С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 223
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Много ви е смешно на мой гръб,а?!/шегувам се/
   Сигурно имаше предвид за кандидатстване в университет.
    Ицо, що не може и на моя някоя да му завърти главата така,че да има желание за учене?!Разпечатвай,докато е време.
  Аз се опитах да сложа горния пост в скрит текст,но май не успях.
   Относно нелепата смърт на детето - слушах коментари сутринта,мокри му били обувките.Каква изненада-в сняг и киша.Това е върха на безхаберието.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 14:37 от марулета

# 661
  • София
Къде изчезна Лулумба? И в седмокласната не се е отчитала скоро.
Лулу, дай някакъв знак!

# 662
Еми 7 и 10ти клас, + още един брой малък човек,тя сигурно се е пропила вече.
   Аз не издържам вече ,честно!!!Преди малко школото регистрира отсъствие по география на набора.Звъня му,изключва ми.Звъня на щерката,питам брат й у дома и си е,да,учи,чувам му гласа от стаята,говори.Пак звъня,пак изключва.Праща ми снимка на екрана на компа,изпитват го по география.Е как може хем да го изпитва , хем да му пише отсъствие.
   И това не се случва за пръв път.И аз му вдигам скандали,че не влиза в час, той се оправдава,скарваме се,пише на  учител,обясняват се,че са питали въпроси,той отговарял.Учителят  си спомни и коригира отстъствието.Или се оказва,че го е объркал с момиче със същото име от другия клас. Това се случва при едни и същи .Без да искам да обидя съсловието, но има доста от тях,които изобщо не си заслужават заплатите.Ситуацията налага да се научим бързо да се справим с новости.Оправдания като -ама аз тепърва няма да се уча да работя на компютър, са меко казани смешни.Честно ви казвам,толкова нерви изхабявам,и така ме е яд,че все наборчето изкарвам виновен.....Ами не вземат малки заплати,пък да си дадат малко зор.

# 663
  • София
Аз малко назад се връщам, ама испанската в крайна сметка не можа да предложи профил ИтЕ - отпаднал бил. Сега им предлагат ФУЧ по италиански, но е само 2 пъти седмично. Така че, ръководството да се допитва до Дидева преди да взима такива решения, щом не чете наредбите с разбиране Joy
марулета, струва ми се, че за Белинда се сети ти. Тя отдавна не е писала. Защото Лулу май няма номер 3 (ако не броим кучето). Последно беше паднала лошо, надявам се, че се е възстановила Heart

# 664
  • София
Да, аз писах за отпадането на италианския по-напред, но допълних предишен пост и може би не се е видяло. Ентусиазмът й е изиграл лоша шега на директорката. Joy

# 665
Мандаринка,да,вярно!Абе аз ви казвам,че комбинация Ковид + ДО изпива мозъка.....

# 666
  • София
Честит ви първи присъствен учебен ден!
Наборката закъсня за първия час /за първи път евър/ - изгубила е навици.

# 667
  • София
А аз точно пишех на една приятелка, че моето е отишло 30 мин по-рано. Около него се чуваше училищен глъч. Явно не е бил единственият. Joy
Честит първи учебен ден!

# 668
Честит на присъстващите Simple Smile. Ние всички у дома сме болни. Аз, съпругът ми сме с положителни тестове.  Децата си имат симптомите , но  без тестове Simple Smile
Наборката я включват в часовете он-лайн, но малкия не. Вероятно ще са присъствено при следващо включване, ако има такова Simple Smile

# 669
  • София
Бунова, страшен малшанс! Frowning1
Как се чувствате иначе? Дано да го карате леко! Flowers Hibiscus

# 670
Честит да е. С пожелания за продължително присъствие. И ние сутринта у дома си честитихме. Особено ММ беше много развълнуван, все едно е 15.09 преди 10 години Joy. Щом той реагира, значи положението с ДО е наистина лошо. А наборът хич не знам какви ги е свършил, довечера ще разбера
Bunova, бързо оздравяване и да минава леко

# 671
Да, малшанс Simple Smile
Сравнително леко , ама е много гадно.
Поне в момента на нищо не ми мирише Simple Smile
Първите 3 дни имах температура, сега само вечер вдигам 37.3. покашлям. Мъж ми се лекува с инвермектин (май така се казваше), но той го почна още когато излезна моят резултат и е доста по-добре от мен.Ще го преборим, няма да му се дадем Simple Smile

# 672
  • София
Ивермектин. А ти не пиеш ли? Определено, дори и да се заразиш, се кара много по-леко с него.

# 673
Пих днес. Иначе, признавам си беше ме страх. Факт е, че аз го карам най-тежко. Мъжът ми е доста по-добре, може да се дължи и на това чудо Ивермектин.

# 674
  • София
Брата на ММ с него го спасиха - с двойна пневмония и 85% засегнати дробове. Беше на косъм от интубация. Маса лекари го пият/инжектират профилактично. И ние го пием от декември /до ваксина/.

Общи условия

Активация на акаунт