С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 286
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Точно в тази тема да чета за въздържание и някой, който още не се е пропил....Joy
Ако имате нужда от стимул, прочетете си седмокласните теми. Вашите.

# 241
  • София
Ами, Слънчевата ги затри. Joy Сега трябва да ги търсим с търсачката.

# 242
А, ето ги седмокласните, не могат се затрият така лесно. В скрития текст. Grinning
https://www.bg-mamma.com/?topic=1061627

Лулу, епично е било! Stuck Out Tongue Winking EyeFlushed
Вече всичко лошо да е зад гърба ти! Blush

# 243
  • София
Пишете повече, в следващите теми ще си ги върнем. Sunglasses

# 244
Ей, банда алкохолизирани мамчета, как сте?
За Много години! Здрави, със здрави нерви, и психически здрави през 2021 год!
Не помня откога ви изгубих, та нямам идея какво става с вас и нашите прекрасни пубери.
Но 2020 леко ми мина насън, почти неработеща, но на заплата, рисуваща, пътешестваща, грижеща се за бебе йорки, и за край успешно взела сертификат за Софтуерто тестване. Та интересна година беше, сега да видим 2021г..
Върнах две страници назад само, та разбрах за подновяването на пиенето и падането на Лулу!
За първото няма да коментирам, дано само с това да се разминем и сега, а на Лулу бързо възстановяване, зверско е било, милата тя!

Какво да споделя, за каката, срастнала се е в детската, учи и пак е 2-ра в класа, 4-та във випуска. Ако това нещо е истина, евала й! Не знам на кой се метна Simple Smile.
Разбираме се, повече от това не искам и да мечтая, разбира се, понякога ми идва да я хвана и да я .....ама по- голяма вече, по-силна от мен.
На РС сме и ние на 13.01, а все още ми е мътна и кървава още, то нямам идея живи ли ще сме след този Ковид и ваксини, камо ли какви ще са изискванията на университетите след 2 години, и какви предмети да избере.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 00:01 от alexova

# 245
  • В светлината на слънцето
Бе трябва да се пие. Един ден въздържател и ей какво става. Да съм ви като обица на ухото. Joy

# 246
lulumbaбързо възстановяване и жена ми онзи ден влязла боса в банята и познайте,за щастие само гърба леко я боли.Омръзна ми да повтарям че в банята бос не се влиза а тя "Аз само за малко".На мен пък ми се възпали седалищния нерв и сега крака ми яко щрака пък ми се кара колело ама ме е страх от студа да не се влоши.А относно пиенето аз рядко пия обаче имам един братовчед каза там ти е грешката ти не пиеш и се чудиш какво да те заболи аз си пия всяка вечер и нищо не ме боли 😂Пробвах и аз обаче не емоя работа пък и за 10 дни качих 5 кила щото наблягам на бучкането вместо на пиенето 😂😂😂

# 247
Наздраве да ни е за Ивановците,Иванките и Калояновците!!!
  Ще пием бе,ако така ще спасим света от себе си и щуротиите ни,ще пием!!!
   Момичета,епични срещи с асфалта сте имали.Аз на дърти години,преди една да речем,паднах от спалнята.Даже не бях заспала,гледах тв ,забравих че тва легло има край и се пльоснах на земята,овъртолена с одеалото.И тъй като съм сочна- сочна,100 и малко ,нЕма ставане!!!А и докато се развържа от одеалото,мани.Натъртих яко ябълката на левия крак,сега си ме поболява от време на време.
    На 17 РД на щерката,който трябваше да бъде в дискотека,но само тя под 18 и пуснаха другите,нея не,се домъкнаха вкъщи.Един от френдовете остана да си у нас .Аз бях ползвала банята и си викам,дай Валче да я подсушим да не се излагаме пред момчето.И така се вейнах с мопа,така си ударих опашката,че ме боли и сега.
  И аз искам РС!!!!Но тъй като никой нищо не казва по темата,ще чакам да споделите за вашите.
   Наборът днес ще е кучегледач,кака му е в София-та.Докато е на училище де,ама тя обича да ходи на даскало.Още щеркинса докато завършваше, я слагаше на един стол до себе си и тя си седеше и кротуваше.А сега оича да слуша даскалите,само дето й слагаме два стола,щото един не я събира.

# 248
  • София
Леле, Лулу, направо мен ме заболя всичко, докато те четох. Как става понякога от нищо-нещо. Бързо възстановяване и това да е всичко лошо за 2021, което е имало да сполети теб и семейството Kissing Heart
Честито на празнуващите вчера и днес!
Няма да предаваме фронта, ще пием, щом трябва. Аз от последните теми бях останала с впечатление, че тук алкохола само го миришем (който има обоняние, де Joy ), пък то какво се оказа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 249
  • София
Честит празник! Аз пих на 5.01, че малкият имаше РД - специално го наместих между празниците.

# 250
  • София
Лулу, бързо да се възстановяваш. И аз предколедно имах едно падане, запътила се за прибиране на поредното е-пазаруване се изпльосках пред цялата опашка. Значи около 30 Мин чаках при 3ма служители, работещи бързо ...представете си колко публика имах. Тъкмо ми се бяха оправили колената от предишното падане. С по няколко на година съм, даже равните Фандакови плочки на Графа тествах около седмица след като пуснаха трамвая ... и там не мога да се оплача от липса на публика.
Лулу, мажа е това:
Скрит текст:

Ico, ми права е жената, кой влиза в банята обут.

Санака, много е яко, чела съм го и преди и пак не мога да го прочета цялото на веднъж, сълзите му замъгляват текста Joy

Слънчева, Дидева, ако ви се ходи и на следващия ден сте добре дошли Wink

Питах набора дали нещо се коментира за профилите. Отговор "Не, само някои учители казват, че не събират групи" Очертава се да имат избор само между Мат и АЕ, т.е. избор няма остава само едното.

Да права си , мандаринка , само го миришем. Joy

ТМ, добре изглежда снега, но аз го предпочитам зад стъклото ...пробвах ските, но последния опит завърши най-травматично за колената ми в кариерата с летенето и приключи с тях.

# 251
  • София
Абе, да вземем да ви направим по един прощъпалник, белким се научите да ходите вече! Таман съм се специализирала в питите - ще ви търкулнем по една. Само за падането от леглото не знам какво можем да направим. Някакви розови хапчета, може би. Joy

Ицо, той Алф отдавна е казал, че не се ходи бос в банята. Laughing

Аз съм на диета и не пия. Много ми е непривично това с диетите /и това с непиенето де/, но нещата излязоха невиждано от контрол тази година. ММ иска да ходим в Занзибар август месец и ако отида там на тези килограми, хората ще решат, че съм им изяла децата. Smirk

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 14:59 от sanaka

# 252
  • В светлината на слънцето
Desem, точно това е едното, с което мажа и лицето основно. За крайниците - редувам алгасан арника, диклак и троксевазин.

# 253
  • София
Санака, не си първата с това предложение за прощъпулника Joy
И една важна новина относно НВО - тия дни в една известна търговска верига (няма да ѝ казвам името да не стане реклама) онази бяло-червена течност, която само я миришем, е -25%, та може да позаредите да има с какво да се преглъща... то ясно, че няма стигнем шкафчето на мама Мони, но може да се подготвим малко Joy

# 254
  • София
Ехе, то до юни колкото и да заредя, ще отиде.

Общи условия

Активация на акаунт