Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 731
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Налбантова, това е моето мнение за Еда. Много ме дразни в момента.В първите серии Серкан беше гаден,но последните серии Еда го раздава голямата работа. Защо е в офиса непрекъснато? Имала нужда от пари?Глупости.И Джерен и Фифи са богати, винаги ще и помогнат.Бизнеса на леля и потръгна, да не говорим за баба и.В офиса е, защото иска да е до Серкан. Иска го, но не си го признава,  а го кара да  се влачи по корем. Голяма наказия, ще кажеш че е убил трите и деца.Непрекъснато демонстрира как ще стане така както тя иска. Победоносно се налага всеки път, когато Серкан каже за нещо не.Голяма началничка.
Та тя не един път е казвала, че не иска парите на баба си, не иска помощ от Джерен, Фифи и Мело относно тях. Нв помня в коя серия беше, те й прелдожиха, но тя отказа. И за мен (подчертавам себе си, за да не излиза, че налагам мнение 😂) е права. Ако сега вземе пари от някой, то след време, когато пак й потрябват, пак ли ще взима? Не е редно млада и права жена, като нея, да разчита на помощта на приятели за неща, които може сама да си осигури. Естествено, че иска да е до Серкан, това не го отричам, но имаше смелост на два пъти да си тръгне и двато пъти я връща Серкан, а не тя да се откаже сама о да се върне. Само не мисля, че е чак така началника 😂 Не го е командорила за някои сериозни неща, но няма да продължавам да говоря. Като цяло ще спра, защото някои неща се разбират грешно, всички сме различни, с различни мнения и за да не изглеждам, че си налагам моето - спирам.
Налбантче, гледаме ромком,но Еда може да взима пари от Серкан( вярно под формата на заплата), а от леля си не може. Смешна ми е с тия връткания.Аз в ситуация като нейната, крака ми няма да стъпи в офиса, още от онова гит, което и каза пред всички.Няма да отида при майка му, нито на обяд при шеф Александър, нито на благотворителни мероприятия,  нито ще се приближа на разстояние по близко от 5 км. Като цяло ушите и пораснаха, след като чу, че винаги ще е влюбен в нея. И почна с капризите.Нищо , гледахме 15 серии чалъмите на  Серкан, дано сега да остискаме на нейните.

# 301
Скрит текст:
Налбантова, това е моето мнение за Еда. Много ме дразни в момента.В първите серии Серкан беше гаден,но последните серии Еда го раздава голямата работа. Защо е в офиса непрекъснато? Имала нужда от пари?Глупости.И Джерен и Фифи са богати, винаги ще и помогнат.Бизнеса на леля и потръгна, да не говорим за баба и.В офиса е, защото иска да е до Серкан. Иска го, но не си го признава,  а го кара да  се влачи по корем. Голяма наказия, ще кажеш че е убил трите и деца.Непрекъснато демонстрира как ще стане така както тя иска. Победоносно се налага всеки път, когато Серкан каже за нещо не.Голяма началничка.
Та тя не един път е казвала, че не иска парите на баба си, не иска помощ от Джерен, Фифи и Мело относно тях. Нв помня в коя серия беше, те й прелдожиха, но тя отказа. И за мен (подчертавам себе си, за да не излиза, че налагам мнение 😂) е права. Ако сега вземе пари от някой, то след време, когато пак й потрябват, пак ли ще взима? Не е редно млада и права жена, като нея, да разчита на помощта на приятели за неща, които може сама да си осигури. Естествено, че иска да е до Серкан, това не го отричам, но имаше смелост на два пъти да си тръгне и двато пъти я връща Серкан, а не тя да се откаже сама о да се върне. Само не мисля, че е чак така началника 😂 Не го е командорила за някои сериозни неща, но няма да продължавам да говоря. Като цяло ще спра, защото някои неща се разбират грешно, всички сме различни, с различни мнения и за да не изглеждам, че си налагам моето - спирам.

