Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 726
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Неофициално:
Нашите излизат в коледна ваканция: последният епизод преди почивката ще се излъчи на 26 декември (събота), а следващите епизоди ще се върнат на 9 януари (събота), така че това означава само една седмица почивка!

# 346
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Много страсти е имало вчера в темата.....преполовихме я, но се надявам да запазим добрият тон и да няма обидени....
"Хубавият ден не зависи от това колко слънчево е навън, а от количеството светлина вътре в нас." Марина Майело
Аз пия късно кафе....който иска да заповяда...

# 347
Ново от Бамби Simple Smile

# 348
  • Пришълец
Сега като се уталожиха страстите ще си позволя да използвам нещо закачливо в заключение, което ползвам понякога и в ежедневието си след като се изглади недоразумението: истинската жена умее от нищо да направи супа и скандал!!! Joy
Нищо лично спрямо никого Hands V Аз така си бръщолевя Joy

Гости, все с такива вкусотийки ни изкушаваш Crazy

# 349
  • Пазарджик
Скъпи момичета!

Учудвам се на две неща, които не правя и винаги изпитвам почти уважение към мазохистичното отношение към тях: първо, да гледаш нещо, което не харесваш и второ, да четеш нещо, което не харесваш. В последния сезон на турските сериали се отказах да гледам три, общо взето и досега, успешни сериали, защото на мен някак не ми допадат, но в нито един от форумите, които ги обсъждат, не обявих това. Сега гледам четири сериала, но пиша само в два от форумите, защото в другите не ми е интересно, но не съм тръгнала да ги обвинявам защо пишат така, а не така... Апропо, грубостта в речта, особено писмената, категорично отхвърлям. Макар че в нашия сериал "ненавиждам" се употребява за "здравей-здрасти", но по-скоро си мисля, че е за по-голяма художествена категоричност.

Гледаме романтична комедия. От героите в сериала се очаква да бъдат романтични, любвеобилни, неординерни, креативни, забавни, смешни, досадно комични и т.н. Откъде това желание да ги лишим от основното им задължение да ни разсмиват, да ни изненадват, да ни ядосват с неадекватно поведение, да правят очевидни грешки, да изпадат в абсурдни положения, просто не разбирам!!!

Нека да им дадем шанс да го правят - за нас!

"Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", но за огромно съжаление тази година се оказа точно обратното. А тук е приятно и различно от света "отвън". Нека да го оставим такова "място"...за спасение.

Sparkling HeartHands ClapHands ClapHands Clap Благодаря ти mari08.

# 350
Неофициално:
Нашите излизат в коледна ваканция: последният епизод преди почивката ще се излъчи на 26 декември (събота), а следващите епизоди ще се върнат на 9 януари (събота), така че това означава само една седмица почивка!

Ако е вярно , значи на РД ми Януари ще имам изненада нов епизод , надявам се огън Heart

# 351
Сега като се уталожиха страстите ще си позволя да използвам нещо закачливо в заключение, което ползвам понякога и в ежедневието си след като се изглади недоразумението: истинската жена умее от нищо да направи супа и скандал!!! Joy
Нищо лично спрямо никого Hands V Аз така си бръщолевя Joy

Гости, все с такива вкусотийки ни изкушаваш Crazy

...и шапка!!! Blush

# 352
# 353
Нашичкият не пропуска да коментира снимка на Ханде.. 😉❤

# 354
  • Пришълец
Много кратка ваканция за екипа, докато се усетят ще свърши Nature Snowflake Nature Snowman

Пеперудке, аватара ти отива между другото Heart Eyes

# 355
  • Плевен / София
Ново аватарче Ако е така, честито...

# 356
  • София
С Буура Гюлсой си разменят цветенца, с нашичкия - животнки. Нищо не казвам, само отбелязвам. Simple Smile

Аз връщам темата от снощи. Разглеждах профила на Илайда в Инстаграм. Ами самата актриса изглежда много фатална. Според мен е красива жена, с по-студено и хищно излъчване. От очите май идва. И като цяло чертите й са по-остри. Но е секси, без съмнение е секси. Та... притесних се малко! Освен изнасилен Серкан да нямаме и изнасилен Керем... Аз бих я разбрала. Мисля, че на нейно място и аз няма да устоя и няма да го питам дава ли, не дава ли. Grinning

Blush Добро утро, къзларки! Ей така усмихнато да ви започне денят. Blush

И да ви върна в хубавите дни, когато над нашите нямаше черни облаци, бяха безгрижно щастливи и обичащи се. Май единственият им проблем тогава беше, че криеха връзката си по желание на Еда. Heart

# 357
Гукат си гълъбчетата, но по "приятелски" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 358
  • Кърджали
Пандата ще изяде пилето или пилето иска да се гушне приятелски в Пандата?

# 359
Някой на ясно ли е защо точно животни си "разменят", някаква символика ли е ???

Въпросът е  - "Какво се опитва да каже авторът?"  Simple Smile Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт