Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 819
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
Дядо Коледа, кой от подаръците под елхата е за мен?

# 241
А ние пък си мързелуваме на дивана. Макс похапнал доволно, Вивата и тя, ама е в другия апартамент, че тук станахме много маймуни на един диван 😁

# 242
А аз ходих вчера да се запозная с бъдещия пухен член на семейството.
Като ме видя легна в краката ми, вдигна лапичките  и чакаше да я милвам.
Питам я: "Искаш ли да дойдеш с мен вкъщи?", последва излайване, та го приех за ДАА.
Любов от пръв поглед  Grinning
За жалост трябва да се подготвят някои неща и чак тогава ще може да се вземем.
Толкова се развълнувах, че не можах да спя вечерта.  Animal Dog

# 243
Maeve и аз се развълнувах чак ☺️
Чакаме снимки на пухчето 🥳
Тайра също днес мина през банята...Толкова се измори от къпането, че цял ден спи.. Ще кажеш, че сама се е къпала 😂
Скрит текст:
Когато ти се играе, но мързела надделява 🙄😂 [spoiler/]

# 244
И ние обикаляхме Витоша днес. За щастие не се наложи душ след това. Но спи като къпана.

# 245
  • София
Здравейте,
Стискаме палци и лапи на Маги и всички болнички да оздравяват бърже.
Влизам с един  въпрос - как процедирате след даване на хапчето за обезпаразитяване на вашите питомци - четох, че трябва да се държи вкъщи 24 часа, дезинфекция и прочее. Това не го направих, ветеринаря само рече да се даде в парченце храна - Cestal. И съм притеснена, тъй като през деня излизахме на разходка - изобщо обичайните неща. ... Значи ли, че е неуспешно обезпаразитяването? Няма и апетит много, но предполагам, че е от консервата и ще взема друга ... За който не знае - чихуа е кучето.

# 246
Не съм чувала за такова нещо до сега. При нас денят си протича съвсем нормално след обезпаразитяващо хапче. То си действа в червата, какво значение има дали кучето ходи на вън или не.

# 247
  • София
И при нас така - даваме хапчето един час преди или сле дхрана, всичко останало си е както обикновено. Питали сме си докторите, казаха, че няма други специфични съображения - хапва го и това е Simple Smile За каква дезинфекция си чела, дезинфекция на какво??

# 248
  • София
Ми филмирах се, прочетох в едно описание как се прилага хапчето Cestal. Пък нашия вет не е споменал за нещо специфично, вие също казвате, че няма друго, та извинявам се, ако съм ви хвърлила в оркестъра Simple Smile))
Ей го на, нашето бандитче - харесва му чешкането.
Скрит текст:
Не е по силното изразяване на емоции, но какво от това, обичаме си го това дребосъче ...

# 249
  • о`майна лунна нощ е
Ама той като кандидат президент на предизборен плаката се е нахилил 😁 Много е сладък!

# 250
Добро утро по обяд и от нас! ☺

Ето един прозяващ се тигър е полегнал до мен😂
Аз се притеснявам за утрешния й преглед, а тя си спи като пън...

Pilito, не се филмирай излишно. Simple Smile Даваш си хапчето и само следиш изпражненията на мъника как са следващите ден-два, без дезинфекции и чудеса ... поне аз така съм процедирала винаги.

# 251
Сладури!!!
   Много ме радвате,едно такова спокойно е тук в темата.Вчера бях за около два часа кучегледач у щерката.Брей,тая Айра не мръдна от вратата ,след като излязоха, докато не се върнаха.Аз си седях в дневната и си гледах тв,тя само ме проверяваше.И стоеше до вратата.За малко излязох и веднага взела чехлите и на двамата и легнала върху тях.   
    И установихме,че много обича да се пързаля по пода.Засилва се и се плъзга,като събира килимите.И пак, и пак ,и пак.....

# 252
Единствено има изискване кога да се приема храна след обезпаразитяващо хапче. Иначе какви дезинфекция и стоене у дома. Може би в описанието е идело реч за бебе куче, което се предполага, че ще изкара паразити, а също и че няма ваксини и не излиза на вън.

Днес пуснах кръвни на Вивата. Чакам да ми се обадят и да ида да ги взема. Преди десетина дена бяхме в София уж да я оперират и махнат очето, защото след последния преглед добавихме още едни капки, които обаче създаоха проблем с ориентацията. Освен това пак започна леко подуване, което означава че налягането се покачва и почва да я боли. Най-доброто, което постигнахме е очно наягане 40, което в сравнение със здравото оче (12 - 15) си е доста. Пуснаха там кръвни изследвания и се оказа, че Алат е многооо над нормата. Отложихме всичко и сега е на добавки и днес ако всичко вече е в норма ще уговарям пак операция. Милата ми Вива, откак се е родила е изтеглила късата клечка.

# 253
  • Варна
Миличката, стискам палци да се оправя по-бързо.

Тате, гушкай ме, че ме боли крачето. ❤

Ай по-тихо, че си почивам, ако обичате. ❤

# 254
  • София
Ох, милата Вива... Дано, дано, стискам й палци да е по-добре и да може да оправите работата с очето!
Марулета, дай някое клипче на това пързаляне с шейна на закрито Grinning

Общи условия

Активация на акаунт