Любители на кучета-111 Коледна тема

• 29 412
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Честита да е новата година!  Стана ми  много тъжно...видях обява от Seerose, загубило се е малкото братче на Денис, което тя осинови.  

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 17:54 от Roo Roo

# 556
  • под тепетата
То с такива сурвакарки- и космати и двукраки, да ти е кеф да те напухат по гърбината!
 Ози пък реши, че трябва да си направи солни процедури

Ще я даваш ли тая пръчка или не?

Дано се намери бебока, че с тез гърмежи...

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 18:42 от bilqna_69

# 557
  • Bарна, морето, сините вълни
Ооо, горкичкия Честър! Дано си го открие милата...

# 558
  • Mediterraneo
За много години! Всички кучета и стопани да са живи и здрави!

Аз се записвам с една рожденичка Рейна. По паспорт са я писали на 1 януари, вероятно навършва 7 години днес. Понеже е спасена отнякъде, в приюта така са я определили, така си я празнуваме и ние.

# 559
Честита Нова година, здраве за всички двукраки и четирикраки Heart
Голяма игра спретнаха днес

Виновна и не си дава откраднатото пате
Grinning
И наредена на масата

# 560
  • под тепетата
Честита да е Рейна, жива и здрава! Късмет е извадила с вас! Намирам нещо общо в излъчването между нея и Лори, а и в съдбата.

# 561
  • София
Честита Нова година! С Бека Ви желаем една пълна година. Пълна със здраве, пълна с щастливи моменти, пълна с любов и разбира се с пълни портфейли, за да се грижите и глезите малки и големи /и двукраки, и четирикраки/!

Следя Ви редовно, но съм в страхотен екшън и нямам време да пиша!

Булдочката Маги е прекрасна Heart

Стискам палци за Вива и Леон по-бързо да се възстановят от процедурите и да ги гледаме тичащи и щастливи!

Всички муцуни, които сте показали са страхотни:heart:

Бека си живее живота и само се чуди на кого да позволи да я помачка!

Целувам сурвакарите Kissing Heart

# 562
  • Бургас
Страшни вежди има Бека. Искам и аз такива!

# 563
Честита Нова Година н всичкижживи и здрави да сте 💜❤💛
Имам въпросбкъм вас пак.
Тази вечер изкъпахме Чери,ама тя започна да киха ,дали не я разболяхме🤔

# 564
Roo, Честър е намерен още на следващия ден и си е на топло у дома.

Оплакнах око в красивите муцини дето сте показали и поне малко се разсеях от моите си грижи.

# 565
Здравейте!
Някой има ли опит от подобна ситуация - прибрано от улицата малко кученце, но домашното куче не го приема и ревнува от него, има ли шанс двете кучета да се сближат  и изобщо всякакви съвети и мнения по въпроса ще са ми много полезни?

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 22:33 от Анонимен

# 566
  • Стара Загора
Когато взехме Анабел преди година Барби не беше никак щастлива. Ръмжеше я, тръгваше да напада. Хем предварително ги бях запознала на неутрална територия, но уви. Седях на земята между тях и галех и двете, за да разберат че никой няма да бъде пренебрегнат. Изръмжаваха се, даже и се биеха. Разтървавах ги и показваха ясно, че подобно поведение няма да се толерира като игнорирах и двете. Скоро след това се примириха и всичко си дойде на мястото. Разбира се спазвам това да ги храня отделно, защото Анабел е като прахосмукачка, а Барби яде бавно и спокойно. Когато Барби се наяде взимам купата ѝ за храна, защото я пази. Други конфликти освен за храна нямат вече.
Щом кученцето е бебе мисля, че още по-лесно ще свикнат. Успех Hug

# 567
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит рожден ден на Рейна! 🥰 Нека е много здрава дълги години и да се радвате на взаимна любов!
На мен пък много ми прилича на една Галя, много сладка кучинка, която приятелка и майка ѝ спасяват след блъскане от кола. Поживя си хубав дълъг живот, много я обичах, беше много мило и добро куче. И сега се сетих забавна история. Приятелката ми ходеше с нея до магазина, често пусната, защото никъде не мърдаше настрани. Един ден приятелката ми я забравя(идея нямам как ще си забравиш кучето) Grinning пред блока. И след известно време се усеща и хуква да я търси, а милото Гали стои точно пред входната врата, дори не е помислила да тръгне другаде.

# 568
Честита нова година!!! Да сме здрави, щастливи и много любов! Ние любовта си я имаме с нашите прекрасни дечица.
2020 беше ужасна, затова не съм и писала, но дано 2021 да е прекрасна!
Много целувки от един малко стресиран, преял и поспалив Ари💖💖💖

# 569
Здравейте, отново! Едно кучетата ми, каракачанката от няколко дни не яде. Някак си не е толкова стръвна колкото преди. Енергична е, мята с опашка обаче нещо не е стръвна. Мисля,че е разгонена до колкото видях. Ще звъня на доктора утре, но все пак някакво мнение?

Общи условия

Активация на акаунт