Седмокласници 2020/2021 - Тема 5

• 31 790
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Като се гледам , май ще изпиша 50% от темата Blush

Преди време коментирахме козметика, ми пак съм се замислила на темата.
Девойката има проблем със студа и много й се напукват ръцете (та ДОто помага да не се случва), докато ми каже почти до кръв беше стигнало (нали съм недовиждаща Sad ) този проблем го решихме - юсетин и биодерма, стандартни вкъщи (отвреме навреме от вторите пускат 2 за 1 )
Вчера се замислих за крем за лице, нослето й се бе "изсушило".  Моите не стават за нея, биодерма купувах от зелената серия , но се появи обрив, иначе с измиващото няма проблем.

# 76
  • София
Ох, и ние вече получихме резултата от ПИ. Очаквахме нещо от рода на 80 - 85 точки, по сметки на девойката, но се оказаха доста криви. Изкарала е 70,5. Но по - интересното е, че почти всичките й грешки са на първия модул, а на втория е изкарала 32 точки от 35.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 20:20 от Марти

# 77
  • Варна
Десем, дъщеря ми е с АД, който не отшумя за съжаление... Помага й най-обикновено чисто кокосово масло. Ако не сте опитвали, пробвайте, при нас е чудодейно за сухата кожа. Изпробвали сме какво ли не като козметика, но това беше по-добро от всички скъпи мазила.
Момичета, ПИ на Междучасие нали в с по-висока трудност, не се отчайвайте от по-ниски резултати, предполагам, че е нормално.
При нас ново 20 - учителката не обяснявала задачите от движение и работа и вече седмица щерката "дава онлайн уроци" на приятелките си от класа. Правят си среща 4-5 момичета и тя пререшава задачите от работа в клас, после заедно пишат домашни... Помага им, защото "госпожата няма време на всеки да обяснява или може да не подозира, че някой не разбира". Доста време губи, но се радвам, че го прави, защото така и тя самата тренира - не може да обясниш нещо, което не разбираш...

# 78
Ми това е доста добър резултат, като се има в предвид, че на Междучасие ПИ са по-трудни от реалните. Оф, аз на половината сигурно не мога да се надявам 🙁 Хич не му стига времето. И по БЕЛ и по Математика. Много ме е страх от това НВО, егати стреса. Днес имаха класно по БЕЛ. Дали им от първия час да го предадат до обяд. Ми това е тъпо и нереално. Аз му казах да го прави за 45мин и да го предава. Да си види реално накъде е. То лесно ще препише от някъде или ще потърки верните отговои в нета. Ама се лъже него си.

# 79
Внимавайте с кокосовото масло, знам че запушва порите и е предпоставка за образуване на акне. По принцип го дават противопоказно за мазна кожа.

Днес на целият ни зор на работата имахме срив на всички системи, компютъра ми полудя. С колежката сътворихме малък хаос и си тръгнахме. Ще го мислим утре Simple Smile  Дали не сме във фаза на ретрограден Меркурий?!

Не знам за децата, но аз определено имам нужда от ваканция.
Познайте с какво се захванах, за да си подредя мислите и успокоя...плета шал на дъщеря ми, на едно забавно приспособление, което получи за една Коледа, но се оказа, че не е съвсем като за способностите на малко дете, но пък е идеално за плетачка, като мен Joy
Скрит текст:

# 80
Dive толкова отговорно твоето момиче, късметлийка си
Vox това много яко изглежда
А на междучасие има ли ги някъде пробните
Утре ще пусна нашия ПИ на всички, които ми го поискаха, но който не ми е пратил мейл да го направи, че през лични не става

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 22:42 от The Invisible

# 81
  • Варна
Да, Вокс е права - кокосовото масло не е панацеа за всеки тип кожа, само за много суха, люспеща се, със сърбежи и напукване бих го препоръчала.
Този уикенд и моята девойка ще е на вътрешни пробни, но нямам идея дали ще успеем да разберем верните отговори преди да ги върнат през януари. Ако все пак има нещо, ще споделя в групата и пощата.

# 82
Ако някой проявява интерес мога да му изпратя ПИ по математика

Писах на лични :Simple Smile Ще бъда благодарна и аз да го получа

# 83
Simple Smile В осмокласната тема снощи похвалиха настоящата десетокласна и аз нали съм си любопитна, прескочих до там да ги нагледам:)  Ами 2 страници прочетох- доста познати лица от тук видях Simple Smile  Да си знаете, че ви хвалят из наборните! Simple Smile

# 84
Моли и аз ги четох и 8 и 10 клас. За нас казаха, че сме скучни, само за изпити пишем Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 08:49 от vox

# 85
Ами така си е Simple Smile Никой вече не казва на какво пиене е Simple Smile
Аз съм добре...ММ ни запаси за празниците с по 10л. бело и червено, а аз си пазя това Stuck Out Tongue Winking Eye: .

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 09:16 от MollyBy

# 86
  • София
Ох, и ние вече получихме резултата от ПИ. Очаквахме нещо от рода на 80 - 85 точки, по сметки на девойката, но се оказаха доста криви. Изкарала е 70,5. Но по - интересното е, че почти всичките й грешки са на първия модул, а на втория е изкарала 32 точки от 35.

Same story, но с по-нисък резултат. На 2-рата част има 27 от 35, което мисля е добре, предвид сложността на задачите. Обаче на първата част.....и то, като се има предвид, че каза, че не били трудни.....
Аз го отдавам на разсеяността - вижда 2, пише -2 и задачата отива.
А как няма желание да решава, не е истина просто!

# 87
По биология нямам спомени да съм учила за царство монера и какво беше там другото.
Моят син готви, когато не му се учи. Тези дни два пъти прави кростата с круши /първата излязла рецепта в нета, много сполучлива/. Аз бях така, докато бях студентка, но ме избиваше на чистене, а по принцип не обичам.
През ваканцията очаквам да правим заедно тестове по БЕЛ, защото са ми интересни. Но продължават да ми се губят думи. Екатерина Захариева говорешe тези дни за някаква опорка. И в контекста на фразата не можах да я схвана.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 22:55 от fiction

# 88
  • София
Моли, ще ни излезе име, какъв е този алкохол рано сутрин. Simple Smile

Благодаря за включването за кремчетата.
Да, девойката е с нормална кожа, акне няма изразено , черни точки, малко пъпки.  
взех й някакво хидратиращо кремче и тоник да видим.

fiction, учили сме царстото на монера  - бактериите, но не в 7 клас, името и на мен не ми говореше нищо, докато не го проверих.  Може и само да са го споменали като царство.

По къв повод се е изказвало Катето? аз нали съм TV nwes free

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 14:50 от Desem

# 89
  • Sofia

Same story, но с по-нисък резултат. На 2-рата част има 27 от 35, което мисля е добре, предвид сложността на задачите. Обаче на първата част.....и то, като се има предвид, че каза, че не били трудни.....
Аз го отдавам на разсеяността - вижда 2, пише -2 и задачата отива.
А как няма желание да решава, не е истина просто!

Имате ли идея колко е средният резултат на изпита по математика в Междучасие?

Общи условия

Активация на акаунт