Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 813
  • 769
  •   1
Отговори
# 225

Бисквитки давам като показаните от Маргаритка. Във формата на кокалче. Нашите мисля, че са с бекон. Любими са му. Харесва и тези, с форми на животни. Миришат на ванилия.

# 226
  • София

Гледам, за наградки и лакомства сте се заговорили. Не ми се смейте, но аз купувам от Лидл наградки от сушено месце, само че за котки, защото са на по-дребни парченца. Ето от тази серия

# 227
  • София
Когато минахме изцяло на БАРФ направо ударих джакпота. Преди това все сменях храни и все големи и относително меки торти.
Вече е почти на 4 години от 2 години на месо. хубава козина, никакъв зъбен камък, а не чистим зъбки, изходен материал миниатюрен.
За дъвкане взимам свински уши, истински, кокали от джолан и свински крачета.

Ето я грацията

на последната снимка има и представително количество лиги

# 228
Аз награди давам само домашни или на марките :Wolfpack,essentials,carnilove.Цените не са най-евтините ,но качество пред цена.Пресована кожа никаква не давам обработена е с белина и сумати други химии заменям я с естествени кокали.

# 229
  • тук-там
Днес след 4-часова разходка на Витоша сме така:

Добрите кучета с уморените кучета Simple Smile

# 230
  • Sofia
Mtz,моля те осинови ме и меееен Blush
Обещавам да слушам,да си ям храната,да спя редовно и да не джафкам,а и постоянно ще (се) гушкам (с) твойте прекрасници Heart

# 231
  • тук-там
Само ако ги чистиш и решиш след разходка Wink

# 232
  • Sofia
Аааа,нямаш ядове Blush след мойте две диванета и кучето съм тренирана Blush

# 233
  • Варна
Бизунчето, снощи е скочил или паднал от леглото, сега куца с предна лява лапа, м@@ка му.

# 234
  • Пловдив

Днес голяма игра падна в клетката. Събраха се 10-ина кучета, кипи социален кучешки живот. Аз замръзнах.
Две вечери правим по 3 часа разходки, уморявам се само аз. Joy

# 235
  • тук-там
И моите са вдигнали летвата ми - вече от 3-часови разходки не се изморявам. Да намачкаш ушаците на Шошко!

# 236
poss радвам се да ви видя с тази хубавица Рея. Прекрасна е глезлата. 🤗
Естела нека си почива Бизу и ще му мине. Най-вероятно е само навехнато.
Хибискук ми като не щеш да я захраниш момата, тя сама си се захранва 😂 В комбинация с Тара ще са опасна банда. 😁
Малко позаравих вече какво четох, ама ако има болни да оздравяват бързо а останалите все такива щураци да са си.

# 237
  • Варна
Сиви, четох доста, опипвах го, набрюдавах и накрая видях къде е проблема. Малко над лапичките има тънки костици със ставички, ей там е проблема. Не е подута цялата лапа, но самата става ,сякаш кокалчето е станало двойно. Ще изчакам известно време, според неговото поведение, дано се разминем леко.

# 238
  • Bарна, морето, сините вълни
Миличкия Бизу, дано бързо се оправя!
Стискаме палци и лапки за Маги и Леон!

Не мога да ви кача клип, но направих скрийншот на клипа. Това дърво го носи за кратко, не знам каква челюст има това животно. Аз го вдигах с две ръце и тежеше доста.

# 239
  • о`майна лунна нощ е
Поздрави и от нас двамата с Швепса.
Днес хванахме гората и повече от три часа стояхме навън по пътеки и на двора в къщата на приятели в едно родопско село. Измръзна ми душата, но не можех да го вкарам вътре. Въпреки това съм много щастлива от дългия престой навън. Накрая по стар обичай го изпрахме. В неделя. Възмутен е, но няма какво да направи при положение, че вече втори уикенд поред се омазва тежко от кални разходки.

Общи условия

Активация на акаунт