С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 294
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Светле, не че нещо, ама ти сега още масло в огъня ли наливаш? 😁

# 481
А?!Светле?!

# 482
  • у дома
Мързи ме да търся-Дидева знае наредбите и ако иска да даде линк,но по ФУЧ оценки няма-нито срочни,нито годишни и тогава от какъв зор са им текущи?
Първият път като ми казаха деца реших,че нещо аз не съм разбрала,но Дидева потвърди,че по ФУЧ няма оценки.После реших,че децата не са разбрали и предмета е ИУЧ-там има оценки,та карах да ми снимат от школо-ами не-разбрали са си-ФУЧ е.Ама от какъв зор имат оценки там не знам. Явно целта е не да се преподава,а постоянно да се правят контролни,за да има във всички възможни графи оценки.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 22:59 от svetlaem

# 483
  • София
По ФУЧ не се пишат оценки.

# 484
Мързи ме да търся-Дидева знае наредбите и ако иска да даде линк,но по ФУЧ оценки няма-нито срочни,нито годишни и тогава от какъв зор са им текущи?
Първият път като ми казаха деца реших,че нещо аз не съм разбрала,но Дидева потвърди,че по ФУЧ няма оценки.После реших,че децата не са разбрали и предмета е ИУЧ-там има оценки,та карах да ми снимат от школо-ами не-разбрали са си-ФУЧ е.Ама от какъв зор имат оценки там не знам. Явно целта е не да се преподава,а постоянно да се правят контролни,за да има във всички възможни графи оценки.
    Аз се пошегувах,Светле!Знам,че си права,както и другите мами.
   Ето,заради такива неща съм гневна на нашето училище.

# 485
Здравейте, да ви питам, ако по ФУЧ нямат оценки, защо ги има тези факултативни часове. Ние имаме такива ФУЧ по математика , с тях вдига ли се хорариума по математика , или не се пишат и в хорарариум?

# 486
  • София
Пишат се в хорариума.

# 487
Здравейте, да ви питам, ако по ФУЧ нямат оценки, защо ги има тези факултативни часове.
Защото има деца, които желаят да получат допълнителна подготовка по определен предмет. ФУЧ не са задължителни. Отделен въпрос е, че често това не се споменава в някои училища.

# 488
  • София
Сега гледам в Школо - девойката няма ФУЧ. Възможно ли е да са само ИУЧ?

# 489
  • София
Възможно е. И моята девойка няма ФУЧ тази година.

# 490
  • София
Моето има 5.5 ч ИУЧ и 3 ч ФУЧ.
Поне сега, с ДО, няма да се прибира в 21 ч от училище.
Иначе и при нас се случва да цъфне някоя оценка по ФУЧ, но до ден-два я трият и нанасят където й е мястото. Grinning

# 491
  • София
Ааа, в 8-ми клас испанката също пишеше текущи оценки по ФУЧ.

# 492
  • София
В Испанската вече си имаме заповед за учебния процес от началото на втори срок. Ще се учи с маски в час. И вече има насрочени контролни за присъствените седмици. Не че не го очаквахме...

# 493
  • София
В Испанската вече си имаме заповед за учебния процес от началото на втори срок. Ще се учи с маски в час. И вече има насрочени контролни за присъствените седмици. Не че не го очаквахме...
Много чевръсти.

# 494
  • София
И ние със заповед и маски в час.
Графикът за писменните изпитвания се попълва от всеки преподавател в Школо, но още нямам известия по тази тема. Ще държа в течение, но не вярвам да не се възползват от шанса на ПО.

Общи условия

Активация на акаунт