Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 876
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
  • sofia
Има кучешки пелени. Постилате на място, където искате да си върши работата и когато го стори, награждавате с лакомства, похвала. Когато тръгне да пишка на друго място, го пренасяйте на постелката.
След време започва да стиска и при редовни разходки, си върши всичко навън.
Леон се научи към 7-8 месечен да си върши работата само навън. Така че, въоръжете се с търпение и постоянство.

# 466
  • под тепетата
Кучешките пелени са скъпи, няма смисъл. Направо от бебешките правоъгълни взимайте. Слагате на две -три места. Като уцели веднъж, после само ще си търси. Те са общо взето с режима на бебетата- ядене, акане, игра, спане, пишкане и пак отначало. Спокойно! Щом мият редовно децата ръцете и Чери си има свое място за спане, всичко ще е ок!  
 Sivi, благодаря , че ни съобщи за Вивата! Дано успеете да го карате по-кротко тези дни.
 Tintina, направо се прехласнах пак по излиянията на Елза Satisfied
Пак тя, добре ли сте? Аз с това онлайн с внука бях бетер в карантина.

# 467
  • Bарна, морето, сините вълни
Малко сладко бубче! 🥰 ❤️

От мен едни рогати:

С ММ вчера са ги спечелили на коледния базар и разбира се, Еро е опитното зайче. Grinning

# 468
DespicableMe вашето детенце на колко е

# 469
  • Bарна, морето, сините вълни
На 2 годинки е.

# 470
Ох,така се радвам за Вивата Heart
Чери е страхотнаа,добра дошла при нас!

# 471
  • Пловдив
Хаха, Еро усмихна вечерта ми.
denityty86, в Джъмбо има почти всичко за обзавеждане на кучета. Пелените за кучета там са хубави /60х60/, но съм купувала и бебешки чаршафи за еднократна употреба.
Важно е когато Чери се изчишка или натвори големите неща върху пелената - награда, бурна радост, хвалене. Да разбере, че това се иска от нея.
Чакам Вивата да се прибере вкъщи. Hands Pray Бързо възстановяване и на двамата оперирани!

# 472
  • sofia

Прибрахме се Simple Smile

# 473
Ох, душица златна! Heart Eyes Ще се оправи, джакче е. Simple Smile Те са корави.
Радвам се, че и Вивата е добре. Heart
Чери е сладурче! Добре дошли!

# 474
Кришка, радвам се че мина! Дано се възстанови бързо.
Добре дошла на Чери! Глистите в акото при Хари бяха като спагети. Бяха много и нямаше как да не се видят.ето я и нея с втори опит за подарък от Дядо Коледа, след като първия за минути беше разкъсан. Този издържа вече втори ден. Много се забавлява, носи си го навсякъде и си го дъвче, пък той пиука.

# 475
Супер новини за всички оперирани душици! Сега много целувки, бисквитки и бързо възстановяване пожелавам!
Да се похваля пък аз днес пих кафе със Sivi и Макс, докато чакахме да приключи операцията на Вивата. 😉 Sivi, дано съм успяла поне малко да те разсея по време на голямото чакане Simple Smile
И Маги намаза една шепа бисквитки от добрата какичка, Макс се показа като куче-пазач лаейки срещу дребни пухкави кучовци в парка  - та всички са доволни  😂

# 476
  • София
Ей, супер, чудесни новини, стреснах се първо като видях толкова отговори, ма то било все за хубаво. Hug
Denityty, добре дошла с малката душичка. Лека полека ще се напаснете и всичко ще е наред, момичетата са ти дали всички необходими съвети. Heart Eyes
Само да ти кажа, последователни постове не са разрешени, та можеш да ползваш опцията редактиране.

# 477
  • Бургас
Ох, много смешен този елен Еро!
Много се радвам, че всички болни вече са по-добре!

# 478
И Вивата вече си у дома. Чака да мине още половин час за са получи ядене. Умряла е от гшас душицата, ама ще потърпи още малко.
Стела благодаря много за кафето и компанията. 🤗 А аз да се похваля, че мачках Маги. Ако знаете каква е красавица гальовна 😍

Ето го звяра как чакаше Вивата:

Вивата слагам в скрит текст ако на някой му е гадно от шевове да не отваря:

Скрит текст:

# 479
Ойй,златна тяя Heart Сиви,има ли болки,как се чувства? Дано всичко е наред и бързо да мине Hug

Общи условия

Активация на акаунт