Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 050
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • SF
Двата лунни възела винаги са опозиция един на друг. Това е задължителната опозиция във всяка една натална карта.

# 286
Не всички школи отчитат конфигурации с възлите, освен ако няма планети в съвпад с тях.
В модерната руска школа го отчитат, да. Ами сигурно ще го тълкуват като един от многото "кармични" фактори, т.е. нещо по темите и сигнификациите на Луната.

# 287
Планета в такава конфигурация с Лунните възли е в средата между минало  /Южен лунен възел/ и бъдеще /Северен лунен възел/, т.е  "заседнала" е. И с двете посоки е "скарана" и в напрегнати отношения. Добре е ,ако все пак такава планета има положителни аспекти с други планети, за да се види откъде ще дойде помощ .

# 288
  • SF
В моята карта такава "планета" е Луната.

# 289
  • в 1001-та нощ
При мен е "по-зле". Венера е в съвпад със СЛВ, Луната е в квадратура - връх на таото, и квадратът Венера-Луна е най-точният аспект в картата ми - с 3 секунди орбис.

# 290
  • SF
Може ли да се каже, че изборите, които правиш, са в разрез с това, от което наистина имаш нужда?

# 291
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
В името на практиката и конкретиката, ако някой желае може да пусне карта, на човек, за който вече е известно, че има за партньор чужденец/ка.
Графиката е в скрит текст!
Скрит текст:

# 292
  • SF
Управителите на 9-и и 7-и дом са в четвърти в съвпад помежду си.
Символичният управител на 12 дом е в първи в съвпад с АСЦ в Стрелец! Къде живее семейството? В чужбина за натива?

# 293
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Управителите на 9-и и 7-и дом са в четвърти в съвпад помежду си.
Символичният управител на 12 дом е в първи в съвпад с АСЦ в Стрелец! Къде живее семейството? В чужбина за натива?
Ако се отнася за картата, която аз пуснах:да, семейството живее в чужбина.

# 294
  • в 1001-та нощ
Може ли да се каже, че изборите, които правиш, са в разрез с това, от което наистина имаш нужда?

Не бих казала. До първия възврат на прогресивната луна има сериозен конфликт с майка му. А за всяко дете това е съсипващо. Но при възврата - всичко си дойде на мястото.

В интерес на истината - не усещам конфликт на Луната и Венера в душевния си мир - или една или другата имат думата - всяка си има своето време.

# 295
  • София
Здравейте! Знаете ли, за какво служат тези карти в Астро-то? Какво точно показват? Може ли чрез тях да се разбере, кое е най-доброто място за живот и работа за нас?
Търсила съм информация за тях, но е доста оскъдна и нямам представа как се четът и дали има астролози, които ги четът.

# 296
# 297
  • София
Има ли начин/софтуер с който да се разбере била ли е видима луната в даден хороскоп.

По конкретно раждането е в 3 лунен ден, Луна на 19 градуса отдалечена от Слънцето. Доколкото знам някъде там се появява първият лунен сърп. Но как да се разбере със сигурност?

# 298
# 299
Някой чувал ли е, че  9, 15, 23 и 29 дни от лунния календар били лоши дни? Нещо като че луната е скрита тогава
А това 9то 15то и т.н. число от месеца ли са или е според фазата на луната?

Общи условия

Активация на акаунт