Любители на кучета-111 Коледна тема

• 29 421
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Галски, и аз така мисля да я посрещна Новата година, с Чарли сме си лика-прилика.
Ще видим как ще понесем (неслучайно в множествено число) пукотевиците и светкавиците тази вечер.
В София се изсипа един пролетен дъжд, ще се перем май и ние след следобедната разходка...

# 526
Весело посрещане на Новата година и от мен и Маги на всички🥂🐾
Ей така я събуждам мързеланката:

# 527
В навечерието на празника искам да пожелая на всички участници в темата:
Бъдете здрави, вие и вашите семейства, пазете като очите и сърцето си любимите ви хора и дръжте настрана злото от себе си! Усмихвайте се! Нека е успешна 2021-та за всички нас във всеки един аспект. Champagne

Джеси от снощи е обръсната. Имаше проблем с козинката и казаха, че това е най - добрия вариант в момента.  
Много ми стана жал като я видах, даже си поплаках Confused
Иначе май й харесва в новия дом, или поне се надявам.
Много добре се балансират с Ричи. Единия е щур, активен, много социален на разходките Grinning , а тя си е по - скоро лежерна, даже мързеливичка.

Хубава вечер на всички!

# 528
Весело посрещане на Новата година от мен и Арчи! Бъдете здрави, обичани и успешни! Нека всичко лошо да остане в старата година!
Един глезльо:

# 529
Весело посрещане на Новата година момичетаа Hug
От мен един пазител на новогодишната баницаа

# 530
  • sofia
Льольо пожелава на всички, да оставим лошите неща в тази година, а през следващата само здраве и спокойствие да имаме!!!
По-малко гърмежи и повече лакомства за всички тази вечер!!!

Днес смениха превръзка на Леон и всичко изглежда добре. Ще е поне седмица на антибиотик и обезболяващи, та и утре ще досаждаме на докторите...

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 15:01 от Кришка

# 531
  • Bарна, морето, сините вълни
Весело посрещане на новата година! 🎇 Нека има много здраве и любов за всички! Heart
Еро от миналата година започна да отразява пиратките, но не всеки път. Но само изджафква няколко пъти и толкова. Жал ми е за бездомничетата. Като знам и писаните пред блока как се разтичват като се почне бомбардирането...

# 532
Ако позволите да измрънкам новогодишно - ядосах се на онлайн зоомагазина д-р Стефанов. Чудих се и четох по темата дни наред каква храна да давам на Маги и най-накрая се спрях на Alleva - без зърнени храни, с добавки за стави и т.н. Поръчах 12кг чувал от храната с още няколко неща от въпросния магазин на 23.12, получих имейл с потвърждение на поръчката. И днес ми звънят, като аз очаквах, че ми звънят за доставката най-накрая (дават от 1 до 5 работни дни срок), а те да ми кажели, че нямат от храната и не могат да се свържат с вносителя...🤬  Зададох въпрос защо тогава я имате налична храната в сайта си, че дори и сега я има все още, отговор не получих... Еми, ядосах се! Чаках ги една седмица и накрая нищо... 23.12 беше работен ден все пак и можеха още тогава да ми кажат, че не могат да изпълнят поръчката, а не да ме мотаят! Мрън!

# 533
  • София
Мили хора, минавам специално да ви пожелая щастлива, здрава, мирна и благотворна Нова година! Радвам се, че сте тук и попаднах сред вас - вие и всичките ви прекрасни дечица (с всякакъв брой крака) сте едно неизменно Добро всеки ден!
При нас във вилната зона са по-редки гърмежите, отколкото преди в квартирата ни в блока. Но Буба е свикнала да им отговаря на по-силните, та днес ще ни е звучно Simple Smile Тъкмо легне под одеялото милата, чуе се от някъде нещо по-мощно и тя излезе да го налае... Ето така изглежда като не види нищо, пък си е развалила дрямката:

Пожелавам ни жУвотните да преживеят по-леко тази вечер. Аз с някаква безсмислена надежда подписах вчера една петиция за забраната на пиротехниката в София... Simple Smile Стискайте ми палци нашата Лиси да се върне пак за храничка утре, днес като я храних малко ми се сви отвътре дали няма да ми е за последно. Прегръдки на всички, бъдете добре!

# 534
За много години, момичета! Бъдете здрави, обичани и щастливи! Нека мир, любов и топлина да има в семействата ви! Нека и нашите любимци още дълго да с нас! Да ни радват, веселят и малко повече да слушат! Simple Smile

П.П. Честито и на имениците! Живи и здрави!

# 535
  • Sofia
Честита Нова Година 🎆🥳🎊
Нека новата 2021 година ни донесе всичко хубаво, което миналата не успя! Нека е начало на един по-красив живот, изпълнен с много усмивки и любов. Бъдете здрави заедно със семейството,кучовците и любимите хора!

# 536
  • под тепетата
Честита 20201! Да е здрава за вас, за близките ви и любимците!
 Стара-нова, глад мори народа и потропва нервно с копита ...Днес сме планирали разходка, няма вятър засега и ще направим един плаж.
 Хубав ден и честито на имениците, ако имаме такива!

# 537
  • София
За много години! Да сте живи и здрави вие, семействата ви и четирикраките ви любимци.
Моят Арес днес прави 6 месеца. Навлиза активно в пубертета. Послушен е, но от вчера категорично отказва гранулите, които само до преди ден изяждаше за секунди. Решила съм да пробвам готовите Барф менюта. Та да питам-и те ли се въвеждат постепенно, като при смяната на гранулите.
Не знам дали е от породата, но Арес хич не се плаши от гърмежите. Вчера беше супер любопитен какво става и се строи с нас да гледа римските свещи, които мм пуска.

# 538
За много години момичета! Благодаря Ви,че ни приехте във вашата група така топло. Ако не бяхте вие и вашите прекрасни любимци,годината щеше да е още по-неприятна. Тук се чувствам като в едно голямо ЛЮБЯЩО СЕМЕЙСТВО!
Надявам се тази година да изпълним темите си само с хубави моменти и снимки,без болести!
Бъдете живи и здрави всички!! Heart
Честито на малкия Арес и на имениците(ако имаме).
Нашия Арес също се държа доста мъжки вчера,попринцип е доста страшно положението.Тази година само стоеше до нас,защото малката се смееше с глас на зарята и той стоеше до нея приръмжавайки лежерно,да не би тези шумни светлини да и направят нещоо Joy
Хубав ден и прекрасна година,момичета! Heart

# 539
  • София
Честита Нова година, прекрасни момичета и любимци! Heart Eyes
Желая ви здраве, здраве и пак здраве и безброй радостни моменти с близките и косматите ни душици! Всичко лошо да остане назад, занапред само хубаво!

Поздрави и от едно сериозно куче, скъса се да се кара на фойерверките Joy
Като гледам какво слънце е, ще пооправя малко и хукваме към полето.

Общи условия

Активация на акаунт