С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 245
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз си търся къща в населено място, в което училището е с по една паралелка от випуск. Joy
Това ми дава лъч надежда, че нашите ще стигнат до училище, все пак.

# 631
Кой я измисли тази тъпотия от 18 (четвъртък)ниакакъв ден да тръгнат на училище,не можа ли да е от понеделник?Сега синковеца трябва за два дни да отиде в Хасково и да се връща ☹️

# 632
Аз си търся къща в населено място, в което училището е с по една паралелка от випуск. Joy
Това ми дава лъч надежда, че нашите ще стигнат до училище, все пак.
  Брезник????

# 633
  • София
Ххаха, проверих ги, Марулетке.
Имат по една паралелка на випуск в СУ-то, ама наборите са професионална паралелка.
А наборът даже може и всеки ден да пътува. Брезник ни е почти на същото разстояние, като Младост. Joy

# 634
  • София
Eми, при толкова удобства, ще преглътнеш професионалната паралелка. То пък не може всичко да е на шест. Joy

# 635
  • София
Айде пак две отсъствия онлайн от нищото! Тоя път ще се разправям! Детето беше в час пред мен!

# 636
Хахахах,Рокстар,да не си в нашето училище?!    
    Малко е встрани от темата,ама не съвсем.След няколко отсъствия,обяснения пред класната от мен,за пореден път викам виваком да отстранят проблем.Плащам за 20 мегабита интернет,а получавам 6.Нета върви по стар теефонен кабел.За последните 4 месеца съм ги викала 4 пъти и се кълнат,че е за последно и проблемът е отстранен.Днес дойде човекът и каза  :  Сори,ама ще ти дам протокол,че не можем да ти доставим това,за което плащаш,и спирай интернета.
   Е спирай,ама двама учат онлайн у нас,щото щерката и тя чете във връзка с работата ,дето ще почва.
   И се оказва,че Виваком,ми дават възможност,БЕЗ ДА ПЛАЩАМ АЗ неустойка,да спра интернета.И питам А те дължат ли ми неустойка затова,че не изпълняват това,за което е подписан договорът????
   Мацето ми казва,че НЕ.
   Смятам,да пиша жалба и на искам намаляване на цената на нета до кая на договора - 11.06.2021г.Подписаа съм го в пакет с телевизия,за да ми е изгодно.Ако спра интернета,ще ми качат цената на пакета телевизия!!!!!!!!Не мога да ги спра двете,и да си избера друг доставчик,защото ще дължа неустойка за тв.
    Аре кажете,ако има пък и някой спец от сектора ,какво да правя? Ясно е ,че след 11.06 ще се разделяме,ама що да ги оставя да ме цакат?!Аз съм викала доста пъти техници,никой досега не ми каза,че нямат техническа възможност да оправят тоя кабел.

# 637
  • София
  ..... И се оказва,че Виваком,ми дават възможност,БЕЗ ДА ПЛАЩАМ АЗ неустойка,да спра интернета.И питам А те дължат ли ми неустойка затова,че не изпълняват това,за което е подписан договорът????
😂 Марулета, и при нас имаше подобен случай. ЧЕЗ, тръгнали да правят профилактика на захранващата подстанция. Разпределителното табло на Net1, е в "карето", останало без ток. А ние бяхме с ток, но без Интернет в ден, в който синът ми имаше и контролно. През телефона, нещо не му вървят добре платформите, от които им преподават и настана драма. Първо трябваше да уведомя ЛИЧНО, преподавателите и особено г-жата, при която имаше контролно, защото синът ми й беше написал " Ако не вярвате, че наистина нямам НЕТ, майка ми, ще потвърди, че не кръшкам от контролното!". Другите оператори излязоха от ситуацията с генератори, но не и нашият доставчик. След няколко обаждания с нисък, но рязък тон, на следващия ден, получих 3 обаждания, с три извинения и обещания, този ден да ми бъде приспаднат от сметката. Обещаха и го направиха.😀 Обаче, пропуснатия учебен ден и нервите си останаха за наша сметка. Та, така! Чакам с нетърпение 18-ти.

# 638
  • София
О, ТМ, ти знаеш ли, че вашият/наш доставчик, скоро ще бъде доставчика на Марулета? Joy
Виваком ги гълтат...

# 639
Оооо,аз колко пъти се обяснявах с класната заради нета и тока.Този техник каза,че и в друг квартал на Монтана е същата работа и постоянно пишат протоколи за отказ от услугата,че не могат да доставят нет.
   Нашият интернет върви по стааар телефонен кабел от плевнята на един комшия,през плевнята на втори комшия.Този втория,той е непосредствено до нас лятото го беше резнал,че не му трябва вече.И с право.И и виках тогава,те казаха,че ще го оправят веднага.С изолирбан го залепиха,хахаха.Тръгнах на война с тях в същия миг,един пухльо ми каза,че ще си направят необходимото с Чез и ще оправят нещата,без да ме ангажират повече.)Да,ама не.Ама нямам и запис на това,което тоя и каза,така че.....Иначе го знам кой е,клиент ми е.
    Сега предстои да си напиша жалба,да си опиша случая и да я входирам в офис на Виваком.И ще видим какво ще се случи.Кофтито е,че нямам кой знае какви опции.Затова споделям,ако някой от вас е имал успех с такива простотии,да даде ноу-хау-то.Иначе смятам да пусна и до КЗП и до съвета за Електронни медии.Кво ще кажете?
   А юни ще си кажем чао.

