Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 256
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Ооох след тези почивни дни, днеска ми скъсаха задника от работа.
Сега набързо видях колко сте писали😁
Добре дошли на новите сладки попълнения 😍
Да ви е живо и здраво,и много да ви забавлява! Спокойно, ще свикне. дайте му няколко дни да се адаптира. 🤗

По въпроса с некадърните, за съжаление и при нас е така.. Има хора и Човеци.. Едните за да направят добро и да свършат работа, другите само за пари..
Стискам палци за милата Вива, бързо да се оправя, че достатъчно се измъчи! 🤞❤️

# 661
  • София
Първо да кажа, че Алфа спирит е полусуха, нея също я гледах, защото моят спря да яде сухата. Тя даже е по-евтина от Тундра, която яде в момента. За Барф гледах менюта в д-р Стефанов,  за бебета цената на 600 гр. излиза около 12 лв. Така че на ден ще ми струва около 5 лв. А има и големи разфасовки, които излизат още по- евтино. Не ми се струва много.
А от къде купувате Тундра джуниър? Аз не мога да я открия за Нъки и за това съм в чуденка с какво да я сменя.
Вносителят има някакъв проблем с доставката. Уж казаха, че до края на годината ще внесат. Ние успяхме да купим пакет от 11 кг в средата на декември и ще ни стигне за поне 2 месеца.

# 662
Дано Вива се оправи бързо и без повече проблеми! Ужасно е това.

Аз съм на обратното мнение за кварталните ветеринари и големите клиники. Ако вярвах на кварталната - нямаше да имам куче сега. Докато в голямата клиника ни обърнаха внимание, изслушаха ни и директно се заеха с въпроса. След това с алергиите беше същото положение.

# 663
  • София
Милата Вива, ех, че препати, дано е последно това Hug
С ветеринарните, като и с хуманните доктори, въпрос на късмет да попаднеш на човек. Аз например съм много доволна от кварталната ни клиника, на Оскар оперираха и двете очи там заради третия клепач, всичко мина идеално.
Абе най--добре да не се налага, ама..

# 664
Момичета, имате ли опит с диета за отслабване на куче? С колко калории намалихте приема на храна, как се справяте с постоянното просене на храна? Не знам от лакомия ли търси повече храна, наистина ли е гладна, но ми е толяма мъка да я гледам в такова състояние, а спешно трябва да отслабне, защото е ужасно дебела вече.

# 665
  • о`майна лунна нощ е
Диетични гранули, намаляне на дажбата с около 10%, много движение, абсолютна забрана на всякакви допълнителни лакомства или хранене от масата. Нещата не трябва да се променят рязко, а постепенно и с постоянство.

По отношение на некоректния превозвач - сигнали в НАП за неиздаване на касова бележка за извършена услуга, сигнал в БАБХ заради животните и към органа, осъществяващ контрола над превозвача - вероятно ДАИ. Като ги зачекнат, ще ги разкостят. Само да им се занимава.

# 666
  • Пловдив
Видях бишкотените бебета. Страхотнии. Голяма слабост ми е породата и на мен, магнетични са. Heart
Дано всичко лошо е останало зад Вивичка. Бързо да се възстанови и да забравите за всички тези неприятни неща.

Добре дошли на Sammy_west и бялото пуФче. Grinning

Саско има новогодишен подарък от едно близка колежка - чифт еленски рога. Голяма радост, голямо гризане падна, успява да си ги дъвче и да счепу парченца.

# 667
  • София
Момичета, имате ли опит с диета за отслабване на куче? С колко калории намалихте приема на храна, как се справяте с постоянното просене на храна? Не знам от лакомия ли търси повече храна, наистина ли е гладна, но ми е толяма мъка да я гледам в такова състояние, а спешно трябва да отслабне, защото е ужасно дебела вече.
Нашата Буба е дребна, но си представи куче 4,5 кг да трябва да свали половин килограм...бая си беше. Понеже ядеше РК, пробвахме от тяхната диетична - никакъв резултат. После пробвахме по-качествена храна - отказа да я яде. Накрая приятел ни препоръча най-обикновен Орижен (по-малко въглехидрати) и с него завидно бързо успя да свали без да гладува. Разбира се, рязко намалихме наградките и даването на просешка лепта, заложихме на повечко движение. Не непременно дълги разходки, игри на закрито също изразходват много калории. Но според мен смяната на храната оказа най-силно влияние.
Успех ви желая, хич не е готино да го гледаш животинчето всеки ден и да си мислиш "това не е добре за нея, какво й причинявам" Sad

Много искам да знам кое е това скапано светило, което е измъчило Вивата... Но повече искам да се оправи бързо! Дано не я е боляло очето досега, дано от тази година да й се смекчи живота на душицата и да си навакса! Стиснали сме всички палци и лапи, даже ММ стиска неговите!

