Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 414
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
Астрологът, ойто ще прави ректификацията ще знае какво да пита и след като има диалог - всичко ще бъде ОК Simple Smile

# 631
Ясно, много ви благодаря, то по-скоро аз давам зор да си направи Grinning . Почване на работа и университет явно също може да влизат към важните събития, това е добре, значи когато тя го пита, той ще прецени кое е важно за него. Супер сте! Simple Smile

Освен  със минали събития има и други начини за ректификация, в зависимост от степента на сложност, обикновено астролога преценява какви въпроси да зададе и какви събития ще използва. Няма точни правила кои събития и какви са необходими.

# 632
Благодаря, ако човека има само 1-2 такива важни събития, това достатъчно ли е?

Ректификация рядко се прави самоцелно, тя е необходима за изготвяне на анализ и прогноза.
Едно-две събития не са много, но пак е нещо, могат да послужат за ориентир. Зависи и човекът субективно какво определя като важно събитие. Има хора на по 40-50 години, които никога не са се женили и нямат деца, това означава ли, че нямат важни житейски събития и часът на раждане не може да се прецизира? Риторичен въпрос, просто го давам за пример. А и освен събитийна проверка добрият астролог трябва да може да направи и обстоятелствена, т.е. дали наталната карта описва точно и реалистично житейските обстоятелства на човека. Обикновено на този етап се допускат грешки, в прочита на наталната карта, когато е с граничен Асцендент или Медиум Цели. Проблемът идва от оценката на тематичните сигнификатори, не всички астролози се справят с това. Оттам са и отклоненията в ректифицираните часове.

# 633
Здравейте! Ще може ли да ми кажете към кои  професии ще е най-добре да се ориентирам? Опитах и сама, но все още ми е трудно и объркващо. Confused
Много ще се радвам, ако ми помогнете! Heart

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 11:17 от Kathleeen

# 634
Дайте си рождена дата ,час и място на раждане . Разбирам,че Слънце в 12-ти дом може и да не направи това, но ако искате адекватна помощ трябва да излезете на "светло" . Все пак сте Водолей - бъдете различна Grinning !

# 635
Grinning Heart

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 12:57 от Kathleeen

# 636
Картата и аспектите на всички планети са в спойлера Grinning Heart
Скрит текст:

+аспектите на всички планети

Тази карта едва ли някой може да я разчете. За определяне на професия, а и не само професия се използват методи, които изискват построяване на допълнителни карти. За това Титания ви каза да си напишете данните.

# 637
Добре, това са ми данните, ама ще може ли да не ги цитирате Grinning Благодаря Ви предварително! Heart

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 22:26 от Kathleeen

# 638
Kathleeen, според картата ти ( ако часът е точен), добре би било да се насочиш към хуманитарни професии, в които и чрез които ще служиш на хората. Имаш способности в общуването, дори умения да омайваш; можеш да движиш проекти, свързани със здравеопазване, психология, туризъм, бизнес с химически продукти.
Има индикации за ситуации за честа смяна на работата или за пътувания/командировки.

# 639
Според мен картата е доста "силова" и АС Риби внася малко  "мекота" и баланс. Водеща планета на земно ниво е Марс , а на висше е Уран. За работа на заплата трябва да се уточни върхът на 6-ти дом ,т.е часът на раждане дали е точно този  -  3 минути по-рано  6-ти се мести в Рак и нещата отиват в друга посока. Но с този час на раждане 6-ти е в Лъв. Силен знак Водолей  / 12-ти дом/, слаб знак Рак  /5-ти дом/. Вероятно характерът на работата трябва да е по- необичаен , по-скрит,  с елемент за разузнаване, търсене на същността на нещата и техния скрит замисъл:  профайлър , детектив, може и работа с особени енергетики и психо неща. Още драматична актриса, писател на фентъзи, ще добавя и модерните професии,свързани с компютри и Нета,инженерни специалности,свързани с дизайн на машини. Още реклама, политика и някои други подобни. Каквото и да е възможно е реализацията да е в чужбина.

# 640
Да, часът на раждане е точен.
 Благодаря Ви много Катерица и Титания! Heart Hug

# 641
Отчетливи указания за хуманитарен профил не виждам в тази карта.
По-скоро нещо смесено, да има технически елементи.

Ако обаче избереш тясно специализиран инженерен профил, може впоследствие да има някаква промяна. Има вероятност за последваща преквалификация.

Юпитер не е в много ефективна позиция, за да бъде водещ сигнификатор на професията.
Може да бъде Меркурий, но той е в специфична фаза. Може да даде впоследствие и прекъсване или да завършиш нещо, а после да работиш друго. Венера и Луна, разположени във 2 и 6 дом, дават възможност за алтернативна професия, която да е "женска" (или нещо с творчески елемент, изискващо креативност). Професия, която може да не изисква диплома за висше образование и ценз, но да носи доход.

Ако говорим за професионален профил с леки технически елементи, може да е нещо от модерните професии – Сео оптимизация, уеб дизайн, тестване на софтуер и различни онлайн платформи. Нещо свързано с технологии за сигурност. В момента вече има възможност такава професия да се придобие със сертификация, без да е нужно да учиш няколко години във висше учебно заведение.

Каквото и да избереш оттук нататък, успех ти желая.

# 642
Здравейте. Искам да ви попитам как бихте интерпретирали следното. Става въпрос за двойка. (Мен и приятелят ми). Имам чувството че ще се случи нещо догодина с връзката. Родена съм на  сутринта в София. А той е роден на  сутринта в София. Хем виждам хубави неща,хем не толкова. Гледам всичко,солари,солари върху натали,прогресии и транзити. Пресполагам че имате апликация и би ми било интересно да кажете какво мислите.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 12:19 от E.M.A

# 643
  • в 1001-та нощ
А ти какво видя?

# 644
Какво конкретно Ви притеснява във връзката?
Или искате синастрия, партньорски анализ на двете натални карти и прогностика за двамата?
Това е двоен казус, по който астрологът трябва да отдели поне няколко дни време.

Ако нямате реални проблеми и неразбирателство във връзката, моят съвет е да не се настройвате.

Общи условия

Активация на акаунт