Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 42 671
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
От седмица+ ми е много тегаво настроението, с никой не ми се говори/вижда, емоционално ми е подтиснато, фитилът ми стана къс, бързо се дразня...и случайно поглеждам прогресивния си хороскоп - Прогр. Луна ми минала от Стрелец в Козирог. Bowtie

Та да питам гореописаното ли се очаква да е емоционалния ми фон в следващите към 2.5г? Т.е. емоционалността ми да е Козирожка? Наталната ми Луна е в Лъв

Мхм, промяната във вътрешния ти свят и нагласи е видима. Но виж и дали тр. Сатурн прави аспекти, дали има аспекти към наталния Сатурн, както и какво се случва с дома, който управлява Луната в натала и аспекти към нат. Луна - за да си дооформиш картинката - какво влияе и колко дълго Simple Smile

# 616
  • Тра-ла-ла
Мхм, промяната във вътрешния ти свят и нагласи е видима. Но виж и дали тр. Сатурн прави аспекти, дали има аспекти към наталния Сатурн, както и какво се случва с дома, който управлява Луната в натала и аспекти към нат. Луна - за да си дооформиш картинката - какво влияе и колко дълго Simple Smile
Имаш предвид да проследя всичко това за периода ~2.5г. докато прогр.Луна ми е в Козирог? Лошото е, че после пък ще мине във Водолей, и Риби...оффф.

# 617
  • в 1001-та нощ
Ами погледни за сега в момента. За по натам - ако ти се занимава.

Движението на пр. Луна през зодиака не е нещо лошо Simple Smile Нека има промяна - това ни дава възможност да добием опитност в различни сфери, да преживяваме по различен начин това, кеото ни сполита, добиваме и емоционална зрялост, емоционална интелигентност. Иначе ще е много скучно Simple Smile Все едно и също Simple Smile Моята сега е в Овен Simple Smile

# 618
  • Тра-ла-ла
В момента единствения аспект на тр.Сатурн е в съвпад с Лилит. Нат.Сатурн е в квадратура с тр.Плутон. Нат.Плутон квадратура с тр.Плутон. Нат. Юпитер квадратура с тр.Юпитер. Bowtie Тр. Плутон само напред назад ми гази Асц и джитка 12-1-12 дом Head Band Добре, че Сатурн и Юпитер се махнаха от 12 дом. То уроци, изпити, уроци, изпити. Скоро приключи квадратурата на нат.Луна с тр.Уран. Изобилие от причини да се гръмна Joy Поне ми вървяха като фон, а сега става по-зле.

Когато ми беше най-тегаво преди седмица...виждам, че тр.Марс ми е бил върху наталния и типично по Рачешки се скрих в черупката докато ми помине, за да не утрепя някой, че последните години пердето ми е паднало с все корниза. Може би нормално като за драми в 12 дом (транзитните Плутон, Сатурн, Юпитер вкупом бяха там)

# 619
  • в 1001-та нощ
Дошло е време да се уединиш и да си чуеш мислите Simple Smile

А в края на даден цикъл (Марсовия  при теб сега) - винаги е тегаво, но после започва новия цикъл - с новата му песен на нов глас и подем Simple Smile Виж кога ще направят секстил, квадратура и тригон.  При сесктила следва да имаш идеи, импулс за действие, при квадратурата - проблемите, които да преодолееш, а при тригона - попътния вятър или извювана победа. Е, зависи и от консталцииите - натална и мунданна, но не пречи да наблюдаваш Simple Smile

# 620
От седмица+ ми е много тегаво настроението, с никой не ми се говори/вижда, емоционално ми е подтиснато, фитилът ми стана къс, бързо се дразня...и случайно поглеждам прогресивния си хороскоп - Прогр. Луна ми минала от Стрелец в Козирог. Bowtie

Та да питам гореописаното ли се очаква да е емоционалния ми фон в следващите към 2.5г? Т.е. емоционалността ми да е Козирожка? Наталната ми Луна е в Лъв

Прогресивната Луна е само фон, при натална Луна в Лъв е важно Слънцето в какъв знак се намира, в зависимост от картата, дали е дневна или нощна се определя кое е "водещото4 или упраляващо Светило, как са свързани Светилата в наталната карта, в какви домове са, ъглови, следващи и т.н. Какви са конфигурациите на Луната и Слънцето с другите планети... и още много други неща се оценяват в наталната карта..
Една планета пък дори и Светило не може да влияе изолирано.
За състоянието, което описвате е възможно да има влияние на няколко планети, които в този момент се изявяват, като управители на Времето.

# 621
  • София
Някой ходил ли е на ректификация, какви въпроси задават?

# 622
  • в 1001-та нощ
Минали събития, които са значими - например смяна на местоживеене, слючване на брак, раждане на дете, смърт в семейството....

# 623
  • София
Благодаря, ако човека има само 1-2 такива важни събития, това достатъчно ли е?

# 624
  • SF
Затруднява астролога.
Представи си математическо уравнение с едно неизвестно, и  с 10 неизвестни. И двете имат решения, но с кое ще се справиш по-бързо и по-лесно?

На колко години е клиентът, който има 1-2 събития?

# 625
  • в 1001-та нощ
Благодаря, ако човека има само 1-2 такива важни събития, това достатъчно ли е?
Дадох примери - но може и да са други - първата гляма любов, нещо друго - значимо, което е преживяно.

# 626
  • София
Затруднява астролога.
Представи си математическо уравнение с едно неизвестно, и  с 10 неизвестни. И двете имат решения, но с кое ще се справиш по-бързо и по-лесно?

На колко години е клиентът, който има 1-2 събития?

На 27 години е, има двама починали близки роднини, другото е когато станахме гаджета преди 10 години, и скоро имахме трудна раздяла, след която се събрахме пак.  Може би това също се води като събития, та 4 май ги докарахме. Нямаме деца, не е сменял мястото на живеене..

# 627
Операции? Започване на работа? Прием/завършване на университет?  Трябва да има...

# 628
  • SF
Ако иска да му се направи ректификация, сам ще избере кои знакови събития да подаде като информация. Колкото повече, толкова по-лесно и точно е за работата на астролога. Ако астрологът се навие, може да му прави ректификацията и 3 дни по 2 събития, но може и двете събития да "излязат" след 10-минутен труд.

# 629
  • София
Ясно, много ви благодаря, то по-скоро аз давам зор да си направи Grinning . Почване на работа и университет явно също може да влизат към важните събития, това е добре, значи когато тя го пита, той ще прецени кое е важно за него. Супер сте! Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 13:23 от Скарлет*

Общи условия

Активация на акаунт