С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 278
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Бъдете живи и здрави! Да я избутаме и тази учебна година, че доста се напрягам от туй наше образование. И дано се разминат с НВО, като не могат да се разминат с ДО. Поне е весело с тези съкращения.😂

# 196
  • София
Честита Нова година! Дано е по-хубава от предходната и с по-малко абревиатури, че вярно в повечко ни дойдоха - ДО, НВО, ОЕСР, Ковид, ВКС / Laughing /...

# 197
Моят десетокласник изтегли мързела и ваканцията от баницата. Много е доволен, ама не знам как ще ги съчетае с всички видове изпити и матури 😆

# 198
  • София
Честита Нова Година,
Пожелавам ви много здраве и добри новини (в момента се молим да се случи такава на бащата на много близък приятел)

Ау, Тити, страхотен късмет, при нас нямаше такъв. Нашият татко все за такъв се моли, но ще
му се падне или работа, или пари, т.е. пак работа.
Наборът се паднаха нови приятели, на девойката - работа, но то с нейното НВО7, дали работа, дали училище за все тая, на таткото се падна "да научи нов език" и девойката му казва: "Значи, почваш най-накрая мандарина" Simple Smile той понеже е с много свободно време, каза че засега му стига немския. Wink На мен се падна да стягам куфарите за топлите страни. Дано се оправят нещата, пък нищо против и студени страни нямам, че и в страната да има движение пак добре Joy

# 199
  • София
Честита да е новата 2021! Здрави и щастливи, неусетно да се върнем в свободния и активен живот и 16 годишните да се радват на живо младостта, там в училище, сред връстниците си!

# 200
Честита ни 2021 г. Да ни носи здраве,радост,късмет и все хубави неща!

# 201
Здрава и присъствена Нова година!!! Те тези тийнове не са много късметлии, много кофти им се получиха нещата, дано вече вземе всичко да си дойде на мястото и нещата да станат нормални. Новата година на домашно изкарахме няколко семейства. Набора е на вила до 3ти. Дано не я бутнат, че са 21 деца. Ще го водя на СПА другата седмица, да реанимира.

# 202
  • София
Pisa, то май всички изкарахме домашна, изолирана нова година, с поне няколко семейства. Joy
И аз вчера резервирах такъв уикенд, с още едно приятелско семейство. Младежът все ме питаше, кога пак ще отидем някъде с тези приятели и аз все обяснявах, че не му е сега времето, трябва да ги върнат на училище... вече не чакаме училище, отиваме на СПА. Satisfied
Тийн-животът си му върви иначе. Излиза почти всеки ден, вече съвсем не го спирам. Днес се сети, че след ден е на училище. Седна да учи..., за школата по АЕ. За училище нямал нищо за учене.
Очаквам с притеснение,  да видя как ще им приключат срока, защото от 1 месец той все още е само с 25-26 оценки....
Вече съм убедена за себе си, че моето дете няма да се явява на НВО.

# 203
Че така може ли?
   Айде,и от мен честита да ни е 2021!!!Здрава,спорна,богата,ПРИСЪСТВЕНА,да има бело,червено,кехлибарено,тийновете да ни дразнят порядъчно!!!
    Ето,нашият днес е кротък и добър и на мен им е скучно!
   ЧНГ - то посрещнахме аз и милото,двамцата.Никога до сега не сме посрещали така.Ми не беше зле да ви кажа-пихме,танцувахме си,почти не ядохме.В 00.00 посрещнахме новата година и 00.02 минути всички от махалата бяхме навън,на улицата.Зет ми беше подготовил колоната,имаше дунавско,право,чичова,денс до към 1.30.Аз от 20 години живея на това място,това е традиция- всички съседи с чашите,заря,деца,бабки -всички.Ние с ММ и още съседи откарахме до 2.30 на пейката пред нас.
    Дъщеря ми и зет ми имаха гости на 2я етаж,ама бяха кротки.Наборът се обади на 01.01 да ида да го прибера от вилата,каза Здрасти и легна и спа до вечерта.Сестра му е Веси,бяхме канени на имен ден,той се мерна колкото да хапне и пак легна,че днес беше на работа .Аз в общи линии се местя от леглото на дивана и обратно.

# 204
  • София
ЧНГ! Всичко и всички да си дойдат по местата!
Ние бяхме при едни съседи. Наборката е била в квартала, след 12 ч са били дълго навън и май е малко простинала.

# 205
  • София
За много години, момичета и момчета! Много здраве, късмет, успехи и големи мечти!
И ние се събрахме в къщи, общо 4 семейства. Посрещнахме я подобаващо, с много храна, изгледахме фойерверките от балкона на покрива, гръмнахме си шампанското (така, де, трите бутилки шампанско, една от които - детско, че бяхме много хора). И после обратно вътре, за баницата с късмети.
Днес още ми е шантаво, недоспала се чувствам. Мъжът ми ни убеждава цяла сутрин колко щяло да е слънчево и приятно навън, но ние не поддадохме и решихме твърдо да си останем в къщи. Той хвана някакви гори, ние сме се скрили зад екраните - всеки с идеята си за релакс Stuck Out Tongue Winking Eye

# 206
  • у дома
Ако въпроса е за НВО 10 кл никъде не пише,че децата,които не го държат не може да продължат...Е ще им се пишат едни 0т ,но с  точките от НВО кандидатстват само деца,които учат в училища до 10кл -аз поне не познавам такива. Е сигурно и учителите няма да са щастливи от 0т ,защото ще им скапят статистиката.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 21:30 от svetlaem

# 207
  • София
Аз на моичкия ще му го причиня НВОто, най-малкото, за да си седне на Дто, но не за да превърта игрите Joy, а и малко солидарност с малката Joy

# 208
Ако въпроса е за НВО 10 кл никъде не пише,че децата,които не го държат не може да продължат...Е ще им се пишат едни 0т ,но с  точките от НВО кандидатстват само деца,които учат в училища до 10кл -аз поне не познавам такива. Е сигурно и учителите няма да са щастливи от 0т ,защото ще им скапят статистиката.
Няма да им пишат никакви точки, съответно няма да скапят статистиката по отношение на резултатите. Евентуално ще увеличат бройката в графа " неявил се".

# 209
  • у дома
Ето-със сигурност няма да има и втора дата,защото нали според МОН няма две равнопоставени теми-та живейте в мир и любов.

Общи условия

Активация на акаунт