Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 823
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
  • Стара Загора
Прясно кастрирана Анабел.

# 256
  • Варна
Сладкишка ❤

# 257
  • Bарна, морето, сините вълни
Ах, какъв поглееед! Бързо възстановяване на госпожицата. Kissing Heart

# 258
Милата Вива,дано всичко вече се оправя Hug На Анабел бързо възстановяванее ! Hug

# 259
  • о`майна лунна нощ е
Ох, бе, Вива ... защо така, момиче! С какво пак се бориш?
На Анабел пожелаваме бързо възстановяване и скоро да е като нова!

# 260
  • Sofia
Нашата Бела маи се разгонва Frowning1
От няколко дни около вагината е като пигментирана козината,постоянно се ближе,ръмжи на децата и гризна баткото.
Днес като ходих за кухнята я разведох и като се прибрах и я мих,забелязах че има капки кръв,които бяха по косъмчетата.
Изглежда и подута.

# 261
# 262
Силно стискаме палци и лапи с Маги на всички болни и възстановяващи се душици! Hands Pray

# 263
  • под тепетата
Стискаме лапи и палци за всички, имащи нужда от помощ и подкрепа! Интернетът ми е ми е ужасен, едвам виждам какво сте качили. Ще се пробвам да кача и аз един, дет не му пука зима ли е, лято ли е, все е без банЦки!

# 264
Момичета взех изследванията и всичко е в норма. Отдъхнах си. Пратих ги в София и чакам сега обаждане да кажат какво правим и кога.
Barbie бързо възстановяване на Анабел. 🤗
Margaritka по описание баш си е разгонена вашата мома. Пазете я на разходките, че ще имате доста обожатели.

# 265
Благодаря на всички за пожеланията, бъдете здрави Hug
Бързо оздравяване на всички кучовци Heart
Виновен поглед, в следствие на кражба на чорапи Animal Paw Prints

И пак в легнало положение, проспа зимата Grinning

# 266
  • тук-там
Sivi, а какво предстои сега? Каква точно ще е операцията на Вивата? Много ми стана мъчно за това сладурче!
Стискаме палци на Анабел! Всичко ще е наред!
Моите така ме гледат, докато им готвя манджата:

# 267
mtz сега следва операция по отстраняване на очето. Ще извадят цялата ямка и ще отстранят всичко, което би създало проблем. Насрочихме за 29ти операцията и цял ден ще се мотаем с Макси из Софията докато я чакаме. До сега опитвахме да спасим окото, което всъщност няма функция на око и никога няма да има. За съжаление не постигнахме голям напредък и след добавяне на нови капки, Вивата не ги понесе. Една сутрин падна от леглото, не можеше да се движи, лежеше отпусната и и течаха лиги. Много се уплаших и реших, че е крайно време да спра да я мъча и въпреки, че ще остане без оче, поне няма да я боли нищо. Тя трябва да е свикнала вече, че не вижда с него и дали ще е там или не за нея няма никакво значение. Дано всичко мине нормално другата седмица и всички у дома да си отдъхнем.
Междувременно и втория бебешок много отдавна го загубихме. И той не можа да се пребори, ама не писах че се получава така, че само негативи пиша в тая тема. Говорих с ветеринари и най вероятно са заченати по късно и просто не са се били развили достатъчно, когато е дошъл момента Миси да ги роди. Поне на всички оцелели намерихме хубави домове и стопани, а една девойка си оставихме на село.
Споменах в преден пост, че и на една бездомна кучинка, която си гледаме на работата я заведох на операция да и премахнат огромен тумор от кожата. Абе покрай мен все кучешки истории, но не на всички успях да помогна за съжаление, но поне опитах колкото ми е по силите.

# 268
mtz сега следва операция по отстраняване на очето. Ще извадят цялата ямка и ще отстранят всичко, което би създало проблем. Насрочихме за 29ти операцията и цял ден ще се мотаем с Макси из Софията докато я чакаме. До сега опитвахме да спасим окото, което всъщност няма функция на око и никога няма да има. За съжаление не постигнахме голям напредък и след добавяне на нови капки, Вивата не ги понесе. Една сутрин падна от леглото, не можеше да се движи, лежеше отпусната и и течаха лиги. Много се уплаших и реших, че е крайно време да спра да я мъча и въпреки, че ще остане без оче, поне няма да я боли нищо. Тя трябва да е свикнала вече, че не вижда с него и дали ще е там или не за нея няма никакво значение. Дано всичко мине нормално другата седмица и всички у дома да си отдъхнем.
Междувременно и втория бебешок много отдавна го загубихме. И той не можа да се пребори, ама не писах че се получава така, че само негативи пиша в тая тема. Говорих с ветеринари и най вероятно са заченати по късно и просто не са се били развили достатъчно, когато е дошъл момента Миси да ги роди. Поне на всички оцелели намерихме хубави домове и стопани, а една девойка си оставихме на село.
Споменах в преден пост, че и на една бездомна кучинка, която си гледаме на работата я заведох на операция да и премахнат огромен тумор от кожата. Абе покрай мен все кучешки истории, но не на всички успях да помогна за съжаление, но поне опитах колкото ми е по силите.
Сиви,страхотен човек си! Heart

# 269
И аз това щях да кажа. Страхотна си Sivi 🤗
Успех и дано мине леко операцията, Вивата да е добре от тук нататък! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт