Седмокласници 2020/2021 - Тема 5

• 31 536
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • София
С две ръце се подписвам под поста на мама Мони за ПИ в Регалия. Simple Smile

# 496
  • София
Здравейте и за много години! Simple Smile
Спокойствие, здрави нерви за нас и успешно представяне на наборите!

Благодаря за инфото за ПИ в Регалия.
На трите изпита ли ще ги записвате директно или може би има възможност преди 2-рия изпит пак да може да се регистрираш и платиш?

Да си сверя часовника - учителите на вашите деца включват ли се с камера по време на час? Аз мислих, че "да" е отговорът в нашия случай, защото все явно съм хващала учителкатата по Биология. Но ето, че днес влизам по-често при дъщеря ми, ами нямаше нито един учител с камера?! Само си споделят екрана, ако е нужно. Днес имаха литература и съответно на екрана имаше само имената на потребителите. Това ми се струва много странно и нередно!

# 497
Само моето дете ли е ръб по математика? Да ме подкрепи някой че ще се застрелям. При толкова инжове в рода направо не знам дали не са го сменили в родилното. Никак не му се отдава, убягва му всякаква логика или все забравил пропуснал не видял. Верно че силата му е сферата на изкуството ама това с математиката много натоварва. Съмнявам се че ще изкара повече от четири.

# 498
_re_ge, споко и моят е същата работа. А колко е бавен, не е истина. За това НВО ще му трябват минимум 4 часа.
Нито на големия, нито на малкия учителите си пускат камерите. Дори и на онлайн уроците са без камери. И на мен не ми харесна, защото реално учителя не вижда децата спят ли, чатят ли си, закусват ли. Ама примирих се.
И аз поматлгам по математика и ми се ще повече да тренираме, но или аз нямам свободно време, или той. По всичко е много бавен и разсеян, та му отнема доста време за подготовка. Мното му е и пазсейването де, особено докато не съм в къщи. Оф, как искам да се събудя и да е минало всичко!!!

# 499
При нас няма учител, който не включва камерата си и по заповед на директора карат и учениците да си ги включват. И по ФВС е с включена камера и ги гледа как изпълняват упражненията. По математика си е взела малка дъска и решава задачи на нея.

# 500
_re_ge, споко и моят е същата работа. А колко е бавен, не е истина. За това НВО ще му трябват минимум 4 часа.

И аз поматлгам по математика и ми се ще повече да тренираме, но или аз нямам свободно време, или той. По всичко е много бавен и разсеян, та му отнема доста време за подготовка. Мното му е и пазсейването де, особено докато не съм в къщи. Оф, как искам да се събудя и да е минало всичко!!!

Съвсем същото е, за един час решава 12-13 задачи от първи модул, от които поне 4-5 грешни. Аз го подхванах в началото на учебната година  с зади от ПИ , но средата на ноември месец мъжът ми ме "уволни" заради пълна липса на положителен напредък. И защото съмму крещяла. Не можело така. Сега като имат матрематика двамата затварям и двете междинни врати само като чуя - колко пъти да повтарям. Не е това нашия предмет. А по принцип на контролните в училище има отлични бележки. Тоест няма глобални пропуски. Но той е в училище към МК и разбирате колко се набляга на математиката. Ако не влезе със специалния си предмет е жив за оплакване.

# 501
  • На морето!
Много благодаря за информацията за Регалия. Ще го запиша задължително.

_re_ge, и моят е зле по математика, лошото е, че и аз не съм силна, нито баща му, за да му помагаме.

# 502
При нас няма учител, който не включва камерата си и по заповед на директора карат и учениците да си ги включват. И по ФВС е с включена камера и ги гледа как изпълняват упражненията. По математика си е взела малка дъска и решава задачи на нея.
Кое е това училище, ако не е тайна:)
При нас също ДО е пълна трагедия - децата са оставени на произвола на съдбата. Който иска слуша, който иска играе на телефона си, който може преписва.... Изобщо, отчайващо положение.

# 503
Училището е "Найден Геров" - Варна. Е и тук има  опити от рода на " Камерата ми се развали","Имах проблеми с интернета,госпожо", " Токът спря...". Но като цяло са единични . Имахме два пъти извънредна РС с госпожата по математика, каза от какво,кого не е доволна, да вземем мерки,ако искаме успех на НВО. Като цяло се прави максималното,което МОЖЕ да се направи в дадената ситуация. Но дали ще е достатъчно.....

# 504
и аз благодаря за ПИ на Регалия, споделяйте полезни неща Bowtie

за много години и тази дано да ни е доволна за нас и за децата!

# 505
Ох, поне като ви чета и се успокоявам, че не съм сама, в драмите си...

# 506
... леле какви са тези цени в регалия, леле

# 507
и не само в регалия
интересно ,когато не бяха онлайн изпитите бяха по-евтини
дали може само по единия предмет да се ходи

# 508
Миналата година можеше да се ходи само по един предмет и само веднъж на ПИ в Регалия.
Аз също подкрепям мнението, че на Регалия бяха най-добрите ПИ: като трудност, като обратна връзка, като начин на провеждане и в нашия случай дадоха най-близък до НВО резултата.

# 509
  • София
Отварям една скоба да ви кажа следното: положението с випуска на дъщеря ми се оказа тотал щета по математика заради една заместничка. Последните месеци неуморно цялото семейство се включи в това предизвикателство.
На дистанционните ПИ по математика в Регалия дъщеря ми ужасно много се притесни - първия път на втори модул, втория път - на първи модул. Но някак за двете седмици до истинския изпит успя да отработи всичко и изкара над 20 точки повече отколкото на ПИ.
Така че за нищо на света не се отчайвайте.😊

Общи условия

Активация на акаунт