# 668
  • София
Милата Вива... ама тя е герой! И ще се оправи бързо HeartHeartHeartHeart При толкова палци и лапостискане, няма де да ходи! За ветеринарите - не се наемам да говоря, защото нямаме голям опит. Дай Боже така да е.
А Леон как ли е? Не видях да се е докладвал? Надявам се, че е добре. HeartHeart

Страхотни пухчета видях... де да можеше още кучета да си взема, ама ще ме изгонят. JoyJoyJoy
Стигат ми двете малки двукраки диванета и "голямото" четирикрако диване Чарли за момента... а, забравих и за мъж ми (нормално Joy)

# 669
  • гр.Варна
Метър Берлински също стиска лапички за Вива. Героиня е тя, ама дано вече всичко е зад нея.
Ето и Кара се включва в пожеланията.
Ная горката още не може да си отспи на тишина след пукотевиците от Коледа до вчера. Бяха в паника постоянна, озъртаха се в очакване на гръм и да хукнат към къщи. А в къщи катерене по мен в опит да се качат колкото се може по нависоко отгоре ми. Направо бяс ме хваща при всеки взрив навън. Какво е това удоволствие, не знам и не го разбирам.

# 670
Милата Вива, измъчиха я. Дано с това свършат лошите й премеждия и да има дълъг и щастлив живот!
Добре дошъл и на Сами. Страхотен пухчо!  Докато четях, че отказва да яде си мислех, че няма как да дам съвет, понеже моето си е прахосмукачка от самото начало при нас.
А ето така се спи, докато ни чака да се навечеряме, да седна на дивана и да се присламчи.

# 671
  • София
Стискам палци на Вивата, едноочките са ми слабост Simple Smile
Иска ми се да съм и аз при бишкотените бебоци, но те са в Полша. Вярвам, че там ще имат по-добро бъдеще от това, което евентуално могат да имат тук. Дано ми остава повече време да ви чета и да пиша през новата година Simple Smile

# 672
Стиснати палци,положителна енергия и добри мисли за ВИвата и Сиви!И няколко сочни псувни  за доктора!!
   Все си мисля,че след толкова сърдечни добрини,които Сиви сътворява за бездомничетата,няма начин Вселената да не прати здраве и добро за нейните любимци!
    Малките сладки бебета са супер!
  Добре дошло и на новото бяло пухено попълнение!Съжалявам,не помня имена и никове,време ми трябва.
   Вчера се качвах на кафе у щерката.Айра като че ли откачи.Седнах на дивана,където обикновенно седи дъщеря ми и тая черна маймуна не спря да ме хапе,да ми дърпа блузата.Беше като откачила.Когата слиза у дома,пак го прави,но не чак така като вчера.Давайте акъл,щото тая няма да я бъде.Ще ни я оставят за два дни,че дъщеря ми ще ходи да си взема дипломата и не ми харесва идеята да съм надрана и вечно олигавено ,че и нахапана.И не е виновно кученцето,а онези двамцата,дето ги мързи да я обучават и разхождат.

# 673
  • София
Разсей я с нещо, което обича? После награда и може би така ще привикне, че като седиш и кажеш "не", значи не?

# 674
  • Sofia
Бела от 21.12 (тогава за първи път видях кръв) е разгонена. Вече 15тина дни,още й тече кръв ярка. Но отдолу е много подута,особена като почне да се облизва (става като на плейметка устата Blush).
Това нормално ли е? Първо разгонване й е и аз незнам как трябва да изглежда.

(Само да открия как се качва от телефона в скрит текст и може да ви покажа Relaxed)

Общи условия

Активация на акаунт