Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 407
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте. Искам да ви попитам как бихте интерпретирали следното. Става въпрос за двойка. (Мен и приятелят ми). Имам чувството че ще се случи нещо догодина с връзката. Родена съм на 28.10.1986 в 11:30 сутринта в София. А той е роден на 19.01.1982 в 7:50 сутринта в София. Хем виждам хубави неща,хем не толкова. Гледам всичко,солари,солари върху натали,прогресии и транзити. Пресполагам че имате апликация и би ми било интересно да кажете какво мислите.

Въпросът ви е свързан с голям обем от работа, анализ на две карти плюс прогностика, не вземам предвид,
че има и ректификация. Това е труд за една седмица най-малко.

# 646
  • Тра-ла-ла
Кой аспекти на транзитни планети към натални могат да означават възможна смърт на близък човек?! Трябва ли тогава да ги има в картите на всички близки роднини?

# 647
Кой аспекти на транзитни планети към натални могат да означават възможна смърт на близък човек?! Трябва ли тогава да ги има в картите на всички близки роднини?

С транзити не се прави прогностика.   Всяка карта е индивидуална и се оценят сигнификаторите, които биха указвали за такова събитие.

# 648
  • SF

Възможно е да се намерят указания в картите на всички близки роднини.

# 649
  • в 1001-та нощ
По западната - следва да се гледа според това какъв е близкият - дали е брат/сестра или родител или дете ... и не само в транзитите - да се види и по дирекции и прогресии.

# 650
Здравейте, прави сте. Сега ще ви обясня кои аспекти ме притесняват. Ако гледах за 2021-2022, тъй като аз съм родена Октомври само моята карта щях да кажа че по всяка вероятност ще заживеем заедно. Но гледам и неговата и нещо не ми се връзват нещата. Значи, аз имам в 21-22 от Окт, Юпитер и Сатурн в 7-ми соларен,влизат при наложение с натала,между 1-ви и 2-ри : Да речем че може и да е свързано с работата и бизнес партньорставата.  От друга страна имам Уран в 10-ти соларен който при наложение обаче влиза в 4-ти . Слънцето ми също е в 4-ти соларен. Прогресивната ми луна ще направи съвпад с асцендента към Май 2022- което обикновенно значи раждане на дете,нова любов или преместване. Спремо мен бих казала преместване. От другата страна Венера е в 5-ти соларен и влиза във 12-ти при наложение с натала което обикновенно значи тайна любов или триъгълници любовни.
Но сега какво не ми се връзва. Моят приятел има Уран в 7-ми соларен и при наложение с натала влиза в 3-ти. Не знам как да го тълкувам, обикновенно Уран в 7-ми означава желание за освобождаване, или на някой му е омръзнало нещо. Не знам как да го разчета с попадането в 3-ти при наложение. От друга страна има Венера в 3-ти соларен и при наложение попада в 12-ти и то е ретроградна...Обикновенно това значи или връщане на стара любов или изчерпване на връзка и чувства. От друга страна има Сатурн и Юпитер в 4-ти соларен които при наложение попадат в 1-ви. Което да речен че може да значи, промяна на личността спрямо промени  в дома. Ако може да го отнесем към това че ще заживеем заедно.
Не знам дали разбирате от къде идва объркването ми, но малко са разнопосочни всички неща.

# 651
Притесненията Ви са излишни, Уран не е водещ фактор в прогностиката.

# 652
Притесненията Ви са излишни, Уран не е водещ фактор в прогностиката.
Всички неща които ми се случиха в семейството, преместване, купуване на апартамент, развод се случиха на Уран в 4-ти дом. Затова и за мен Уран си е много важен.

# 653
Не, просто са действали други фактори /прогностични/, които вероятно не познавате и не сте отчели.

# 654
Не, просто са действали други фактори /прогностични/, които вероятно не познавате и не сте отчели.
Може,аз съм само любител астролог. Но не мисля че само Уран съм цитирала по-горе. Просто ми беше интересно да видя интерпретации. Но може и да не давам достатъчно инфо за тяй.

# 655
  • в 1001-та нощ
Още повече пък прогностика по солар Simple Smile

# 656
Соларът е прогностична техника, но за изготвяне на годишна прогноза се използва в комбинация с още няколко техники. Транзитите също не са техника за прогнозиране, която да се използва самостоятелно.

Тия неща се научават на едно по-нататъшно ниво, но за жалост има немалко "профи" астролози, които така го практикуват. Транзити и прогресии. Не визирам дискусиите в този форум.

# 657
Аз само любителски гледам,не претендирам нищо. Уча се от моята астроложка. Сега мисля да записвам едногодишният курс към Московската школа по Астрология,но пак само за мен си. Моята астроложка за прогностика използва всичко,Солар,солар върху натал,прогресии,транзити. Гледа и тргони квадратури и тн и тн. Гледа и в натала на двамата,когато става въпрос за двойка или двама човека,за да види също така как биха реагирали,как действат,какви са и тн. Гледа също така тенденции в Годините,не само една конкретна. Но тя никога не ми е казвала категорични неща и винаги ми е давала много възможности.,което за мен е правилно. Беше ми интересно просто според вашият опит как бихте интерпретирали нещата,но признавам че за да е с точност има много неща да се гледат.

# 658
  • в 1001-та нощ
Точно заради многото възможности е некоректно да се дават категорични прогнози, че нещо ще се случи. Има много време до тогава - във Вашите ръце (воля и съзнание) е как ще развиете отношенията си. Според мен няма смисъл да се фокусираш върху това какво ще се случи. Ще се случи - каквото си направите двамата.

На него няма да му е лесно - само, като видях датата му на раждане - предстои Плутон да му работи по Слънцето и сигурно не е само това. И предвид това, че ти си Скорпион - може да имаш заслуги, да си проводник на Плутоновата енергия.

Изкуших се да му видя картата. То и Плутновата квадратура сега е активна, а Плутон дълбрае едновремено и Слънцето и Асцендента. Възвратът на пр. Луна върху МС и дирекцията на Марс върху Луната активизират темата с партньорствата, Луната е У7 на МС, но по-доминантно е влиянието на Плутон - съвпада със Слънцето и АС и квадратаурата към наталния. Като противоречие - иска, но ...има камъче в обувката.

Ако му изучиш картата и осъзнаваш през какво преминава - ще го разбираш по-добре. Ако желаеш да сте заедно. Ще Ви се случи това, което си направите - и всеки носи своята отговорност.

# 659
Комбинацията на солар, прогресии и транзити не бих казала, че е достатъчна. Много повече прогностични техники се използват. Дори ако се ползват дирекции, там си има чалъм за работа. За да знае как ще сработи една или друга дирекция, астрологът трябва да е много наясно с тематичните сигнификатори.

Общи условия

Активация на акаунт