Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 42 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Аз мисля, че човек трябва да се наслаждава на живота, да не се вторачва толкова и нещата рано или късно ще се случат. Не знам кой би искал да е във връзка с някой, който е в депресия и иска нещата да се случат на всяка цена.
Аз съм от хората, при които всичко брак, кариера и т.н. се случи доста по-късно, но не си изхабих живота в чакане, нетърпение и депресии, че не се получават нещата.

# 136
Вчера все пак изгледах част от видео интервюто с тримата астролози. Филипов направи прогноза и за политическата ситуация, дори леко се изпусна относно картата на премиера, за която никой нищо не знае, с какъв час на раждане е. Но който слуша внимателно и разбира от астрология, може да се досети. Без конкретика и само по транзити, но все пак е адресирано към масовата публика, която няма кой знае какви астрологични познания.

# 137
Вчера все пак изгледах част от видео интервюто с тримата астролози. Филипов направи прогноза и за политическата ситуация, дори леко се изпусна относно картата на премиера, за която никой нищо не знае, с какъв час на раждане е. Но който слуша внимателно и разбира от астрология, може да се досети. Без конкретика и само по транзити, но все пак е адресирано към масовата публика, която няма кой знае какви астрологични познания.
Изумена съм от групите им и нещата , които се пишат и не разбирам каква е целта?!Заедно с Една друга видна астроложка всяват яко паника и говорят неща, които на първо време човек е трудно да прецени.
Прилича ми на някаква пропаганда и фанатизъм . Не знам каква е идеята , нали уж са уважавани имена в астрологията. Предричат , че тази ера на Водолея ще е свързана с дигитализация и т.н . Но честно казано това по света отдавна е започнало и е нормално развитие на технологията.

# 138
На мен целите са ми ясни – голямо его, желание за известност, слава и натрапчива реклама. И, не на последно място, пари, повече пари. Но ако ги питаш тях, вероятно се мислят за специални пратеници и духовни водачи, до степен да си приписват почти ясновидски способности, а и така си мислят, че помагат на хората, просветляват невежи умове.

Ако може с тия прогнози по някакъв начин да се допринесе за повдигане на човешкото съзнание, защо не? Но целта, доколкото виждам, не е такава. С мунданните прогнози в повечето случаи всичко е реклама и си я правят използвайки нещастни събития. После крещят и бият тъпан, че са познали, като често нагласят нещата пост фактум, има си начини. В групите е един бълвоч, и аз ги държа под наблюдение. Много ниско ниво на астрологията.

# 139
Да, и аз стигам до сходни изводи...някакъв омагьосан кръг на псевдо духовност.

# 140
На мен целите са ми ясни – голямо его, желание за известност, слава и натрапчива реклама. И, не на последно място, пари, повече пари. Но ако ги питаш тях, вероятно се мислят за специални пратеници и духовни водачи, до степен да си приписват почти ясновидски способности, а и така си мислят, че помагат на хората, просветляват невежи умове.

Ако може с тия прогнози по някакъв начин да се допринесе за повдигане на човешкото съзнание, защо не? Но целта, доколкото виждам, не е такава. С мунданните прогнози в повечето случаи всичко е реклама и си я правят използвайки нещастни събития. После крещят и бият тъпан, че са познали, като често нагласят нещата пост фактум, има си начини. В групите е един бълвоч, и аз ги държа под наблюдение. Много ниско ниво на астрологията.
Ако притежават правилно ориентирана за ползите от астрологията интелигентност, вероятно биха го осъзнали.  И биха разбрали, че това отблъсква точно с псевдо-ясновидството и още по-псевдо-духовността. И още. Не биха полагали старания да слизат надолу с по-горните, та да ги забележи масата "невежи".
В ръцете на невежия и в ръцете на мъдрия едно знание служи различно.   За информираност и помощ за осъзнаване или за заблуда.

# 141
  • При децата ми
Здравейте момичета и момчета!:smile:

За много години!
Живи и здрави бъдете!
Обичани и обичащи!

Като ви чета за тези интервюта сега, добре, че не съм ги гледала. Не разбирам стремежа на някои хора да всяват страх и паника?

Имам въпрос: Може ли да ми кажете как тълкувате транзит на Венера през 12-ти дом. Венера транзитира там от 2 януари. Натална Венера също е там, в Козирог?
Знам, че по един транзит и планета в дом не се правят изводи и заключения, но все пак как го тълкувате? Искам много да се изяснят едни взаимоотношения.

Канела,
Скрит текст:
Не знам дали ще ти помогна с това, но силно те прегръщам! Знам как се чувстваш, и, че съвета който ще ти дам е изтъркан, но все пак: "Горе главата!" Със сигурност си доста по-млада от мен, така, че живота е пред теб! HugНадявам се, че в един момент нещата ще се наредят и при теб! Толкова много плаках последните две седмици, ами повече не мога. SadВ крайна сметка това което искам или ще се случи, или не. Аз съм направила каквото трябва. Даже повече отколкото трябва направих. Ако нещо не се случва когато ние го искаме, значи не му е дошло времето. Т.е. има още път да извървим.

# 142
  • в 1001-та нощ
На всеки 2 години и кусур - Венера минава през този дом. Можеш ли да кажеш, че всеки път през 2 и кусур години е едно и също, за да очакваш да се генерализира така. Всеки път, когато транзитира от там - звездните консталации - глобално са различни, а и при конкретния човек различен е и фонът, който звучи от активните прогресии, дирекции и други аспекти.

