Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 624
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
А, по солар такива прогнози - абсурд Simple Smile

# 346
Солара не е самостоятелна техника за прогнозиране на каквото и да е събитие.
Първо се разглежда в наталната карта имали заложено такова събитие, като се определят сигнификаторите на темата, която ни интересува, едва след това посредством други техники се определя кога ще се случи. Солара не е самостоятелна техника, а допълваща прогнозата.
Въпросите, които задавате са изключително сложни и само с разглеждане на солар не е възможно да се отговори.
За  да се направи прогноза по каквато и да е тема, а здравето е изключително сложна тема, е необходимо да се направят няколко допълнителни карти, с прогностични методи.
Едва ли някой във форум може да ви отговори.

# 347
Само по солар не се правят прогностики. Сотис и останалите не спират да го повтарят.
Лично за мен е странно някой да ме подканва да видя дали има смърт в нечия карта. Аз ако разбера, че някой е публикувал картата ми в интернет с такъв въпрос, ще се ядосам много.

# 348
На мен ми се струва бебе  Grinning . Соларът показва ЛИЧНАТА активност на натива ,къде ще хвърли творческата си енергия . 8-ми дом не е само смърт ,но и зараждане на живот /в случая,може да е непредвиден/, може и наследство ,без да има смърт /чрез дарение или завещание/ ,може също да тегли някакъв заем или да й се паднат "лесни" пари от партньор и още ...и още . Освен това има възвръщане по знак на още три лични планети - Меркурий, Венера и Марс - просто чудесно. За пръв път виждам такъв солар. Освен това Слънцето е в тригон със соларния Юпитер.... е ,изморих се !

# 349
Не само ще се ядосам, а направо ще го пребия, да видим има ли такова в неговата карта после...
Абе каква е тази самоувереност, наглост и безочие ? Че и не смеела да й каже такива неща преди да попита! 😂 и какво ако някой тук ти каже, че вижда смърт ти ще й кажеш това??? Не знам как се нарича това, мислих че само някой провъзгласил се за астролог може да се мисли за бог, но вече всеки втори     ....
Каква приятелска загриженост!

# 350
  • SF
Хайде, хайде... колко народ тук пуска карти с въпроси всякакви - ще има ли любов, ако не, защо, ще има ли печалба от тотото, каква професия да избера. Много знаеш ти на кого е картата, която публикуват. Може да сме тълкували картата и на Мадона, без да подозираме, че е нейната.

# 351
Наистина не помислих, че не е редно Flushed
Ще изтрия коментара си с картата, начинаеща съм и въпроса ми наистина беше от загриженост, а не за да разпространявам чужди карти....
Титания много благодаря Hug Не се бях замислила, но сега го огледах и наистина има хубави аспекти, може и да е бебе тези планети в 8 дом, като зараждане на нов живот Thinking

# 352
Наистина не помислих, че не е редно Flushed
Ще изтрия коментара си с картата, начинаеща съм и въпроса ми наистина беше от загриженост, а не за да разпространявам чужди карти....
Титания много благодаря Hug Не се бях замислила, но сега го огледах и наистина има хубави аспекти, може и да е бебе тези планети в 8 дом, като зараждане на нов живот Thinking
Не се притеснявайте от коментарите тук - не знаете кой как е станал Grinning ! Вие питате , ние , ако сме станали с лицето нагоре Grinning Grinning отговаряме. Освен това точно различните отговори и настроения правят всеки един участник тук уникален !!! Важни са Вашите подбуди и разбирания !
П.П   За да оцените ситуацията по солар и да оформите ясна картина ,трябва да разгледате и поне още три карти : напр. прогресивна,дирекционна, възвръщане на управителя на някой дом, лунар, и мн. други. Разбира се,задължително НАТАЛ. В случая трябва да видите дали е заложено по натал ранна смърт на родител,както предположихте Вие.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 10:49 от Титания

# 353
Бих искала да разбера що за човек е тази жена.

Рискувате да получите твърде противоречиви отговори. Колкото са участниците, толкова ще са и мненията по тази карта. Представям си някой да пусне моята карта в някой форум. Ако се гледа с методите на модерната психологическа астрология, могат да ме изкарат по-черна от дявола. И си представям някой да е решил да си прави синастрия с мене, какъв ли човек ще ме изкарат. Особено ако астрологът няма достатъчно задълбочени познания по натална астрология, а разчита на готови клишета. Не си правя майтап, правен е такъв анализ зад гърба ми, астропсихоложката просто се беше оляла.

# 354

Здравейте, моля за помощ. Виждам, че има доста хора, които разбират от астрология. Може ли да ми кажете в началната ми карта, дали има предпоставки за деца или не?

# 355
Бих искала да разбера що за човек е тази жена.
Има силни Марс,Уран и слабо Слънце : жена-борец, "изяжда с парцалите", когато реши. Притежава елегантна въздушно-водна енергия  : силен знак Водолей, слаб Козирог. Взаимната рецепция на Плутон и Венера я правят жената-вамп или жената-котка :отмъстителна и ревнива пази с всички средства завоюваните партньори. Плутон в близост до Слънцето - бързо се възстановява , стелиумът във Везни/Скорпион подсказва за особена професия, а СЛВ във 2-ри : в този живот сама трябва да се справя с финансите и да разкрие и покаже талантите си,възможно е да е колекционер на движими вещи /може и на недвижими/.
От мен - толкова. Явно днес Луната във Водолей ме прави благосклонна за отговори Grinning !

П.п     За "Нефертити" - има.

# 356
Жената изглежда доста интелигентна – Меркурий изгрява преди Слънцето, има сила по триплицитет, доста точен аспект с Луната и Юпитер в 9 дом. Меркурий е в лъчите, но все още видим, което му придава допълнителна сила.
Според мен е дарена с природна интелигентност, независимо какво е учила. Може да бъде и доста креативна, има висок сексуален заряд, който я прави желана и магнетична за противоположния пол.

Ако се гледа по ведическа астрология, на Асцендента изгрява една от най-сексуалните накшатри, освен това има и силна Венера, която за нея ще е атмакарака, т.е. планета на душата. Слънцето като Лагнеш, т.е. управител на изгряващия знак във ведическата карта, също се намира в една от най-творческите и привлекателни накшатри. Поради силно либидо са възможни злоупотреби със сексуална енергия (може да е било и в по-млада възраст), но само по тази карта не може да се определи духовното ниво на човека. Във ведическата карта и Луната, и Венера са силни, при това Луната е разположена в един от най-добрите домове заедно с Юпитер. Умът на тази жена не е фокусиран върху дребнотемия, склонна е да мисли по-мащабно и да си постига целите с вяра и оптимизъм. Може да бъде и по меркуриански прагматична. Не е глупава и злобна жена, която да се увлича от дребни интриги и дрязги. Не е човек, който да е силно подвластен на съмнения и страхове, не е лабилна.

# 357
Днес Слънцето и Нептун са в точен съвпад в Риби. Ще е интересно някой да сподели какво е сънувал.

# 358
  • в 1001-та нощ
Интересно, аз сънувах, че печеля голяма сума от лотария. Беше много ярък сън.

# 359
Аз сънувах, че минавам много дълъг мост, който не му се виждаше края, но накрая преминах.
И друг сън, в който майка ми и нейната майка не ме бяха поканили на обяд в много красива трапезария и аз се разстроих ужасно

alena, ще пуснеш ли фиш? 😂

П.С. обожавам да сънувам, струва ми се, че без сънища е малко загуба на време да спиш

Общи условия

Активация на акаунт