неразположението.
А с Вивата вчера бях много притеснена. Беше подуто, тече малко кръв. Тая сутрин преди работа я погледнах и изглеждаше спокойно всичко около операцията. Беше спаднал отока. При нас никой кабинет не работи, но поне съм по спокойна че изглеждат добре нещата с очето и можем да чакаме до понеделник за преглед. Само да зарастне всичко и се надявам поне на малко спокойствие с Вивата.

# 583
Привет!Минавам само да честитя новата 2021г,да пожелая здраве на човеци и нечовеци!!!Бъдете много щастливи!

# 584
Честита Нова Година и от нас с Кая Heart
Пожелаваме здраве и много обич за вас и вашите четириноги приятели Heart
Първо да започна с похвалите- Кая изобщо не отразява гърмежите от пиратки, за разлика от предишното ни куче Рони, което прекара 16 поредни нови години треперещо от страх в банята Grinning .
Сега да се оплача- между 22 и 23ч Кая се превръща от кротко и добро кученце в тасманийски дявол Joy . Обръща леглото си, разхвърля всички играчки, тича напред- назад и се опитва да лае, хапе ни по краката понякога ми се струва със злоба. Изморява се, ляга и заспива. Стане ли време обаче ние да си лягаме веднага скача и не иска да спи сама. Започва да скимти да я вземем в леглото, защото още не може да се качва сама,  обикаля, тича, не си намира място. Леглото и е в хола, а в спалнята влиза в едно чекмедже с чорапи. Какъв ли вой ще настане когато главата и няма да може да влезе там Joy

Къде спят вашите любимци?

И малко коледни снимки от Кая:

Вече е на 2 месеца и е 2,600 кг Blush

Общи условия

Активация на акаунт