Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 827
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря, момичета 🤗
Малко за разведряване една малка черна красавица преди да си я вземат. Изкара няколко дена у дома и голям тормоз на Макс му удари:

# 271
  • под тепетата
За съжаление, това е по-добрият вариант, Sivi! По този начин предполагам пазите другото оче. Поклон за голямото ти сърце! Съжалявам за мъниците...

# 272
Благодаря, момичета 🤗
Малко за разведряване една малка черна красавица преди да си я вземат. Изкара няколко дена у дома и голям тормоз на Макс му удари:

Ама пу пу пу красавци са и двамата 😍.. А тя толкова сладичка, мъничка.. Да я изпапкаш 😁🥰

# 273
  • о`майна лунна нощ е
Сиви, къде го криеш това сърце! Как се побира в теб!
Вивата ще бъде добре, сигурна съм. Едно оче ще й е напълно достатъчно и ще се оправя чудесно така.

# 274
  • София
Sivi, ти си Човек ❤❤❤❤! Господ здраве да ти дава! И Вивата да е с вас още дъъъълги, ама много на брой години! Без значение с колко очета.❤❤❤❤ ей такива истории (и тези за осиновявания) ме карат да се чувствам различно и да разбирам, че има смисъл да се живее,въпреки "овълчилия" се български народ.

# 275
  • тук-там
Sivi, възхищавам ти се! Дано всичко мине леко с Вивата и дълго да се радвате една на друга! И все постъпки като твоята да срещаме в живота си!

# 276
  • sofia
Леко да мине възстановяването на Анабел!
Сиви...Прегръдки! И на Леон операцията е на 29...
Недялка и Луцифер, трябва да почерпите!

# 277
Момичета, много сте мили, ама да знаете, че всички тук в темата сме с големи сърца и когато и както можем помагаме. Дали на хора, дали на животни няма никакво значение. 🤗

Кришка значи на 29ти ще си стискаме взаимно палци за маймуните ни. Дано при Леон мине успешно, леко и бързо да се възстанови. В крайна сметка каква диагноза му поставиха за куцането?

# 278
  • Пловдив
Мисля всички болнички и контузени. Heart
Честита награда и на Луци. Недялка, ново куче ли имате?
Моето голямо дете се прибра. И не само аз му се радвам.
Скрит текст:

# 279
Ние тъкмо се връщаме от ветеринар... милото Маги е направило реакция към шевовете от операцията, ама за да е “весело” и към външните и към вътрешните 🙄 - това булдоците са с много нежни телесА 😆
Лекарката й отвори една дупчица в операцията да махне единия конец, ама за вътрешния конец няма как и пак е на антибиотици. Ще трябва да се промиваме с Йодасепт и също да намеря баш на 25.12 в провинцията кой да й сложи втората инжекция с антибиотик... но ще се справим, важното е тя да е добре!
Отложиха й ваксината пак, заради възпалението, но поне й прегледаха трима доктори оченцето и дадоха нови капки. Не запомних диагнозата, но тя има като леко перденце на окото, което казаха, че може и да не изчезне на 100% и леко ще й замъглява зрението с това око, но според тях не би трябвало да й създава други проблеми... Обмислям да изчакам да минат празниците и да търся ветеринаря на Sivi за второ мнение за окото.
Има едни добавки в пипети за кожа на Dermoscent, слагат се като капки за външни паразити. Някой да ги е ползвал и да може да сподели отзиви?

# 280
Виртуална почерпка с домашни коледни бисквити

иланг-иланг нямаме ново куче ,ако имахме ново щях да си търся приемен дом защото родителите ми ще ме изгонят вече😃
Иначе кучетата ни са общо 7
Луцифер-кане корсо
Алабай-Алабай
Виктория-Кавказка овчарка
Мелиса-осиновена от приюта
Джъмбо-пребран от улицата
Румба-гонче
Граф-гонче

# 281
  • София
Абе, глупости, ще те изгонят... Че то кой ще забележи в навалицата? 

Sivi, сърце голямо, само да знаеш, че са изключително малко силните хора като теб! Благородство, състрадателност, доброта - срещат се; но тази самоотверженост и сила... малко познавам такива (и ги обичам безкрайно тези си хора, и им се възхищавам). Прегръдки и стиснати палци и лапички за Вивата!

Буба днес си повърна по невнимание половината гранули - изяде едно парченце пилешко като някоя прегладняла пуйка, та от оригване стана белята. И понеже не й дадох да си ги изяде наново, сега проси на всяко помръдване на човек из къщи. Тежки уроци, тежки, казвам ви Simple Smile

# 282
  • София
Скрит текст:
Абе, глупости, ще те изгонят... Че то кой ще забележи в навалицата?  

Sivi, сърце голямо, само да знаеш, че са изключително малко силните хора като теб! Благородство, състрадателност, доброта - срещат се; но тази самоотверженост и сила... малко познавам такива (и ги обичам безкрайно тези си хора, и им се възхищавам). Прегръдки и стиснати палци и лапички за Вивата!
Буба днес си повърна по невнимание половината гранули - изяде едно парченце пилешко като някоя прегладняла пуйка, та от оригване стана белята. И понеже не й дадох да си ги изяде наново, сега проси на всяко помръдване на човек из къщи. Тежки уроци, тежки, казвам ви Simple Smile
ToniShu Моя куч също съм го виждала на два пъти да го прави тоя номер, първия път помислих, че повръща, обаче докато се усетя си го изяде, ъгх.. Втория път пак докато се обърна го направи това. Искаш да кажеш, че не бива да си ядат повръщаното ли ...?Извинете, ако е глупаво питане, ама съм същи новак по темата ...

# 283
  • София
Милата Маги Hug, дано антибиотикът да помогне и с това да се приключи, добре, че не е нещо по-лошо.
И на Вивата стиснати палци, слабост ми е тя още от кутре, когато се катереше на Макс по главата.Heart Eyes

Добре, че е тази тема и прекрасните снимки, всичките сте ми любимци!

# 284
  • sofia
Момичета, много сте мили, ама да знаете, че всички тук в темата сме с големи сърца и когато и както можем помагаме. Дали на хора, дали на животни няма никакво значение. 🤗

Кришка значи на 29ти ще си стискаме взаимно палци за маймуните ни. Дано при Леон мине успешно, леко и бързо да се възстанови. В крайна сметка каква диагноза му поставиха за куцането?
Оказа се, че едната му става е, като на 20 годишен джак...Спряла е да се храни при растежа и сега ще я изреждат за да не се трие в тазовите кости...Не запомних диагнозата. Коста ще се поддържа от мускулатурата, която за щастие била много добре развита при тази порода. Лекарят е добър и се надявам, знае какво прави...

Общи условия

Активация на акаунт