Налбантче, гледаме ромком,но Еда може да взима пари от Серкан( вярно под формата на заплата), а от леля си не може. Смешна ми е с тия връткания.Аз в ситуация като нейната, крака ми няма да стъпи в офиса, още от онова гит, което и каза пред всички.Няма да отида при майка му, нито на обяд при шеф Александър, нито на благотворителни мероприятия,  нито ще се приближа на разстояние по близко от 5 км. Като цяло ушите и пораснаха, след като чу, че винаги ще е влюбен в нея. И почна с капризите.Нищо , гледахме 15 серии чалъмите на  Серкан, дано сега да остискаме на нейните.
Ама леля й няма пари, какво да вземе от нея? Самата тя едвам връзваше двата края, Фифи й каза, че положението е зле. До 21 серия(половината), което съм изгледала, лелята все още не е взимала пари за нещата, които готви. Благотворително го прави, нали и за това й натякваха другите момичета. Ако греша, поправете ме.
Еда, когато взе чека от Ефе, беше шокирана, че ще й дават толкова пари. Нейната заплата няма да е от Серкан, а от Ефе.
Та тя след онова "Гит" си тръгна, но някой  друг ходи да й се извинява.
От думите на Айфер и вече на Айдан, можем да видим ясно защо Еда помага на другите, дори и наранена да е. Тя е такава, добронамерена, понякога глупава с добротата си, но тя от самото начало е такава.
Поведението и на двамата го разбирам, както го бешв описала Алекс, ако не бъркам.
Влюбени са ужасно силно един в друг. Проблемът е, че единият не знае как да обича, а другият няма нужните сили, за да напусне окончателно.
А и ти сама казваш - гледаме ромком, почти всичко се върти около тях и както сме търпяли Серкан и неговите изисквания и емоции, сега е ред на Еда.

# 302
  • София
Алекс, веднага отварям торбата с шегите и вадя едно предположение за развитието на серията другия уикенд:

😅😅😅

П. П. А Керем като стисне така челюст... колко е секси!!!

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 22:32 от Бърборанка с розови очила

# 303
  • Пришълец
Момичетааа
Тя темата е за това, събрали сме се от кол и въже, всеки свободно да изкаже мнението си и поне аз не съм забелязала някой да се опитва да убеди останалите в своето. Така, че стига да е обосновано и да не се стига до употребата на обидни квалификации всичко е точно и всеки е почукал на правилната врата Stuck Out Tongue Winking Eye

Еди-коя си, най-вече вие с Фрау Клау сте ми направили впечатление с по-различния си поглед над нещата,  но това разбира се по никакъв начин не ви прави нежелани в темата. А разделение по групи не съм усетила. Наистина.
Е, отборът на Серкан/Еда, но по-скоро в рамките на шегата.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 22:48 от Маргарита Н.

# 304
Минавам само да споделя с вас нещо красиво Heart

Профилът на авторката Hug
https://instagram.com/silviamicaa?igshid=1mbx2b77hd8oo

# 305
  • In the light side of the Moon!
😂😂😂 гледам снощния еп отново и съм до момента след глината ЕдСер отиват в офиса, Балджа ги посреща с въпроса "как мина при вас" (нали ходиха да убеждават грънчарката да гласува за Айдан) та и двамата гледат като, че ли току що са приключили с поредната доза секс. Еда се засрами, погледна към Серкан, даде му възможност той да отговори, не че тя имаше думи да каже нещо...той запелтечи..... измънка едно "добре мина" 😂 а всъщност Балджа ги попита "успяхте ли с агитацията" 😂😂😂😂

# 306
Скъпи момичета!

Учудвам се на две неща, които не правя и винаги изпитвам почти уважение към мазохистичното отношение към тях: първо, да гледаш нещо, което не харесваш и второ, да четеш нещо, което не харесваш. В последния сезон на турските сериали се отказах да гледам три, общо взето и досега, успешни сериали, защото на мен някак не ми допадат, но в нито един от форумите, които ги обсъждат, не обявих това. Сега гледам четири сериала, но пиша само в два от форумите, защото в другите не ми е интересно, но не съм тръгнала да ги обвинявам защо пишат така, а не така... Апропо, грубостта в речта, особено писмената, категорично отхвърлям. Макар че в нашия сериал "ненавиждам" се употребява за "здравей-здрасти", но по-скоро си мисля, че е за по-голяма художествена категоричност.

