С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 300
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Нали обясниха какво става с имунитета. Въпреки това дори и да няма на тест, ако е прекаран остава някъде следа в паметта. Иначе накъде сме с тези ваксини ,ако е от днес до пладне.

# 271
  • София
masissa, вече не знам кой какво обяснява, в такива моменти се сещам за думите една бивша колежка (може да е правило от областта):  ако попиташ 10 юриста ще получиш 11 мнения.,  което бледнее по сегашната разнопосочна "информация".

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 12:23 от Desem

# 272
  • София
И накрая, всичко опира до имунитета. Едни не разбират, че са го прекарали, други го карат леко, трети - тежко, а четвърти - не оцеляват. Дистанцирайки се от разни конспиративни теории, твърде "интелигентен" Rolling Eyes е този "животински" вирус. Rolling Eyes
Надявам се, че от 18.01.21 , ще върнат и големите ученици в реалното! Стига виртуално!

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 08:49 от ТМ

# 273
Я дайте малко повече инфо за тестовете за антитела че тая седмица съм решил да си направя.Има ги в аптеките ли?Сами ли си ги правите?

# 274
  • София
Не, правят се в лаборатория. Към 25 лв.

# 275
Има тестове за антитела, които се продават в аптеките и могат да бъдат направени в домашни условия. Можеш дори да поръчаш онлайн. Не коментирам достоверността  и точността им.

# 276
  • София
https://ramuslab.com/
Последният път правих този, за който тече реклама в момента на Abott - 29+2лв. количествен е (Ig G), имат още един количествен на Abott той е около 21 лв.
Европейски тест, кръвен.
От аптека не сме взимали.

# 277
  • София
Има тестове в аптеките, на цена от 18 до 26 лв. Качествени са, не са количествени, т.е. показват само наличието на антитела, но не може да се каже много ли са, малко ли са. На младежът се позитивира около 60 дни след съмнителните и неясни симптоми.

# 278
Слънчева, а правихте ли по-рано друга проверка, или просто към 60-ия ден проверихте? Питам защото изкарах нещо без пълната картина на вируса (нямах темп., имах сетивност, не бях отпаднала и нямах болки - освен в един момент зад гръдната кост, когато реших, че "инфарктирам"), но пък и  с част от нея (ниско кръвно, задух, кашлица). На 12-ти ден - антигенен тест - негатив. След 30-ти ден количествен Рамус - негатив.

# 279
  • София
Не съм правила нищо, просто защото ме вярвах, че съмнението му за частична загуба на обонянието е реално. Смятах, че се е притеснил и си внушава. Сега реших да му направя такъв тест за антитела, защото в последните няколко дни, явно покрай очакването да се върнат в клас, доста деца от класа са споделили, че са правили такива тестове, едни в лаборатории, други в дома си, и са с изработени антитела.
Тестът може и да е фалшиво положителен, но свързвайки фактите, по-скоро съм склонна да му повярвам. Не смятам да му правя други тестове, с или без, мерки ще спазва, само да се върнат в училище, дай Боже! Grinning

# 280
  • София
Всички правихме в Рамус на Абот, 21 лв. беше, който е писала Desem, количествен IG. Май този от лабораторните е най-евтин, в други раборатории са по 30-40 лв. Всички имаха, като най-леко изкаралия го  имаше най- малко и обратно, но всички домашни имаха над референтната стойност от 1,4 - между 2 и нещо и 7 и нещо. Аз мисля пак да си направя, за проследяване на антителата. Иначе при даването на плазма ми правиха, по друга скала (референтната там беше 12-15), според доктора тази била по точно, но не разбрах името на теста, но като съотношение беше горе долу като резултата в Рамус.

# 281
  • София
Вкъщи си направихме кръвен тест за антитела от аптеката през ноември, за да проверим, дали случайно нямаме антитела. За наша изненада малкото дете имаше, а останалите трима бяхме отрицателни.
След 6 седмици повторихме тези тестове на децата, защото и наборът се подреди с тридневна температура. Неговият антигенен тест беше (-) и реших да изчакам 3-4 седмици за да проверя за антитела.
Той отново нямаше такива, а сестра му пък си затвърди старите резултати с + IgG. Ние с баща им някак сме минали между капките. Simple Smile

# 282
  • София
Да, у нас също възрастните хора сме отрицателни. Smirk А у вас дори децата не са успяли да си го предадат...

# 283
  • София
Всички правихме в Рамус на Абот, 21 лв. беше, който е писала Desem, количествен IG. Май този от лабораторните е най-евтин, в други раборатории са по 30-40 лв. Всички имаха, като най-леко изкаралия го  имаше най- малко и обратно, но всички домашни имаха над референтната стойност от 1,4 - между 2 и нещо и 7 и нещо. Аз мисля пак да си направя, за проследяване на антителата. Иначе при даването на плазма ми правиха, по друга скала (референтната там беше 12-15), според доктора тази била по точно, но не разбрах името на теста, но като съотношение беше горе долу като резултата в Рамус.
Да, този новият на Аботт (на промоция 31 лв.) бил по-точен по-добър за проследяване, при него минимумът е 50.

# 284
  • София
Айде и ние със среща за профилирането на 13-ти - секунда-две преди да започна да нервнича. Joy Тя май не е родителска, а за учениците, но и с топ не могат да ме спрат да присъствам.

Общи условия

Активация на акаунт