Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 611
  • 737
  •   2
Отговори
# 360
Никога не помня сънищата си, но тези дни е нормално да са по-истински и ярки.
Иначе класика в жанра с тези Риби, моят мъж си загуби ключовете за колата, а като цяло не е разсеян човек 😁

# 361
  • в 1001-та нощ
Аз обичайно не "играя" такива, и не вярвам в тия "печалби". Сатурн в 5 дом Simple Smile

Скрит текст:
Аз съм в период на сънуване - в изминалия месец сънувам всеки ден ярки и живи сънища, които помня. Затова не отчетох този сън, като нещо "необичайно". Първият сън в серията беше с човек, който имаше голяма роля в живота ми - първата дълга връзка, която много, много силно ми повлия, но той вече не е сред нас. Сънувах, че трябва да пътуваме - с него много пътувахме - така, че това не е необичайно. Той дойде да ме вземе с колата, но аз изведнъж се сетих, че нещо трябва да свърша, и се озовах в един парк, в който много съм се разхождала от бебе. Стана много стръмно - 90 градусов наклон. А аз с една феерична червена копринена рокля и сандали с висок ток. Появиха се двама души (близки до сърцето ми роднини) - които ми помагаха да се изкача - буквално бяха под мен и ме бутаха по дупето нагоре. Минаха 2-3 часа и аз се сетих, че той ме чака. Хукнах обратно надолу... с мислите "да бе, как ли няма да ме чака 2-3 часа", и когато се върнах - него го нямаше. Жената от двойката, която ми помогна е с много тежко автоимунно заболяване и не може да се движи, но в съня ми беше здрава. Този сън беше около момента, в който трябваше да реша дали да се ваксинирам. Приех го, като сигнал и отказах.  Не съм антиваксър, и аз и децата ми сме ваксинирани с всичко по календара, но на този етап се въздържах.

# 362
Аз почти никога не си помня сънищата, но тази нощ имам бегли спомени, че сънувах нещо, което НЕ искам да се случва, странното е, че сънувам този сън за 2-ри път. По принцип не вярвам в сънищата и не им обръщам внимание.

# 363
  • SF
Аз не помня какво сънувах, но сънувах нещо.

Алена, колебала си се, а твоите роднини са те бутали нагоре. Била си и с червена рокля. За мене това е хубав сън и знак да се ваксинираш. Когато си се върнала надолу, вече не са те чакали. Нищо де, пак ще имаш шансове. Жената в съня ти е била здрава и те е бутала нагоре.

# 364
  • в 1001-та нощ
Човекът, с когото трябваше да пътувам е починал.

# 365
  • SF
Да, разбрах. Simple Smile Но в съня ти е някой, който не те е чакал, когато си се върнала. Бутали са те нагоре, но ти си се върнала. Свързвам го с това, че си премислила дали да се ваксинираш.

# 366
.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 13:00 от Pandora_sue

# 367
А, не - този път, аз няма да участвам. По скоро бих направила Ваш ПСИХОпрофил !

# 368
Смятам, че съвсем учтиво се включих в темата, ако няма какво да кажете, не е нужно да проявявате неуважение с подобен тон.

# 369
  • в 1001-та нощ
Pandora_sue, всеки който би отделил от времето си да Ви отговори по същество - би имал нужда от данни - дата, място на раждане и час. За точния час е коментирано много. Така просто по картинка - не се гадае.

# 370
Смятам, че съвсем учтиво се включих в темата, ако няма какво да кажете, не е нужно да проявявате неуважение с подобен тон.
Трябва да Ви кажа, че в случая отговорих с най-учтивия си тон.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 09:47 от Титания

# 371
Бъдещата ви снаха знае ли, че сте й публикували картата във форум и че искате да й правите психо-профил? И да, много е нагло!

# 372
Алена, умишлено не съм посочила, защото момичето ми прати така снимката. Заговорихме се за астролози и реших да пиша тук, но сгреших. Ще й запиша час за професионална консултация, за момент бях забравила, че безплатен обяд няма. Благодаря ти за насоката.

Greene, разбира се, че знае, тя ми прати картата.

# 373
Не става въпрос за заплащане . Не вярвам млад човек да не може да си направи профил - много ми е съмнителна ситуацията. Принципно, както каза  някъде Есме - много знаем на кой човек разработваме картата - може и на Мадона да е Grinning !

# 374
Greene, разбира се, че знае, тя ми прати картата.
Да, бе! И защо ще ви я праща?

Общи условия

Активация на акаунт