С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 291
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ехе, то до юни колкото и да заредя, ще отиде.
И у нас така. 😄

# 256
Коя е мама Мони и какво съдържа шкафчето?
    Аз снощи паднах от тола до масата.Играехме покер с големите деца и се наведох да си събуя чорапа.И паднах под масата,където лежеше кучето.Избяга.

# 257
  • София
Марулето, Joy
Какво правите бе, хора?! Нали се разбрахме, че тази година ще е по-добра от отминалата?

Мама Мони е от миналогодишната седмокласна тема, а в шкафчето всичко има. Или поне имаше в началото на кампанията. Laughing

# 258
Мама МОНИ е в осмокласната тема. В най-усилното предНВО-нско време, когато се търсеше смекчаване на стреса, тя качи снимка на меко казано добре заредено барче. В барчето, обаче, имаше само вещества, които тук не са на почит - най-много някой да ги помирише.

# 259
Санака,ама тя си  е добра годината.Голяма работа, че съм паднала.Дано не съм травмирала психически кучето,че бая време й отне да си завоюва пространството под масата,а сега аз като някаква нашественичка се появих.И домашните развеселих.
   Начи,викате,шси мерим шкафчетата.Според моя зет,истинското качествено уиски миришело леко на лекарство.И аз си поставих за цел да установя, аджеба, това вярно ли е.Започнах с един чичо Джак с мед-начи това си е даже здравословно,предвид,че идват нови вируси.А всички знаем за качествата и способностите на меда.
   Нещо за училище????Ще ги връщат ли по класовете от 18.01.?Аз днес два пъти получавам в школо едно и също съобщение,че часовете са по 30 мин.

# 260
  • София
Или днес или в понеделник трябва да има новини. Като гледам Бойко как се е напрегнал преди изборите, ще гледа да го направи възможно най-скоро.
Аз май започнах да го разбирам това с профилите. Аха, на сайта на Испанската са го написали разбираемо за мен! Вече съм наясно.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 13:18 от Rockstar

# 261
  • София
Момичета, помните ли когато началото на ноември писах, че младежът нещо се беше притеснил, че се оказа контактен на деца с ковид. Чудеше се дали е загубил обоняние или не е. Така 3-4 дни. Не е вдигал Т, нямаше други оплаквания, дори и обоняние имаше.
Снощи направих тестове за антитела, на него и бабата. Той има, тя няма. Днес ще си взема и за мен един, стискайте палци да съм положителна за Ig G. Joy
Още не мога да повярвам!

# 262
Мисля,че и щерката така го изкара - леко гъгнещ нос,дори без секрети,загуби обоняние само.Нищичко друго.

# 263
  • София
Моята май го изкара с разстройство и лека т за 1 ден.

# 264
  • София
Слънце, стискаме палци! Нашата счетоводителка така се оказа с антитела, а няма никаква идея кога го е изкарала - не е имала никакви симптоми.

# 265
  • София
За съжаление или за радост, нямам антитела. Rolling Eyes

# 266
  • София
А при младежа мъката с хората продължава. Не знам кво ще прави. Тези хора ми излязоха като циреи на з-а.

# 267
  • София
Ако моето трябваше да разучава хорА, не знам как щяхме да се разберем с нервните съседи под нас. Joy
Когато детето беше малко и тежеше не повече 25-30 кг се е случвало да се затича. Съседката само слухтеше и това чакаше. Качваше се всяка вечер до нас, да ми чете лекции, как се възпитават деца... Ох, сега като го казах, чак ме засърбяха краката да тропнем едно и да се оправдаем с училището! Joy

# 268
  • София
Добре, че сме първи етаж, под нас гаражи. Иначе младежът с неговите 70 кг и тежки тромави крачки, ще изнерви съседите отляво.

# 269
  • София
Аз нали се чудех има ли, няма ли Ковид.
Направихме си с мъжо официални IgG тестове (количествен, нов, няма да са учудя, ако бяхме първи в системата, направили си го), при мин стойност 50, моите са малко над 50, неговите 1200-1300...
та следващата седмица, ако го бях направила, сигурно щеще да е отрицателен, т.е. нямаше да имам. Sad

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 22:44 от Desem

Общи условия

Активация на акаунт