# 640
  • София
СЕМ няма нищо общо със случая - други неща регулира той. Комисия за регулиране на съобщенията е надлежният орган.

# 641
  • София
Марулета, разсмя ме, въпреки че не е смешно.
Слънчева, не знаех. Никой не ни е уведомил.
При нас вече са ясни ПП. Принтирах заявлението и ще го дам на синковеца, да си го попълни. Каквото си избере, това и ще учи!

# 642
СЕМ няма нищо общо със случая - други неща регулира той. Комисия за регулиране на съобщенията е надлежният орган.
  Еми да,точно !Благодаря, Санака!
   Аз ще се потретя,ама при нас за профили нищичко.Май месец щяло да има обща род. среща по темата.Като не е септември догодина,пак добре.
   Довечера имаме РС,най-напред по моя молба.Тъй като нямаше такава планирана,аз исках да имаме.И сега,наборчето ме информира,че нямал микрофон.Демек,няма да взема думата.Ама не е познал.

# 643
  • София
О, заявлението и заветната дата (при нас) 14.02, която беше анонсирана за лесно запомнящ се dead line. След като в събота изчетохме учебните планове по предприемачество, история, география и физика (в този ред), първите три бяха отхвърлени.
Скрит текст:
Четейки предвиденото за изучаване в профил "предприемачество" ми се стори, че едно 4-5 години му трябва, за да се изучи. Толкова материал, през който явно ще се лети. Наборът с прискърбие стигна до извода, че харизматичният географ Ралчев се е прецакал с този профил, който са му зачислили да води. Географията се оказа много "политическо-икономическа", съответно определена като "много скучна" (аз не съм и спорила, де, на третото изречение загубих интерес). Историята е представена мнооого конспектирано в учебния план - едни постни булети "античност, елински полиси, древен Рим, християнство..." Наборът с въздишка заяви, че това поне за четвърти път ще се изучава и освен Римските императори поименно да ги рецитира, заедно със сенаторите, нищо ново нямало. (че то какво ново да има, от къде да е дошло). Но не се бяха постарали да звучи атрактивно, изглежда като поредно минаване през вековете от античност до наши дни и все за по-близките нам земи. Физиката на мен ми се видя много всеобхватна в предвиденото за изучаване, но пък за нея заяви - еми ето, тук поне ще има нещо ново и интересно за учене. Все пак "преспа" с идеята и в неделя пусна заявлението - мат + физика.

Марулетка, след като доставчика не може да осигури нета, за който плащаш, значи договорът би трябвало да се разтрогне по тяхна вина. Ама не само в частта си "интернет", а целия - нали е пакетна услуга "нет + ТВ". Как така ще дължиш неустойка за част от услуга - те трябва да ти приспаднат от цената и то за всичкото време на договора, през което си плащала определен пакет, а не си го получавала.   
Ние се "разведохме" с Нет-1 миналата година, но наборът имаше скрийшотове на някакви "speed-tests" - (скоростите били много по-ниски от обявените, имало и някакви "лагове"), направени в различни периоди на денонощието и им ги пращаше в контактната форма. Излизаше, че имаме идеален нет...но само през нощта Joy Той се занимаваше с техните "специалисти", само ми предаваше телефона, когато се стигнеше до финансовото изражение на спора и разтрогването на договора. Но не са спорили, че дължа неустойки за ТВ. Аз има казвах, че към ТВ нямам никакви претенции, само към нета и си прекратих целия договор. Но той беше някакъв изтекъл и преподновил се сам - уж с нов, двугодишен, но не мина номера - аз не съм го подписвала в този му вид и им казах, че спирам да плащам и точка. Да идват да ме откачат, но да не им хрумва да ме съдят за неустойки, защото имам снимков материал за проблема и записи на разговорите с тях (нямам такова нещо). Месец-два след като минахме на Виваком все още си имахме ТВ от Нет-1, не си бяха направили труда да ни изключат. Joy

# 644
При мен миналата седмица изгоря бушон и останахме без ток на етажа където е и рутера та взех синковеца с мен на работа в офиса да учи там.Ама то няма такова учене през цялото време мълча само към 11.30 каза госпожо тука съм прочете нещо на английски и това е.Даже и на игрички цъкаше щях да го перна един задвратник ама виа в междучасие съм.

Общи условия

Активация на акаунт