Седмокласници 2020/2021 - Тема 5

• 31 592
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Той е доста популярен сайта, мисля - https://www.16personalities.com/bg. Освен описанието на български, на който му е интересно, може да погледне и английската версия (не знам защо не всичко е преведено, а само най-важното е систематизирано на БГ). Попрочетох и за други типове и определено мога да кажа, че тя спада точно към този, към който е определена и все едно описва нея конкретно. Моят тип също доста точно ме описа и дори за неща, за които не бях си давала сметка, та отвори теми за разговор на вечеря Simple Smile

# 541
Тестът ще го дам на набора, че още не ми е съвсем ясен
иначе аз съм 100% планиращ логистик Laughing

# 542
И аз "Логистик" Simple Smile но на доста въпроси не знаех какво да отговоря Simple Smile))) долу- горе отговаря на моя характер.

# 543
  • Варна
Аз съм изпълнител Wink Но сме все в един отбор - Стражи Simple Smile Щерката е Архитект.

# 544
  • София
Тестът ми достави истинско удоволствие.
Излезнах Защитник; доста точно описание получих.
Само да свърши с училището синът и ще му го дам да го направи.

# 545
  • София
Аз се оказах адвокат - навремето един учител ми казваше, че мога да кажа на дявола как да си подреди пъкъла и че той щял са ме послуша Joy. Ако бях не толкова емоционална, можеше пък и да опитам Joy

# 546
  • На морето!
Казвам го това ,защото вече два пъти бяхме в карантина от училище и два пъти от детската градина на малкия от септември до октомври - т.е риска да не може да се яви на НВО заради това не е малък. Инак и аз не съм го спирала до сега .В крайна сметка ние цялото семейство изкарахме вируса , но да тогава не се знае. Има време до тогава .
Ето този вариант не бях обмисляла. Ако положението е като сега- ще го спра, за да не го карантинират. Миналата година имаше някаква специална организация за учениците под карантина, така че няма да ги оставят с 0т, но все пак е добре да се помисли и за това, макар че има много време.

Пратих му теста като подчертах, че е не е свързан с училище, за да не стоя на seen цял ден. Иначе аз излязох личностен тип “Активист”, което е вярно.

# 547
  • България, София
Днес като му видях хисторито, ютуб 2часа на телефона и 3 на лаптопа Anguished
Взех му всички устройства , дано до утре ми мине да му ги върна
Това ДО ще ме довърши
Тотално съм отчаяна,че от него може да излезе отговорен човек

Добре дошла в отбора и наздраве! (на Бейлис съм, спазвам устава тук Wink ).

Аз също се уморявам от постоянното следене, натискане, мрънкане, реване (да, тийн на почти 14 г. и 70 кила реве като бебе с крокодилски сълзи), викане и т.н. И на мен ми е идвало да го зарежа тотално на самотек, но после размислям, щото изпитвам вина. Но най ме е яд, че не е глупав, а просто от мързел ще се провали. Ама какъв мързел просто, чак не мога да повярвам.

Чакам сега ПИ в Регалия, че дано се стресне от резултата или в най-добрия случай аз ще се доотчая. Ще си купя още Бейлис и вино, то се е видяло.

И аз викам, нервите ми не издържат, преграквам чак след решаване на задачи 4-5 часа, през които реването и мрънкането отнемат половината от времето.
Успокоявам се. Не съм само аз, дето се уморявам да ръчкам, проверявам и следя. И на мен като The Invisible ми идва да вдигна ръце, че ръчкам от 6 години. Ама хич не е подходящо баш сега. Ох, ще го избутаме този седми клас. Добре, че е темата Hug

Направих теста. Оказа се, че съм Консул. Може да се каже, че е вярно Simple Smile

Честити да са днешните именици, ако си имаме тук. Със здраве, радост и гордост да си носят имената Simple Smile

# 548
Този тест съм го правила и преди, обаче не помня резултата. Сега излезнах Медиатор.
Скрит текст:
"Личностите от тип Медиатор са истински идеалисти, винаги търсещи следи от добрина дори в най-лошите хора и събития, опитвайки се да подобрят нещата. Макар че биват възприемани като спокойни, резервирани или дори срамежливи, Медиаторите притежават вътрешен пламък и страст, които наистина ги озаряват. Те представляват 4% от населението и за съжаление опасността Медиаторите да останат неразбрани е висока – но когато намерят хора със сходна умствена нагласа, с които да прекарват времето си, хармонията, която усещат, е като фонтан от радост и вдъхновение." Има истина в написаното, особено в първото изречение.

# 549
Аз съм Авантюрист, чакам да свърши 7я час и да видя какво ще излезе от наследството. Simple Smile

# 550
  • София
На теста синът се оказа Артист..... С две думи - вятър го вее на бял кон, търси изяви и признание, но пък винаги обкръжен с добри приятели Smile Под резултата стои цитат на Мерлин Монро и дава изключително точно определие: "Аз съм егоцентрична, нетърпелива и малко несигурна. Правя грешки, безконтролна съм и понякога е трудно да се оправяш с мен. Но ако не можеш да се справиш с мен, когато съм най-лоша, не ме заслужаваш, когато съм най-добра." Marilyn Monroe
Детето падна от смях и каза, че по-точно нещо не бил чувал за себе си.

# 551
Интересен тест. Аз се оказах Адвокат.

# 552
  • Русе
Аз пък се оказах Защитник. Всеки е излязъл нещо различно, явно четящите тук сме доста различни.

# 553

Като видях, че си от Русе, се сетих да попитам за информация за някакво училище в Русе, в което се изучава засилено немски език, от 1 клас. Не знам -частно или държавно?

# 554
това с натискането, инвинсибъл - да, не се тоакзвай точно сега, би трябвало 8ми клас вече да си го зарежеш да се оправя. устискай още 5-6 месеца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт