Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 537
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Алена, успех ти желая с проекта! Стартирала си го с емоционална нагласа, Луната и Марс го показват, в комбинация с пълнолуние. С елекциите е сложно, идеална карта и идеален момент няма. По-скоро, ако има някакъв риск, гледаме да минимизираме щетите или, при по-слаб натал, да го подсилим някак. Ти проблем с наталната карта нямаш, там ти е силата.

Скрит текст:
При мен с два некомерсиални и благотворителни астрологични проекта дотук е нулева възвръщаемост. Изглежда, че хората оценяват труда ти само ако правиш нещо с рекламна цел и вдигаш много шум, не "на ползу роду".

# 451
Сотис, направи и ти.  Хубаво е хора, които имат какво да кажат, да имат свое местенце в интернет, от което да го правят. Simple Smile

# 452
  • в 1001-та нощ
Наистина интересен момент и много оптимистичен! Успех! Обикновено  "палавниците" и "размирниците" сред планетите дърпат спусъка - най-големия пакостник е Уран, после Марс и дребното препъни камъче Меркурий,но той е само да разнесе вестта. Затова е важно да се видят транзитите на тези три планети към твоите карти - натал,солар и т.н.

Добавям другите карти:

Транзити: Марс е на няколко градуса преди възврат.

Дирекции - тук е по-интересно:

Дир. Уран на МС
Дирекция на Меркурий към Слънцето (секстил) и смяна на знак
Дирекция на Юпитер към Сатурн (секстил)
Дирекци на Сатурн към Венера (секстил)

Прогресии - както споменах - съвпад на пр. Венера с нат. Меркурин на К11
Прогресивната Луна в Овен - предстои да направи съвпад с пр. Юпитер, който ми управлява 2 ъгъла и Слънцето и заедно да направят секстил с нат.Марс - това го свързвам с едно състзание, в което участвам - дълга и изтощителна битка ще бъде - истинско изпиание на волята и издържливостта

Солар - съвпадът на Меркурий със сил. Слънце - говори достатъчно.
Сол. северен възел в съвпад с нат. Марс е индикация - че няма да стоя със скръстени ръце тази годона Simple Smile

Но аз се грижа за няколко сайта - основен ми е технологичния, другите са "за душата" и едва ли ще им дам много ряз. Ама да не казвам голяма дума Simple Smile

# 453
verginiq13, видях че сте ми писали, но не може да получавате лично съобщение, пише че сте достигнали лимита си.
Извинете за спама

# 454
Момичета, здравейте! Аз съм начинаеща в изкуството на астрологията! Може ли да помоля тук, ако някой има желание, да ми пише на лично, за да ми каже няколко думи по наталната карта на детето ми? Ще бъда безкрайно благодарна. ❤❤❤

# 455
Здравейте ! Къде мога да се информирам качествено относно ретроградните планети в наталната карта ? Имам един притеснителен Лилит, както Венера, Хирон. До каква степен влияят домовете на ретроградността ?

# 456
  • в 1001-та нощ
Имаше книга "Ретроградни планети" - купувала съм я преди години, но съм я дала за четене и не помня автора. Иначе - като поставиш основите - и усвоиш базовите знания - лесно ще разбереш ретрогадията. През какъв период се сучват за всяка планета, колко време продължава - колко дълги са стационарните фази.

Ако една планета е ретроградна от 10-ти до 20-ти градус на даден знак - когато навлезе в зоната - тя е в сянка и се маркират темите на ретроградието. С наближаване на 20-я градус тя забавя хода си и има едно усещне, че засегнатите теми се затлачват, после тръгва назад и тогава е ретроградна. Наблжавайки 10-я градус - на зден ход - пак се забавя и спира. Пак е стационарна и после тръгва напред. Докато не премине 20-1 градус е в сянка.

Както посоичих - при първото движение в сянката - напред - преди да с еобърне - се маркират темите на ретроградието, при движението назад има тема, урок за учене, разрешаване на конфикт, а след това при директния ход в сянката "има изпит" - какво си научил от урока - да приложш на практика усвоеното.

Това е много "образно и общо казано", но докато не започнеш сама да наблюдаваш - да си го представиш.

Темите на всяко ретроградие са различни - в зависимост в кой знак е, в кой том от твоята карта, какви спекти прави в момента ...

От изброените - обърни внимание на Венера - тя е ретроградна веднъж на година и половина - преди долен съвпад. Почети за 8 годишния цикъл, пентаграма.

Когто една планета е ретроградна в наталната карта - се счита, че не изразява енергита си експресивно навън, но я носи, като скрит потенциал. Но и това е общо. Много други нюанси има.

# 457
Здравейте прекрасни! Гледах си транзитите за другата година, когато Юпитер ще направи съвпад с натални Луна и Юпитер. Точно по времето на съвпада с Луната ми, ще направи квадратура с натален Уран. Данните ми са: 21.08.1986, гр. София, 11.42 мин.
Как смятате, че биха се отразили тези транзити? Благодаря❤❤❤

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 22:13 от Solly

# 458
  • София
Здравейте, предстои ми много важен за мен ден, свързан е с "изпит", но не университетски. Та погледнах как ще са планетите на този ден. Ще се радвам ако някой сподели мнение. Ще ми е много полезно.

Интересно ми стана, че тогава се пада точния съвпад на Венера с Юпитера ми. Ще споделите ли опит или предположения как може да го изтълкувам.

Наистина ми е изключително важно развитието и резултата от този изпит и съм го натоварила с мнооого емоции.

Благодаря, благодаря, благодаря предварително на тези, които ще откликнат. Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 21:46 от Совичката

# 459
  • в 1001-та нощ
Сподели данните си, ако ти е важно някой да погледне. Тази картинка не носи нужната информация.

# 460
  • София
Да, правилно Алена. От приложението на телефона ми е. Simple Smile

7.11.1987 / 20:30 часа / Ямбол

Деня е 8 Април

# 461
Здравейте,
Имам следния въпрос: преди време известен и славещ се с добро име астролог беше посочил кога ще се случи това, което го бях попитала. Времето е сега, но нищо не се случва и няма никаква тенденция да се случи.
Та на въпроса: има ли допустими отклонения във времето, които не се дължат на неточен час(направи ректификация) и в какъв диапазон са, т.е.ако е казал: това ще започне/ще се случи след 1г и 5м., дали е възможно да не е сбъркал, а да има леко отклонение във времето.

# 462
  • При децата ми
Здравейте,
Имам следния въпрос: преди време известен и славещ се с добро име астролог беше посочил кога ще се случи това, което го бях попитала. Времето е сега, но нищо не се случва и няма никаква тенденция да се случи.
Та на въпроса: има ли допустими отклонения във времето, които не се дължат на неточен час(направи ректификация) и в какъв диапазон са, т.е.ако е казал: това ще започне/ще се случи след 1г и 5м., дали е възможно да не е сбъркал, а да има леко отклонение във времето.

Възможно е прогнозата изобщо да не се сбъдне. Имам пример пред очите си.

# 463
Ами тогава не знам защо се допитваме, а и как са изградили имена - нали името говори за професионализъм и че хората са доволни.
То иначе за какво е цялата астрология, ако ще се говорят празни приказки?

# 464
  • в 1001-та нощ
Ами това е просто прогноза, интерпретация на 1 човек. Причините да не се реализира могат да са много.

Това не е обещание и гаранция няма.

Общи условия

Активация на акаунт