Любители на кучета-111 Коледна тема

• 29 423
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Аз съм на час от Бизу и ще я отмъкна, преди Donsi да се усети Smiling Imp

Ама крайно време е да се сберем на живо, ай малко по-сериозно. 😂😂

Дени, аз купувам от аптеката пелени, ама понеже ние във Варна сме баровци, плащаме по 6,60 за 10 броя. 😁

# 511
Много се радвам за добрите новини при Леон и Вива Hug Heart
У дома пак мързел Animal Dog

# 512
  • Sofia
Ей,напълнихте ми душата с тея снимки на сладури и лампиони Blush Гледам 3-4 страници писано и си викам "Дано да е за хубаво,дано да е за хубаво".

Искам и аз разходки вън,ама тея дни само около блока за бързо и на прибежки до кухнята. Гледам да не засичам кучета,че моята нали "цъфнала". Вчера един померан без повод от къде изкочи и като й се лепна за дупето, тя се върти и го гони,той се вре и не мърда. Собственичката го вика,той глух-пусти нагон Blush
Бела върви в нас с едни гащи-памперс от детето,ама само ги дъвче и сваля. Как ще я изтрая още 10 дни...добре,че е само 2 в годината

Ей ги двамата от запаса (третия спи) в любима поза на барбарона:

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 14:56 от Margaritka_2014

# 513
  • София
Радвам се, за добрите новини за кучинките Hug
Нашия Капоне все повече се отпуска / с неговото си темпо / и осезаемо го виждам, как се радва и няма търпение да излезе на разходка и като се почне едно душене и четене на вестници, понякога в кръг се въртим като лудите, мани, мани ... Вчера поне 40 минути не можахме да се наситим на вечерната разходка - някои вестници бяха прочетени повече от един път Grinning
Напоследък и близва леко някои вестници - взех зорко да го следя и според случая рязко дръпвам, че да не се увлече по тези занятия ... Ама Капонска му работа. После реших да му дам да близне маслина, защото доста любопитно пъхаше нос - обаче не я докосна, а веднага се отърка в нея - много беше смешен ...

# 514
  • Bарна, морето, сините вълни
Много се радвам, че Вивата и Леон са добре! Те са геройчета, аз знам. Много ми харесаха трътлестите дупета, бих ги пощипнала. Grinning

Естела, днес бяхме в морската и се оглеждах, тайно се надявах да ви видя. ММ ми е казвал, че ви е виждал по плажа, ама вика аз като не ги познавам хората какво да кажа. Grinning И разбира се, познал ви е по Бизу, защото е уникален и друг път съм казвала, няма начин да го сбъркам с друго джакче, което не значи че Каду или другите ни джакчета са по-малко красиви! Heart

# 515
  • Варна
Много се радвам, че Вивата и Леон са добре! Те са геройчета, аз знам. Много ми харесаха трътлестите дупета, бих ги пощипнала. Grinning

Естела, днес бяхме в морската и се оглеждах, тайно се надявах да ви видя. ММ ми е казвал, че ви е виждал по плажа, ама вика аз като не ги познавам хората какво да кажа. Grinning И разбира се, познал ви е по Бизу, защото е уникален и друг път съм казвала, няма начин да го сбъркам с друго джакче, което не значи че Каду или другите ни джакчета са по-малко красиви! Heart

Няма как, Душко, щото работя, но виж първите три дни от новата година мисля да ги отдам на Бизу и Каду, а на мъжа ти му кажи, че много ще се зарадвам ако се обади като ни види следващия път и благодаря за комплимента към Бизу. ❤

# 516
  • Бургас
Ха познайте защо ме къпаха зорлем в морето, после ме праха в банята, а нагръдника, повода и целия кат дрехи на фамилията - в пералнята... Добре, че не ме напъхаха и мен!

# 517
  • о`майна лунна нощ е
Защото си намерила поле с теменужки и макадамия и нежно си отъркала козина и муцуна в тях.

# 518
Ако сте забравили как е, когато племенницата идва на гости.. Да ви напомня 😁

# 519
  • под тепетата
Много готино черно конче, лъскаво и послушно Smile
Що така я мъчите Елза! Хората са измислили това съоръжение

А вие отгоре от ресторантчето, похапвайки домашни гозби, я гледате как се кефи на банята Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 520
  • Пловдив
Ама съм съвсем сигурна, че на принцеса Елза не и купувате ни дезодорант, ни парфюм, ни мист. И тя се мъчи милата сама да се справя с дамските неволи.
Шошо редовно се парфюмира с рибешка мърша. Много е фАшън това направление в парфюмерията напоследък. Confounded
Оперираните да минат на сутрешна везитация ако можи. Heart

Мили другарчета, двукраки и четирикраки и други разни (с колкото крака са), желая ви весело и топло посрещане на Новата 2021 Година!
В тази тема тук направихте странната 2020 за мен по-усмихната, по-топла, по-забавна!
Бъдете  тук и следващата година, плащайте редовно "данък тема", споделяйте забавни, красиви неща!

# 521
  • София
БРАВО на двамата герои - Лео и Вива. Да се възстановяват бързо, че игри ги чакат.
Добре дошли на новите попълнения - страхотни бебоци и не само видях! Пълна ми е душата с радост, като видя темата.
И да ви пожелаем с наш Чарли: Весело посрещане на Новата година! До догодина, до амина. Сурва, Сурва, Весела година Grinning
Той лично би искал да няма пукотевици и заря, но ще го преживее.
Бъдете ЗДРАВИ! HeartHeartHeart
П.П. И ако Чарли можеше да избира как да посрещне НГ, то със сигурност щеше да е на дивана, в любимата му поза... Heart Eyes

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 10:11 от Галски

# 522
Весело посрещане на Новата година,и да са ни живи и здрави животинките .

# 523
И от мен весело посрещане, дами! Дано има по- малко пиратки и заря тази вечер.

# 524
Едва ли ще има по-малко гърмежи.. Тайра поне не се стряска.Навън изобщо не обръща внимание, малко само подскача, ама от вкъщи като се гръмне близо и започва да лае. Но тя напоследък, на моменти и звънец от филм да чуе започва,и пералнята като запее също..
Явно започна да се пробужда пазача в нея  😂

Общи условия

Активация на акаунт