Гледаме романтична комедия. От героите в сериала се очаква да бъдат романтични, любвеобилни, неординерни, креативни, забавни, смешни, досадно комични и т.н. Откъде това желание да ги лишим от основното им задължение да ни разсмиват, да ни изненадват, да ни ядосват с неадекватно поведение, да правят очевидни грешки, да изпадат в абсурдни положения, просто не разбирам!!!

Нека да им дадем шанс да го правят - за нас!

"Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", но за огромно съжаление тази година се оказа точно обратното. А тук е приятно и различно от света "отвън". Нека да го оставим такова "място"...за спасение.

# 307
  • София
Явно снимат в момента. И то в апартамента на Серкан. 😏

Алекс, ще споделиш ли какво се бъзикат? Линк > https://instagram.com/stories/neslihanyeldan/2463511752354360639 … shid=oxzswwj3fuua

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 23:07 от Бърборанка с розови очила

# 308
За лека нощ ви оставям това клипче😍
Дано да ви стопли душичките😋😘

# 309
Алекс, веднага отварям торбата с шегите и вадя едно предположение за развитието на серията другия уикенд:

😅😅😅

П. П. А Керем като стисне така челюст... колко е секси!!!
БРО И Fu#k и Sh#t няма да му помогнат този път🤦‍♀️Ама виж една целувка от неговите ще затвори устата на Еда поне за малко😋

# 310
  • София
Абе... да ти кажа, Бурсинче, гледах я сценката няколко пъти. И на руски, и на английски, и на талянски (така му казвам аз на италианския), и на испански, и на френски... Общо взето на всички езици, които разбирам. Ами тцъ! Все едно и също. Серко много сгафи този път. Аз другите изцепки съм по-склонна да му ги простя, но тези двусмислени ситуации с други жени - хаир. Женска солидарност, какво да правиш. Направо ми иде аз да му зашлевя един. И най-много ме дразни неговата нагла физиономия. Какво я гледа Еда? Ne? Насрал е гащите според мен и той самият не знае как да реагира. Чака си присъдата. Обаче... съвсем по ромкомски ще ни изненадат в събота. Сигурна съм! Ние тук се вихрим, ясосваме, сценарии пишем. Накрая пак ще ни полеят със студена вода. 😅

# 311
В събота много бързо ще успокоят страстите на темата 😂 Ние се ядосваме и си блъскаме главите какво ще стане, кой как ще реагира, а то ще е нещо коренно различно.
А иначе за мен стиснатата челюст на Серкан сама говори колко много е сгафил, а изражението на Еда ми изглежда сякаш е на секунди от прозрението какво става 😃

# 312
Сгафи и то много, че на всичко отгоре и селфи си прави после с хиената... 🤦‍♀️ Хич в случая не мога да го оправдавам.. Докато в ситуацията с Кокошката донякъде имаше оправдание, защото му беше приятелка от детските години, сега с Таз няма никакво оправдание... познава я от 5 мин... Ама то е ясно, че сценаристите ще го изкарат някак от ситуацията🤭
Аз въпрос имам... Според вас селфито с оная хиена в ресторанта преди или след кънките ще е🤔 Не знам защо си мисля от известно време, че ще е след кънките

# 313
  • Пришълец
Мари , съгласна съм Heart Exl
Да, романтична комедия гледаме в крайна сметка и жанра предполага точно това- да се оставим да ни разсмиват, ядосват понякога заради неадекватно поведение, разтапят при романтичните моменти, да съчувстваме, да се вълнуваме... Ако имаме по-различни и големи очаквания, може и да останем разочаровани.
”Мразя те, Серкан Болат”' Еда си го употребява като за добър ден, ама много важно, тя не влага в тези думи смисъл както е при останалите хора Joy
Това, че на неговия телефон тя продължава да е Еда Йълдъз - разбираемо, той така обича да се обръща към своята Звездичка Nature Dizzy

Мики, винаги намираш правилните думи, т.е. споделяш страхотни цитати.Kissing Heart

# 314

Ъх..
Пс: не искам да лайквате този коментар, не заслужава 😂

Общи условия

Активация на акаунт