Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 011
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Наръчник може да направи всеки, който се занимава с астрология. Някои и книги пишат. Може да е различен само начинът на поднасяне на информацията. В зависимост от стила на автора. Ти какъв точно наръчник искаш да направиш ? Синтезирана информация на първи стъпки т.е. някакъв тип класически наръчник в астрологията, се намира и из интернет.
За принтовете на самата натална карта е необходимо да си софтуерен разработчик или да се занимаваш с графичен дизайн, но надали хората се интересуват от самата картинка, пък била тя и арт, по-скоро от това, което може да се извлече като инфо от нея. В повечето случаи ги интересуват готови рецепти, отговори.
Има сайтове, които генерират онлайн натална карта.
... но щом те вълнува, влече, искаш да дадеш частица от тази искра, е добро основание да правиш нещо. Творчеството е това, което може да запали искра, а не шаблонът, папагалстването. Хората възприемат различно и може би някакъв по-различен поглед към астрологията, ще намери своите последователи.
Ако желаеш качи мини наръчника. На мен ще ми е интересно.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 13:20 от starinthenightsky

# 211
Здравейте, преди известно време започнах да се интересувам от астрология. Много искам да изкарам и курс, но не мога да се ориентирам в изборът. Бихте ли ми препоръчали при кой да запиша курсът?

# 212
  • София
Здравейте, преди известно време започнах да се интересувам от астрология. Много искам да изкарам и курс, но не мога да се ориентирам в изборът. Бихте ли ми препоръчали при кой да запиша курсът?
Примерно Мими Дончева:https://www.astroacademy.bg/produkt/astrologia-za-nachinaeshti/

# 213
Примерно Мими Дончева:https://www.astroacademy.bg/produkt/astrologia-za-nachinaeshti/

По принцип се бях насочила към астроцентър Урания. Ще се радвам за мнение и за там, тъй като цените на Мими Дончева и Урания са коренно различни.

# 214

Курсове и лектори си имаме предостатъчно, вече всеки втори се обявява за преподавател. И по един профи астролог на глава от населението.

Изборът на лектор зависи от това каква астрология искате да учите – модерна, психологическа, антична /традиционна/ или ведическа. Преобладават курсове по модерна и психологическа астрология, нея ще я научите по-лесно, но и възможностите й са по-ограничени. Ще Ви върши работа, ако искате да учите с цел самопознание, т.е. само от любителски интерес.

Има и книги, подходящи за начално ниво самообучение. На един курс по модерна психологическа астрология за начинаещи ще Ви учат месеци наред за знаците, домовете и планетите, което лично за мен би било чиста проба загуба на време и пари, самостоятелно този материал се усвоява много по-бързо.

Погледнах учебната програма на Мими Дончева, даже не съм чувала за такъв астролог...
Модулите са много елементарни, дори тези за по-напреднало ниво. Психологическа астрология.
Астроцентър Урания също е за психологическа астрология.

Вижте и в сайта Astrogalaxy.info какво обучение предлага колегата Колев.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 13:23 от Sotis

# 215
Sotis, благодаря за изчерпателни отговор. Насочила съм се към психологическата астрология. Ще разгледам и сайта и курсовете, които вие публикувахте.

# 216
Психологическата астрология не е удачна опция за практическа работа с хороскопа, но ако искате да учите само от любителски интерес – става.

# 217
Момичета, на 22.02 Меркурий стационарен ли се води или директен вече?
Мисля, че тръгва директен в 11:05 сутринта, но ако може някой да потвърди?

# 218
Момичета, на 22.02 Меркурий стационарен ли се води или директен вече?
Мисля, че тръгва директен в 11:05 сутринта, но ако може някой да потвърди?
Меркурий се обръща в директна посока на 21.02.2021г в 2ч и 52мин  /за София/, в 11гр. 01мин и 22сек във Водолей.
На 22.02 е вече директен.

# 219
Някои по-специализирани софтуери отчитат по няколко дни стационарност.
Гледам, че и астрологът Филипов често се изказва в подкрепа на тази теза.

# 220
Ретрограден Меркурий подходящ ли е за продаване на стара техника или да изчакам да мине ?
Знам, че за започване на ремонт и купуване на техника  - не, но за разчистване на старото да, та от няколко дни чистя, хвърлям и правя промени. Намерих дооста неща компютри, принтери и лаптопи ... които само ми заемат пространството. Вече намерих къде, но искат аз да кажа цена....

# 221
За тези, които продават, ретро Меркурий може да бъде благоприятен период.
Особено за залежала или стара стока.

# 222
За тези, които продават, ретро Меркурий може да бъде благоприятен период.
Особено за залежала или стара стока.
Благодаря! ❤

# 223
Тъй като 7ми дом се отнася за всякакви връзки,  а при мен 6ти и 7ми са свързани така или иначе, точно в момента в който сатурн ми влезе в 7ми дом ни затвориха вкъщи... И се очертава да бъде така през цялото време докато е в 7ми дом .  Възможно ли е това да е промяната при мен по 7ми дом- започването на хоум офиса? А не връзка както ми прогнозираха  астролози ....или едното не пречи на другото и ще стане щом са го прогнозирали?

# 224
  • в 1001-та нощ
Сатурн ограничава, но и узаконява. Зависи. Аз се омъжих при транзита на Сатурн в 7 дом.  Имаше нов цикъл Слънце-Сатурн точно върху моя Вертекс - на този ден се запознах с мъжа ми - беше експлозивно Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 10:56 от a.l.e.n.a

Общи условия

Активация на акаунт