Любители на кучета-111 Коледна тема

• 29 419
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Честита нова година!
Нека е здрава, благословена и добра!
Моите двама четирикраки сина се плашат от гръмове. Саске вчера беше нещастен- за първи път остава без нас. Търсил ни е доста.

# 541
  • sofia
Честита Нова Година и от нас!!!
Снощи за поредна година, прекарах посрещането под кухненската маса с Маккуин, който мислеше, че ще умира...Леон от своя страна обикаляне, лаеше и квичеше...Това на фона на Кербалата отвън. Все по-малко склонна съм да оправдая използването на пиротехника масово. И аз подписвах петиция, ама на кой му пука.

Не е гот с фуния...Пробваме да му изобретим крачолче, но не успяваме да измислим как да го закрепим...

# 542
Честита нова година. Бъдете живи и здрави всички.

# 543
Честита Нова Година!
Да сте живи и здрави, Вие, семействата Ви, любимците Ви и всички около Вас! Дано новата година е по-добра от предишната, и ни донесе много хубави моменти и най-вече здраве! 🍀❤️
Ние снощи от гърмежите нямахме притеснения, обаче като започнаха зарята.... Беше голям страх.. Намерих малко пишкано до масата, може да си представите 😒..
Горката, повече се страхува от светлини.. Добре, че за 30тина минути приключиха, че и целия квартал се задими и беше ужасно.. Днес още имам чувството, че ми мирише на барут и сяра и всякакви тъпотии..

# 544
За много години момичета 🤗 Живот, здраве и добруване желая на всички ни.

Макс се сцепи да лае на пиратки и фойерверките. Имахме озвучаване почто през цялото време. Преди не реагираше, ама от две години насам е постоянен лай. Явно и на него му идва в повече шума и светлината. Въпреки, че отчитам доста по културна нощ от предходни години.
Вивата проспа шумотевицата, ама има изтечвние от окото и малко ми е свито какво се случва. Знам си аз, че преди почивни дни не трябва да правя манипулации по кучетата си, че няма кой да реагира. Ама няма да ви тревожа и вас с моите си притеснения и терзания. Както казах и снощи, то окото вече го няма та по на зле няма накъде да стане.

Един очакващ Макс, ама не на празника а на лакомствата от масата:

# 545
Сиви,дано всичко с Вивата е наред и да е нещо нормално Hug Макс е разкошен Heart

# 546
  • Sofia
Да ни е честита и успешна новата година!
Да ни се запази позитивизма в темичката и да имаме мнооого поводи за това!

Чоки не спря да лае. При нас от 11 до 1 беше все пукотевица. Котката още от 10 часа се скри в дрешника и чак на сутринта я видях.
Между другото и на разходката сутринта чувах гърмежи

# 547
  • sofia
Сиви, дано е наред Виви!

# 548
Честита Нова година, момичета! С пожелание да сте здрави вие, четирикраките и семействата ви! Дано е по-спокойна от предходната.. само това си пожелавам на тоя етап 😃
Маги започна да нервничи горката към 23:30ч, когато положението с пиратките вече беше критично, чак след зарята в полунощ се кротна на дивана до мен милата... не ги обичам тия пиратки, хайде зарята поне е красива, но от другите гърмежи никакъв смисъл не виждам.

Sivi, стискам палци всичко да е наред с Вивата! Пробва ли да им звъннеш днес в клиниката, където я оперираха - може пък да имат някой дежурен?

# 549
Честита 2021 ❤🍾

# 550
Честита да е годината и от мен. Ние бяхме оставили Хари сама, понеже бяхме на гости в къща с котка и бебе. Бяхме затворили плътно терасите и вътрешните врати, за да е максимално шумоизолирано. Като се прибрахме ни се зарадва, но не видях признаци на стрес. Сутринта на разходката не се стресна много от далечна пиратка. Дано пък преодолее страха си тези дни.

# 551
Щастлива Нова 2021г,банда..Бъдете здрави и щастливи и вие и вашите любимци.

Бейли навън го е страх от свиркане на коли, от внезапен шум, от неволно счупена пръчка, какво остава за пиратки.. Кошмарна разходка/ много бърза/направихме вчера към 22ч,но няма как, тогава го извеждаме задължително за последно wc. У дома като е, всичко е 6.Не обърна внимание на цялата да Дандания в 00.00ч., но навън се страхуваше.
В края на 2020г.беше канен по обява във ФБ на кучешко барбекю. Игра и яде на корем! Имаше и гост обучител на лабрадори, който се занимава с обучение на лабрадори, които в последствие ще бъдат асистенти на слепи хора(Очи на четири лапи)
Общо взето са доволни от Бейли, но трудно се случиха нещата, тъй като храна от тях не искаше да вземе. Ще купуваме нов повод и нов нашийник, нашите, казаха не стават. Казаха, че е чудесен и че е адски привързан към нас, в което няма нужда никой да ме убеждава, защото си го знам. Но го видях в различна светлина и беше интересен и полезен ден 😊

Скорошно възстановяване на Вивичка и Леон!

# 552
  • Бургас
Сурва, сурва година, весела година! Колкото косми по килима, толкоз здраве в тази къща!
Айде, нареждайте се да ви насурвакам!

# 553
Сурва, сурва година, весела година! Колкото косми по килима, толкоз здраве в тази къща!
Айде, нареждайте се да ви насурвакам!

Елза,пълня джобовете с бисквитки и тичам към теб,да ме сурвакааш!

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 17:12 от Mama Martina

# 554
  • Bарна, морето, сините вълни
Най-оригиналното пожелание от тази красива космата сурвакарка! 🥰 Joy
Честита нова година, приятели! Нека всички сте здрави, дано всеки е имал кой да го обуха с дряновицата. Усмихвайте се, бъдете до тези, които обичате, мечтайте смело и вярвайте! Heart

Тук чакам да ме поканят на софрата на баба и дядо.

Тук мама се е сетила да ме почерпи.

Тати си прави оглушки.

Прилично ни натупа всички, като аз ѝ нареждах думи, догодина самичка.

Общи условия

Активация на акаунт