Иначе - проверяваш за какво се отнася 12 дом, на какво е сигнификатор Венера ... и създаваш някакъв миш-маш от изводи - какъв панаир ще разиграе Венера на тази сцена.

Много по-релевантно би било да оцениш за какво се отнася 12 дом, кой го управлява при теб, как е поставен управителят му, възможно е да е диспозитор и на Венера и т.н. Вероятно предстои възврат.

# 143
Ясно. Още една прогноза от профи астролог, направена по ориентировъчен час на раждане.
Възможно е и това да е една от причините прогнозата да не се е реализирала дотук.
Освен това има и друга причина за нереализирани прогнози, дори с много точен час на раждане. Непълен или неточен прочит на темата в наталната карта, неправилно определени сигнификатори на темата, а на тази база се прави и прогнозиране. А според въпросните тематични сигнификатори, кой с какво качество е и кога се включва във времевата динамика, зависи и качеството на направената прогноза. Много са причините една прогноза да не се получи, във Вашия случай мога само да гадая на какво се дължи. А и няма как да зная какъв тайминг е посочил Вашият астролог, дали е изтекъл вече или още има време нещо да се случи...

Благодаря Сотис!

Човека, който ми прави анализа пише редовно тук. Наистина не знам на какво се дължи това, че нищо от казаното не се случи, а бяха посочени точни дати. Тайминга беше посочен за ноември м. 2019 г. Прогнозата беше направена лятото на 2019 г. И както казах бяха определени точни дати.Sad Когато попитах защо не се случи нищо от казаното, отговора беше, че някои планети са се разминали, и едни обяснения от които нищо не разбрах...

# 144
Не бих се ангажирала с посочване на конкретни дати, астрологията не е ясновидство. А и така се създават определени нагласи и очаквания у клиента, които много често не се реализират. Чувала съм за такива ситуации и при астролога Трифон, който за мен е много знаещ човек и един от по-кадърните астролози у нас, определено има талант. Но като се ангажира с конкретни дати в рамките на годишна прогноза, клиентът си ги записва в тефтерчето, чака с нетърпение или с притеснение (зависи какво е било прогнозирано), а накрая нищо не се случва... По този начин астрологът, опитвайки се да впечатли клиента, сам си забива автогол. Колкото е по-голям времевият хоризонт на прогнозата, толкова по-невъзможно е да се ангажираш с дати, важното е с точност да познаеш по-важните периоди или месеци в най-добрия случай. В рамките на едногодишна прогноза нещата се налучкват с транзити и прогресии (при други колеги, аз не работя по този начин, използвам комбинация от по-сложни техники), но пак е трудно да се познае точната дата, особено когато прогнозата е обща и разнопосочна, няма конкретен тематичен фокус, т.е. да дирим дати, които да са най-чувствителни към динамиката на определена тема в хороскопа.

# 145
Да се ползва астрология като ясновидство е директно отричане на човешката свобода и Божественото достойство. Да не кажа и още...
 Stefek78, твоят случай, както и разказаният от Канела, а също и това, която аз съм споделяла за мое разтърсващо преживяване, ми доказва по емпирипен път, че както ни предупреждават старците, не бива да вярваме на астрологични прогнози, особено ако в тях има конкретика с факти и тайминг.

Моето убеждение е, че астрологията може да даде яснота за общ енергиен фон, някои заложби ( таланти ) у човека.
Но как ще развия тези таланти, какви избори ще направя ( а оттам събитията неминуемо ще бъдат различни), никой астролог няма как да определи.

# 146
Тайминг в рамките на месечни интервали може да се нацели, но когато се гледа за конкретен тип събитие, а не при обща прогноза, както ги искат – да се гледа във всички посоки. Да се посочват дати според мен е възможно само ако се правят краткосрочни прогнози, месец за месец. Това означава да се консултираш на абонаментен принцип. Повечето хора си правят прогнози или веднъж годишно, или по-рядко.

# 147
Тайминг в рамките на месечни интервали може да се нацели, но когато се гледа за конкретен тип събитие, а не при обща прогноза, както ги искат – да се гледа във всички посоки. Да се посочват дати според мен е възможно само ако се правят краткосрочни прогнози, месец за месец. Това означава да се консултираш на абонаментен принцип. Повечето хора си правят прогнози или веднъж годишно, или по-рядко.

Сотис, ами конкретен тип събитие беше.

# 148
Ако часът е бил неточен, въпреки ректификация това не дава ли отклонение в тайминга няколко месеца, или може и години? Ако не са били правилно определени сигтификаторити по темата все едно са тълкували картата на друг? Мога ли да очаквам тази година един вид да се случи нещо от прогнозата за миналата(която не се случи) или нямат нищо общо.
Ако съм имала прогноза ноември за до края на годината как е възможно дори за 2 месеца нищо да не се оцели?

# 149
Канела, ти обаче продължаваш в същия дух.
Обясниха ти момичетата по-горе, аз също се включих - да, може да са ти прогнозирали събития, с дати, месеци, години и нищо от прогнозата да не се изпълни. Дадох ти пример и със себе си. Беше ми казано едно - случи се друго. Сроковете, които ми се дадоха, също не се оправдаха.
Варианти много, може и часа да е ти е бил верен, може да има отклонения с месеци/година, всичко е възможно. Знам, че искаш кконкретни отговори, но такива е трудно да ти се дадат.

Общи условия

Активация на акаунт