Любители на кучета-111 Коледна тема

• 29 437
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • под тепетата
Благодаря, estella! Получих си подаръка и съм доволна!
 Което ме навя на следните идеи:
1. Снимките на първата страница (глава или там както му се казва) да са на тема
112 тема - "Двойки кучовци". или "Куче, коте и още нещо..."
113 тема - "Дете и куче"
 И по двете теми има достатъчно участници , но все пак може да има и несъгласни, тъй като не всички имат такива двойки. На мен винаги ми са забавни такива снимки

# 497
Спрях, не и понесе на малката, а голямата не съм я и пробвала. На Вайкото има фризер, но за вашата май ще излезе доста солено.
Мога да ти дам телефон на човек, който докарва два пъти в месеца месо за кучета- конско, телешко, патешко и пилешко, пиши ми ако решат, хубаво е месото, само веднъж беше по-мазно.

# 498
# 499
Те май имат някакъв такъв телефон,щото и говореше зет ми за такъв човек.
   Имам чувството,е може да кара само на краставици и моркови Айра.Абе доста си я разглезиха,сега да се оправят.
   Тя ядеше два вида от нашите гранули,заглади косъма, стана лъскав ,направи тяло , а сега се мръщи.Купуваха за проба от Вайко по -висок клас,и тях не ще.Яде,ако ги даваме от ръка.Аз това няма да го правя,ако те имат време,да се оправят.Оставят ми я когато съм си в къщи.А и на мен ми става жал да стои в клетката.Вземам си я,тя си ми е другарче.Обичам да е покрай мен-говорим си,закача се,спи ми върху краката.
     Сестра ми бяха на гости за 3 дни по празниците.Тя изпитва ужас от кучета,страх,гнус,нетърпимост.Понеже и децата бяха при нас вечер,кучето усеща отношението на човека.Гледаше сестра ми по различен начин,все стоеше така,че да я плаши.Зет ми няма пробелм с нея,през цялото време му спа в скута.

# 500
Denityty, глистите в акото не би следвало да мърдат. Те не са живи, след като са изкарани с акото. При нас ги изака още същия ден вечерта, след като ѝ бяха дали капките около обяд. За къпането, аз първо я изкъпах като я взехме, и след няколко дни отидохме да я накапят против външни паразити. По-важна ми беше къпана, от колкото накапана. Тя така или иначе нямаше бълхи. Каишките се слагат на по-големи кучета. Тя още е малка. Окъпете си я и питайте ветеринарите след колко дни да отидете да ѝ сложат капки. Тя няма да излиза няколко месеца и не е толкова важно. Пишкането при нас се получи още първите дни. Като се наядеше я държах на пелената, докато не се изпишка. Бебетата пишкат и акат почти веднага след ядене. Вашата обаче е по-голяма и може да стиска повече, та не знам дали ще се получи по моя метод.

# 501
Биляна точно сутринта казвам на сестра ми, че съм взела лампички с батерия и викам идеално ще паснат на лампиона 🤣 Голяма е шушумига тая Вивата. Вече хвана цаката, че се ходи с вдигната глава за да не и пречи яката.
denityty ако до сега няма глисти в изпражненията значи няма. Явно все пак жената, от която сте взели мъника поне е дала обезпаразитяващо. Няколко дни сшед накапване може спокойно да го изкъпете. Препарата ще продължи да си действа. Не в необходима каишка, ще му претоварите крехкия организъм от толкова престараване. По правило запомни, че при капване на пипета за външни паразити кучето не трябва да се къпе 2-3 дни преди самото накапване и 3-4 дни след това. За това време препарата прониква в кожата и се усвоява.
марулета малко глад и трябва и ще прояде всичко 😁 И Макс беше такъв каприз, че все слагах добавки, ама от лал Вивата е у дома такъв апетит има за голи гранули, че и допълнително си търси 🤣

# 502
Nelika
Вчера към 10 му сложиха първото лекарство, и от тогава 3, 4,пъти ака но не видях червей чета, нали са бели и мърдащи или просто бяло фиде, но не намирам ровя или е рано още да намеря.
Благодаря на всички за топлото приветстване и че ме разбрахте успокоихте,чета че някой кученца са били опериран, нека се възстановят бързо.
Аз съм от Стара Загора и за съжаление джъмбо неработи тук.
Но докато взема пеленка със сълфетка ми занесох пиш в банята. Nelinka и моят най-малкия е на 2,.
Имаме и чинчила та се чудя кога мога да ги запозная.
Чичо(чинчилата) направо полудя като го усети ще си счупи главата да гледа ккво им на земята 🤣🤣🤣. Днес съм по-спокойна, мисля вдругиден да я изкъпя, но ми казаха че като я изкъпя ще спре да действа препарата, а ние не сме я къпали до сега и то животинчето си смърди много, предполагам не е къпано до сега.
Та като го изкъпя каишка против бълхи д сложа ли има ли ефикасни такива, благодаря предварително❤️
Аз също съм от Стара Загора и имам няколко останали от Тайра, ако искаш мога да ти ги дам.. Не знам колко са, но довечера ще погледна и ще пиша.

# 503
Мери ще съм много благодарна
Даже и щастлива да се запознаем🤣🤣пишете когато е удобно, много ви благодаря вчера бях малко в шок и ужас, и благодаря з отговорите и че нямаше нито един негативен коментар, и за подкрепата ви благодаря.
Аз по принцип не са планиран така ама вчера беше тежък ден дори след ветеринаря🤣🤣🤣.

# 504
  • sofia
За евтини пелени за кучета и изобщо аксесоари, в Стара Загора май имате Пепко. Леон с такива пелени беше. Мисля, 3 лева за 10, доста големи.
Има също нагръдник, дрешки, панички и всичко, което и в Джъмбо.
Сиви, Вивата изглежда много добре!
Леон през нощта беше неспокоен, не спа добре.
Днес вече е по-жизнен и спокоен.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 12:33 от Кришка

# 505
  • Стара Загора
Преди имаше в Пепко, но сега нали работи само в Железник та последният път имаше само играчки останали. Това беше преди Коледа, може да са заредили. Иначе пелени има в аптеките 60/60 са около 3-4 лв.

# 506
  • sf
Естела, може ли да изям носа на Бизу? 😎

# 507
  • Варна
Естела, може ли да изям носа на Бизу? 😎

Даааа, чушката му е много сладка 😂😂

# 508
  • под тепетата
Аз съм на час от Бизу и ще я отмъкна, преди Donsi да се усети Smiling Imp

# 509
Точно се чудих каде гледах, ами вярно в пепко ама дрешка малка няма ние взехме едно яке ама пробвах и се оказа голямо ще стои за другата зима 🤣🤣🤣
Иначе вчера всичко взехме само пелени не за тях не се сетих 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт