Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 833
  • 769
  •   2
Отговори
# 285
  • Варна
Стискаме палци и лапи за всички.

# 286
Румба

Джъмбо

Мелиса

Гоненица

# 287
  • sofia
Как е вашата лапа?

# 288
  • Варна
Как е вашата лапа?

Подозирам, че има малко театър от страна на Бизу, защото той знае колко много го обичам и го глезя, но ще го наглеждам внимателно още малко време,  а Каду имитира батко си куцайки 😂😂

# 289
# 290
  • sofia

Ето ги и моите момчета. Simple Smile

# 291
  • Bарна, морето, сините вълни
Сиви, ти си земен ангел! Heart Благодаря, че помагаш на толкова много душици и правиш живота им по-лесен! Heart
Съжалявам за очето на Вивата, но тя пак ще си е хубавица, важно е да бъде здрава.

# 292
  • Бургас
Нали ви казах, че е богат? Има самостоятелен кашон! А в моя кашон още и хора живеят...

# 293
иланг-иланг, да намачкаш от мен хубавите кадифени ушаци на господина Simple Smile
Кришка, много са ти хубави момчетата. На втората снимка котето нещо по украсата на елхата ли си е харесало? Laughing
Аз пак ще повдигна темата за храната(суха) - ориентирам се към долните две храни, изглеждат ми адекватни като съотношение състав-цена. Някой дали ги е пробвал? Моля, изкажете мнение на база състав, дори и да не сте, че вече съвсем се омотах по сайтовете...
Обаче определено ще сменя Про план-а, че тая царевица в състава много ми боде очите, а и Маги започна да газоотделя активно от няколко дни насам Smile

Alleva Natural с Агнешко & Тиква
Състав: Дехидратирано агнешко (30%), прясно агнешко (20%), кафяв ориз, пилешка мазнина, грахово нишесте, сушена тиква (5%),сушен пулп от цвекло, рибено масло, пилешки черен дроб, корен от цикория (източник на инулин и фрукто-олигозахариди F.O.S),сушени инактивирани пивоварни дрожди (източник на мананолигозахариди M.O.S), дикалциев фосфат, калиев карбонат,глюкозамин, хондроитин сулфат, сок от Yucca.
Аналитичен състав: Суров протеин 26,00%; Сурови мазнини 16,00%; Сурови влакнини 2,00%; Сурова пепел 7,00%; Калций 1,20%;Фосфор 0,80%; Омега-6 2,00%; Омега-3 0,50%; Глюкозамин 1.000mg/kg; Хондроитин сулфат 800 mg/kg.

Stuzzy Monoprotein Grain Free Maintenance Salmon Medium / Large
СЪСТАВ:32% дехидратирана сьомга, картофи, пречистени животински мазнини, картофени протеини, картофено нишесте, сушена цвеклова каша, хидролизирани животински протеини, сушена ябълка от ябълки, сушена цикория от пюре, пивоварна, фруктоолигозахариди (FOS), рибено масло, слънчогледово олио , дикалциев фосфат, натриев хлорид, 0,3% сухи ароматни растения (розов хълбок, кинникник, касис, глухарче, магарешки трън), Mojave yucca, 400 mg / kg глюкозамин, 100 mg / kg сулфатен хондроитин.
АНАЛИТИЧНИ КОМПОНЕНТИ: Суров протеин 28% Сурови масла и мазнини 18% Сурови влакна 2% Сурова пепел 7,3% Калций 1% Фосфор 0,8% Магнезий 0.09% Натрий 0.45% Влажност 10%

# 294
  • Sofia
Стела,нашата от скоро е на Алева с агнешко (преди това на Роял Канин). Откакто е на новата храна не си изяжда купичката,винаги й остава. Сама си регулира храненето на  сутрин и вечер. Спря и зверското пръцкане (преди смяната на храната постоянно пръцкаше и не се живееше в нас). На изхода намаля количеството,за друго още нямам наблюдения.
Взех 1кг насипно да пробвам и я хареса,цената бе около 8лв/кг.

# 295
  • София
Ама Кришка, бе! Съвсем сериозно моля да поздравиш младежа от една незнайна леля Тони, за готината тениска и избора на музика (сигурно е и твоя заслуга, де)! Как само ме изкефи преди лягане тази снимка Simple Smile жУвотните и те за завиждане - хем гледани, хем батко им готин, хем и елхата им на една лапа разстояние.

Буба цяла вечер играе с едното малко коте - то седи пред прозореца и я закача с лапа, тя отвътре го "напада", търчи да го "плаши" и да го лае, после току се промъква уж да го хване неподготвено... Ама и ЛилШа й отвръща и нарочно седи пред прозореца и я дразни, а като се впусне към него, посяга да й бие шамари през стъклото. И заедно от двете страни опитват да изровят дограмата, за да се докопат Grinning Добре, че са ми сладките добитъци, напоследък е бая напрегнато на работа и вече съжалих стократно, че не пуснах отпуска тази седмица Simple Smile

# 296
  • sofia
Хехе, мерси, Тонишу! Наистина, добре че са животинките! И хубавата музика!
И при нас има посещения на прозореца:

Много ми е жален Дарк. Наднича като сираче отвън...Но е много див и не разрешава да го доближиш...

# 297
Стела аз бих се спряла на Aleva. Даже я заглеждах наскоро за моите прасета. Ама аз клоня към нея, защото за моите избирам винаги агнешко.
Момичета страхотни са ви кучаците и котаците 🥰

Ей ги моите строени сутринта за лакомства:

# 298
Благодаря за мненията, Sivi, Margaritka 💐 Мисля, че ще пробваме Alleva с агеншко. То милото Маги е хранено с боклуци буквално до сега и не е изобщо придирчива, омита си всичко в купичката за около половин минута😂
Ще ме прощавате, ако съм досадила, но ми се иска да я храня с нещо читаво от тук нататък.
Sivi, много са хубави и двамцата и как са се строили мирно за снимката 🥰 На Вивата розовия нос е само за целувки! А господина го помня от преди години, когато ви четях тайничко.

# 299
  • Стара Загора
Аз досега давах  Алева с агне, сега взех чувал със свинско да пробваме, но още не е отворен. Един чувал 12 кг за двете ми стига за 2 месеца, което си е изгодно за мен.
Започнах да взимам и консерви на Брит моно протеин - много добре се отразяват на Анабел, Барби повръща от тях. Та ще взимам само на Анабел, но ще потърся някъде по-изгодна цена.

Общи условия

Активация на акаунт