С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 255
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И при нас бяха забранени, но и ние, като в испанската, сме "парен каша духа", след един отворен чат. Joy

# 601
  • Варна
Някой може ли да ми помогне със стари теми за Националното състезание по финансова грамотност? Мойто дете прояви желание Bowtie

# 602
  • София
За първи път чувам за такова състезание. Flushed

# 603
# 604
  • Варна
Благодаря, при Дидева четох, но търся стари теми от състезанието.

# 605
Състезанието е в този вид от миналата година. Състезателната тема е налична в групата за математически турнири. Редактирам се. Точно за десети клас я няма. Joy

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 17:50 от Анонимен

# 606
  • София
Май няма да стигнат до присъствено обучение наборите. Confused

# 607
Е що?!Не съм чела и гледала днес новини.Егати тъпата работа!
   Ние във вторник ще имаме РС,в тиймс.Мисля,че стана по мое настояване,защото попитах може ли да организираме .Класната каза,че няма запланувани,но ще направим.Снощи ни спешиха да попълваме анкетата за тестовете,пък тя не е активна.Вее не нам кво да кажа.УжасТ и безумие и това образование.Министърът и неговите хора ,все едно в паралелна вселена живеят,или само в София и големите градове.

# 608
  • София
На брифинга министърът каза, че ако ситуацията продължава да ескалира, може да отменят графика за присъствено обучение. https://www.svobodnaevropa.bg/a/31097424.html

# 609
Министърът на образованието каза това, което повтаря обичайно. Следим ситуацията, при влошаване имаме готовност да преминем към ОЕСР за всички.
Изказването на министъра на здравеопазването във връзка с допитването за антигенните тестове беше по-колоритно. Трябва да осигурим качествено образование, наближават матури, ако искаме децата ни да продължат да печелят олимпиади...Joy

# 610
  • София
Изпуснала съм го него. А явно не е трябвало. Joy

# 611
  • София
Санака, пепел ти на езика.
Това за олимпиадите съм го пропуснала, но аз и на областно класиране (и добро справяне там) съм Хепи.

# 612
Оффф,дали наистина учениците са най-големите преносители на заразата?!Аз вече не знам какво да мисля,честно.До нищо хубаво не води това онлайн обучение.Наборът всяка вечер е с главоболие,той носи очила .Отново записахме час за лекар.Качеството на обучението при нас е кръгла нула.
   В същото време,се носи градска легенда,за която съм сигурна ,че е вярна,че заведения работят.Има събирания,с куверт,с парола,заключват се врати.Но на нашето РЗИ не им стиска да глобяват,в малкия град всеки е човек на някой.Във Вършец,от присъстващ знам,ресторант на един от големите хотели е бачкал с жива музика до сутринта.Пред магазинчето за кафе близо до нашия магазин,всяка сутрин си пият кафе жандармерия,толаджии,постоянни клиенти.Преди имаше масички,сега стоят прави.По 8-10 човека.При нас,клиенти се сърдят,ако ги помолим да сложат маски или да останат извън обекта,ако нямат.Ние ще ги обслужим,ще им сложим всичко в колите.Направиха коридор за над 65 г,да не се омесват с младите.В кварталния супер няма жив човек,всичко е там след 10.30.Вкл и моята майка не спазва коридора - ма моля ви се,не й било удобно така.
    Поради някаква причина следвам Джулияна Гани в ИГ- непрекъснато пуска снимки от фитнеса на мъжа й,чува се музика,гласове,току попадне в кадър и някой друг.И фитнесите не спряха,има и глобени и пак работят.Тая същата пуска снимки от курорти, маса в ресторант заредена за 22 човека, дзверих се докато ги изброя.Питах не е ли против забраните-изтри ми коментара.
    А децата  учат от вкъщи,щото пренасят зараза.Ядосах се!!!!

# 613
# 614

Общи условия

Активация на акаунт