Любители на кучета-111 Коледна тема

• 29 428
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
  • гр.Варна
Милата. Я каква е прекрасна пак.
Добре дошли на новите бебешори при нас.
Нямам никакво настроение този месец и нямам нови фотоси на двете лигли. Сори.Затова гледам вашите красотни четирикраки.

# 481
Ойй,златна тяя Heart Сиви,има ли болки,как се чувства? Дано всичко е наред и бързо да мине Hug
По пътя имаше периоди, в които скимтеше, но предполагам че е било за да спрем и да св разходим. Като излязохме от клиниката само като подуши колата и се подреди пред багажника, сакън да не я оставя пак. Иначе днес са и влели система, антибиотик и обезболяващо. Не би трябвало да я боли. Не е замаяна от упойката, беше си напълно в кондиция като ми я дадоха. Има и обезболяващи и антибиотик за още няколко дни и се надявам това да са и последните хапове дето ще приема.

# 482
Така, да се отчета и аз Blush От приюта ми отговориха днес, че са ограничили  срещите с хората.На телефона, нямало как да отговарят постоянно понеже са заети.Разбирам ги хората, едва ли им е лесно.След отговора им, се разрових в Олх и там си харесахме едни бебоци за подаряване. Уговорихме се с хората,отидохме и общо взето бебока сам дойде 🙂 Заведохме го на ветеринар, накапаха го за паразити, и ни дадоха хапченце за глисти.Взехме гранулки,и го поднесохме на мама.След нова година, ще ходим за първата ваксина.Момченцето се казва Нико, и е на 50 дена 🙂 За сега е спокоен,утре сутринта ще разбера как е минала вечерта.Благодаря на всички за съветите ♥️ Нямам търпение, скоро и ние да се сдобием с малко четирикрако 🙂 Бързо възстановяване на оперираните!

# 483
Дано да няма болки и наистина вече да свършва всичко!
Лека момичета,спокойни сънища на вас и любимците вии! Моите бебешори спят след дълга разходка и игра:

# 484
  • Sofia
Милата Вива! Дано не я боли след операцията!

# 485
  • тук-там
Вивата е герой! Много бързо и леко възстановяване!

# 486
  • о`майна лунна нощ е
Дивата Вива! Добре дошла отново у дома на принцесата на пиратите! Сиви, много си е хубава, а до месеци раната ще зарасне и дори визуално ще е добре. Само да отминава по-скоро болката. Ти си споделяла, че това око е било с неактивна функция от доста време, което означава, че не й липсва като сетиво и сега. Здравичка да е. Само това. И все такава дивачка.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 08:43 от `ТуиГ

# 487
Браво на Вивата! Бързо да се възстанови! ❤️
Айде вече от догодина да няма никакви болежки и за нас, и за нашите четирикраки приятели!!

# 488
Милата Вива.. и пак е красавица! Heart Eyes  Бързо възстановяване й желая!

Да видя какво става Smiley

# 489
Благодаря, момичета! Следващата година нека всички дву- и четирикраки да са здрави. 🤗

Ето ви две дебели дупета и един лампион:

# 490
Nelika
Вчера към 10 му сложиха първото лекарство, и от тогава 3, 4,пъти ака но не видях червей чета, нали са бели и мърдащи или просто бяло фиде, но не намирам ровя или е рано още да намеря.
Благодаря на всички за топлото приветстване и че ме разбрахте успокоихте,чета че някой кученца са били опериран, нека се възстановят бързо.
Аз съм от Стара Загора и за съжаление джъмбо неработи тук.
Но докато взема пеленка със сълфетка ми занесох пиш в банята. Nelinka и моят най-малкия е на 2,.
Имаме и чинчила та се чудя кога мога да ги запозная.
Чичо(чинчилата) направо полудя като го усети ще си счупи главата да гледа ккво им на земята 🤣🤣🤣. Днес съм по-спокойна, мисля вдругиден да я изкъпя, но ми казаха че като я изкъпя ще спре да действа препарата, а ние не сме я къпали до сега и то животинчето си смърди много, предполагам не е къпано до сега.
Та като го изкъпя каишка против бълхи д сложа ли има ли ефикасни такива, благодаря предварително❤️

# 491
  • под тепетата
Sivi, благодаря за дупетата и се радвам, че е добре Вивата! Е, можеше тематично да сложиш малко коледни лампички по лампиона Wink Всичко лошо да остава в старата, а новата да е спокойна и здрава за всички!
estella, дай една целувка и подарък ,де!
denityty86, противопаразитните каишки мисля, че са за по-големи кучета.

# 492
  • Варна

Не съм ги снимала скоро, но снимките са на тема "Мамо, дай да ям " 😂😂

Да им изям сладките дупета на Макс и Вива ❤
Радвам се, че са добре нашите герои Виви и Леон. ❤

Да сте чували за развъдник на доберман албинос? Тук в България има един, ама му искали 5000 евро...
Търси се такъв беличък добчо, ама на по-нормални цени.

# 493
Извинявам се за снимката, но това дали е някакъв паразитни ли просто слуз[/img]

# 494
Привет!Радвам се,че Вивата и Леон са вкъщи и са добре!Бързо и безпроблемно възстановяване им пожелавам.
   Denityty86, отиваш в магазин за памперси,за бебета или възрастни и купуваш еднократен чаршаф.Те са еди правоъгълни или квадратни,зависи от размера.Малките ще са добре.Ако се изпиша на друго място кученцето,натопяваш в урината откъм меката страна,даваш да подуши и оставяш на място,на което искаш.И ако отиде и се изпиша там следващият път,викате ура,пляскате,давате наградка.Нашата Айра я научихме така за няма и месец време.Дъщеря ми беше купила някакъв спрей,който обезмирисява пишаното.Когато си свършеше работата ндруго място,пръскахме с него.
    Споко,ще се научи,мъничка е още .Обичайте я,радвайте и се и преди да минат ваксините не извеждай.
   Аз така си мислех,кво пък толкова ще стане,на уличните кучета нищо им няма.Но на приятелка кането умря,после на друга позната се разболяха почти всички от едно котило.Така че,не бързай.
    Айра започна да не иска да яде по два пъти на ден и почни не си изяжда гранулите.Опитват с нови, с консерви,но от тях получава разтройство.
   Хибискус,ти храниш ли още с месо?По спомени май поръчваше .Децата казаха,че на един магазин в нашия град са видели храна БАРФ/май така се казваха калъпите с месо/.Яде маймуната гранули,ако й ги даваме от ръка.Много я глези дъщеря ми,така и не я научиха да стои вътре у дома сама за дълго време. А щерката пова работа от 01.02. и ще трябва да я държат навън,в клетката.Тя е опакована ,затворена като къщичка,но несериозно подходиха.

Общи условия

Активация на акаунт