С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 317
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Блазе ви!!!Ние си живеем в тъмнина.Да знаете,че разчитам на вас да ме осветлите.

# 286
  • София
Хора, защо си давате парите за бързи антиген тестове? Тестуване, трябва да си направите преди ваксинирането, за да разберете, дали имате антитела. Ако не ви предстои такова, няма смисъл.
И аз чакам да получа достоверна информация от училището за профилирането, но засега нямаме насрочена РС за разяснение.Rolling Eyes

# 287
Ами да речем, че защото човек е любопитен по природа и му се иска да знае дали заболяването, което го мъчи в момента или е преживял преди известно време, е ковид. Разбира се, може да има и по-сериозни причини.

# 288
  • София
ТМ, потвърждавам написаното от Дидева (и двата варианта)
При нас реално нямаше положителен тест, който да удостовери заболяването.

# 289
  • София
Ами да речем, че защото човек е любопитен по природа и му се иска да знае дали заболяването, което го мъчи в момента или е преживял преди известно време, е ковид. Разбира се, може да има и по-сериозни причини.
Коментарът ме не беше към онези, които имат симптоми. Както и да е.

# 290
  • София
Ами след като 12 месеца ни облъчваха за безсимптомните носители, вече всичко проверяваме. Въпреки че аз го минах някак този психологически момент и сега вече ми е все тая.

# 291
  • София
ТМ, на Нова година се събрахме да празнуваме 4 семейства. Избрахме по един представител от семейство и се тествахме, за да се отпуснем донякъде и да си изкараме вечерта спокойно и в компания. Тестовете ни направи единият от приятелите - лекар.
Същевременно в къщата на едно от семействата синът им реши да спретне купон с 20-тина приятели. Родителите поставиха условие, че в къщата им нетестван гостенин няма да припари.
Синът им, който миналата година завърши медицина, купил една кутия тестове, спретнал една импровизирана лаборатория на двора и вместо уелкъм дринк - на всеки с клечката в носа.
Е, единият от младежите се оказал с позитивен тест и заедно с приятелката му бил изпроводен да празнува в карантина.
Смисъл от тестването все пак е имало, като си помислиш какво е щял да посее наоколо си. Simple Smile

# 292
ТМ, коментирала съм цялото ти мнение, а ти си болднала избирателно част от моя отговор.
И да нямаш симптоми, нормално е да те вълнува дали това, което си прекарал е било ковид и дали, ако си контактен, си позитивен, независимо дали имаш симптоми или не. Всеки преценява дали и за какво да похарчи определена сума.

# 293
  • София
Скиорче, интересно са се организирали младежите Simple Smile
Ние също щяхме да сме с приятели изкарали Ковида (непотвърдени и те), разминахме се в организацията.
Когато аз се чудих дали е Ковид, Санака каза "няма какво друго да е".
Та съмнението си остана, независимо от наличие на някои симптомите.

# 294
  • София
Ние си обменихме вируси още в началото на ноември и после празнувахме със същите приятели.

Нашият директор шета, ремонтира училището и май е забравил за нашето профилиране.

# 295
  • София
Снощи наборът ме уведоми, че имат информационна среща във връзка с профилирането (ама аз знаех вече от Санака). Зададе ми куп въпроси, на които гордо отговорих - за матурите, за дипломата (какво включва и каква стойност може да има). Пита ме и нещо, на което първосигнално отговорих, но после за замислих дали съм права - дали има значение (за някого) поредността на профила. С еднаква тежест ли е нещо, изучавано като първи профилираш предмет и като четвърти.
Имайки предвид, че първи и втори профилиращ са избрани с влизане в училището, реших, че няма никакво значение кой предмет избере за трети и кой - за четвърти профилиращ, хорариума е един и същи за тях. Но дали е така? И за кого би било от значение кой по ред е избраният предмет - т.е. дали е първи или четвърти?
Казах му да пита всичко, което му хрумва, на въпросната среща. А аз ще чакам резюме от Санака, защото няма да мога да слушам (Санака, Душо, нали ще обобщиш за невежите, то вероятно е полезно и за останалите, би трябвало да важи за всички училища). Kissing Heart

# 296
Няма значение дали профилът е определен на национално ниво или избран на по-късен етап. Особено при четири профилиращи предмета, където хорариумът за всеки от тях е един и същ. При три профилиращи предмета може да има разлика в броя на часовете по отделните ПП.

# 297
  • София
Ще обобщя. Дочух, че наред с профилите от миналата година, на нашия набор ще бъдат предложени и още два нови. Дъщеря ми това не я касае, но за други може да представлява интерес. Утре ще видим.

# 298
Вие сте на светлинни години пред нас!И аз чакам обобщение.

# 299
  • София
Искаме още! Т.е. - много хубава новина.

Общи условия

Активация на акаунт