Седмокласници 2020/2021 - Тема 5

• 31 529
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Ако ви помага да си мислите, че в 8 клас децата изведнъж стават самостоятелно учещи и отговорни, добре Simple Smile Ама не е сега момента да мислите за 8 клас Simple Smile Само съхранявайте нервите!
Аз не бих го оставила да се оправя сам, нито в 8., нито в 9 клас...нито в 12 клас.

# 556
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз май ще изляза треньор.
но нещо не ме убедиха.

# 557
  • София
Аз хубаво излязох Адвокат, но дали има Звероукротител в теста - ще ми пасне най-точно Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз от днес официално абдикирах от позицията "ръчкащ" - такива неща ми чуха ушите, че зверски се ядосах и реших - край! Сега остава да  устискам поне 1 седмица Joy

# 558
Аз излязох Виртуоз.
Относно натискането и у нас е същата работа. Вятър я вее на бял кон и нея. Мисли, че ей така се изкарва, както контролно в училище. Изобщо не осъзнава важността на годината.
Аз, от друга страна, се люшкам между апатия към НВО, особено като я хване мигрената, ми иде да зарежем всичко, и тревога, че няма да оцелее в някаква просташка среда. Та не ръчкам много засега. Все си казвам, че има време.
Видях колко произведения са отпаднали миналата година. Ако отпаднат и при нас, хич няма да се разсърдя. На дъщеря ми й се струва, че много бързо препускат по произведенията, а реално не е така. Още са на Немили-недраги, но явно й е трудно.

# 559
За тези, които проявяват интерес, в темата за АК- София прочетох, че приемът на документи за кандидатстване започва на 08.02 Simple Smile.

# 560
  • В светлината на слънцето
За много години, момичета! Да бъде една щастлива и късметлийска година за всички! Спокойна - надали ще е! Но нека вярваме в децата - ще се справят!

Lu, прочетох те в десетокласната...Как си?Heart

Ще се справят, разбира се! Дори и ще ни изненадат и ще се чудим защо сме се притеснявали толкова.

Благодаря, Моли. Heart За щастие малкият дявол беше. Бавно, но все по-добре. Ще ме бива. Blush

# 561
  • На морето!
Мисли, че ей така се изкарва, както контролно в училище. Изобщо не осъзнава важността на годината.
Аз сигурно съм оптимист, но не виждам защо дете, което се справя отлично на контролни в училище би се провалило на НВО. Ако в училище има висок успех и е спокойна- ще се справи успешно и на НВО, убедена съм.

# 562
  • София
И аз съм го правила този тест, оказах се Преговарящ. Склонна съм да се съглася.

# 563
Аз излезнах Командир. Домашните групово се съгласиха. Ама то с 3ма мъже, ако не си командир, как се отцелява! Набора излезе преговарящ. Доста добре го описва тази характеристика.
Лулу, направо екшън голям! Майка ми така на морето, от тротоара да слезне и стъпила на криво, та се оказа, че си е счупила крака в глезена, 2 месеца гипс, още се раздвижва.
На мен пък ми писали 5 по философия. На 2 чаши вино разсъждавах на тема "Човекът-мислеща тръстика" Блез Паскал. Написала му моля ви се недостатъчна самостоятелност. Та аз си измислих всичко, никъде не съм чела и преписвала. На много високо художествено ниво изглежда ми идва писането на 2 чаши вино. Хвана ме яд, че се старах. Един път да ме помоли детето за помощ.

# 564
За тези, които проявяват интерес, в темата за АК- София прочетох, че приемът на документи за кандидатстване започва на 08.02 Simple Smile.
А специална подготовка необходима ли е за там? Малко късно съм се сетила май....

# 565
А специална подготовка необходима ли е за там? Малко късно съм се сетила май....
Не.
Математиката е ключова. Ако детето е добро по математика, успеваемостта е сигурна.

# 566
Rapariga, защото я виждам колко изкарва на пробни и колко непостоянни са резултатите й. Освен това е адски бавна.

# 567
  • София

В сайта на АК има насоки какво представлява изпита, ето например. Преди мисля, че имаше и по-подробни книжки с тестове, но нещо не ги намирам. Моето дете се готви да кандидатства там и не посещава курсове за НВО, така че леко се напрягам ако се наложи да разчита на резултатите от външното оценяване в крайна сметка дали ще има време да се пренастрои от март до юни.

Редактирам и допълвам: ето линк към другата книжка:

# 568
Като гледам, изпитът не е само математика
има писане на есе и четене с разбиране

# 569
Благодаря, Dandelion!

Общи условия

Активация на акаунт