Аз лично съм много благодарна, когато се разискват тук такива важни теми!
Ще си позволя и аз да те питам нещо, което ми е много важно.
Тук в тази карта пак ли Луната е проблема за създаването на връзки и за деца?

Greene, кои знаци са плодовити?

карти са ми най-интересните. Вашата е приблизително като на Бил Гейтс, роден на 29.10.1955.
. Предстоят интересни промени в живота Ви, дори може и да са започнали от м .08.2020 г.
Да, имам моменти, в които съм обръщала поглед към астрология, но нищо сериозно, даже с повече скепсис. Но всичко се върти, така че нищо не се знае - току съм се заровила в дебелите книги, макар че ми се струва много сложно и математично, а аз там съм повече от зле
Какво означава интересни промени - надявам се да не е в смисъла на китайското проклятие - пожелавам ти да живееш в интересни времена
АААА,не !!! Имам предвид,че транзитния Уран сега и в следващите две години ще изисква от Вас лична промяна в интелектуална посока, а може би и във външния вид. Възможно е да промените местоживеене или промяна в партньорските отношения. Няма да е лесно през тази година , но 2022 ще е вашата. 

карти са ми най-интересните. Вашата е приблизително като на Бил Гейтс, роден на 29.10.1955.
. Предстоят интересни промени в живота Ви, дори може и да са започнали от м .08.2020 г.