Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 29 167
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Много се изнервих, даже лайфа не ми помага ...

Как можа така да се издъни

Много ли е извратено да искам да съм точно този йоркширски териер в момента Joy

# 91
  • София
Утре не знам какъв рейт да очаквам... но другият епизод ще е с висок. Всички ще чакат реакцията на Еда и сдобряването! Wink

# 92
Тц,  няма да бием Серкан, той не би направил такова нещо, Айшето е за бой Joy

Айнен! Joy Нападайте Айшето

Не съм усетила нито с поглед, нито с поведение, нито с думи Серкан да е направил нещо. Момент... Еда вижда момент равносилен на секунди, не би трябвало за тази секунда да поставя диагноза.  Дано не ги замери с пукнаките от вратата и да избяга Joy Нека стъписването й от видяното се задържи и ситуацията сие изясня, той Серканчо е много добър в ситуациите с голямо кризисвар Joy

# 93
Чувствам се направо ограбена, огорчена и чак не мога да опиша всичко останало...Fu#k... Fu#k..х100

# 94
  • In the light side of the Moon!
Много се изнервих, даже лайфа не ми помага ...

Как можа така да се издъни

Много ли е извратено да искам да съм точно този йоркширски териер в момента Joy

😂😂😂😂😂😂 по-извратено от това няма как да е 😂😂😂

# 95
  • София
Ханде и Керем не следват Илайда в Инстаграм. Да продължават в същия дух! Joy

# 96
  • Кърджали
Аз си мисля че не напразно и в началото и в края се чуха думите че прекалените капризи омръзват на любовта.
Да, сега Серкан си заслужи Еда да си тръгне. Но Еда беше тази, която настояваше Серкан да почне да се държи цивилизовано с хората около него, да им дава шанс, да не е като буца лед с хората.  Серкан за да спечели доверието и се остави на това да се промени. Но сега не може да постави новите граници. Което води до нови грешки. /затова малко и аз като Балджа казвам че не бива да пришпорваме хората около нас да се променят, щото накрая не ни харесва резултата и си търсим стария човек/.
Сега Серкан ще търси начин да се извинява, да се обяснява. Но може  би и Еда ще осмисли че не става само с претенции и изисквания. /Подпиши договора без да го четеш - добре, ще ми изпълниш три желания, без да оспорваш - няма, искам първо да ги чуя/.
Този път и аз съм леко ядосана на Серкан, но Еда трябва да види че и Серкан не и е вързан ... И да вземе да си го върже Simple Smile
Пък и баба идва. Хич няма да име  до Балджа, като се разбере кой е тайният съдружник на Ефе.

Серкан спрямо Балджа нямаше ни дума, ни поглед напомнящи флирт. Даже и каза че в живота си има жена, за която е готов на всичко.
Ся накрая  тия ръце кво правеха там...

# 97
Май успях да го оразмеря, ако не е добре ми кажи пак да пробвам

Едит: ето го и 200×200

Не можах да намеря собствения си пост с тази нова промяна?! Sweat Smile
Ще ми трябва време да свикна.
Благодаря ти! Gift Heart

# 98
Рейитигът към 22.30 часа:
#GönülDağı 8,45 | 7,50 | 8,50
#KuzeyYıldızıİlkAşk 8,40 | 3,35 | 5,60
#İboShow 5,80 | 5,55 | 5,70
#MasterChefTürkiye 5,70 | 5,75 | 5,80
#SenÇalKapımı 5,45 | 6,00 | 6,10
#BirAnneninGünahı 3,30 | 2,90 | 3,35

# 99
  • София
нещо ми заби FOX...идва фраг...моля, качете го...

# 100
  • Кърджали
Пфу, точно на фрага ми изцезна звука

# 101
Има фраг.... Бабането идва

# 102
Бабането се появи...

# 103
# 104
Дочакахме и бабата. Дали не вървим към финал? Обаче, едва ли. Сега ще започнат номерата на мардинската баба.

Общи условия

Активация на акаунт