Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 665
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Пришълец
Славена, да, писахме за актрисата в ролята на бабата, но по време на епизода такива коментари е нормално да останат незабелязани понякога. Wink
Айшегюл Ишсевер е името на актрисата, гледала съм я в Огледален свят/Adını Feriha Koydum/.

Магия*, съгласна съм за Балджа - да се окаже катализатор.

# 586
Благодаря за отговоранамерих коя ще играе баба Семиха, хубава жена

Останете с със здраве и се пазете, че този актуален вирус те сдъвква и изплюва за отрицателно време, от опит.

# 587
Финалът на фрага е най-сериозното нещо. И двамата имат студено питащи физиономии. Еда: не ми ли вярваш. Серкан  я гледа без да се усмихва...Бррр, стана ми студено...

# 588
Фили, няма да се плашиш. Ей го - тази ще мъти водите някой и друг епизод, успоредно бабата ще се внедри в обстановката. После още толкова серии ще се разправят с нея. После ще излезе, че на Еда родителите са живи, но загубили паметта си и нямат си и на идея за щерка си и милионите на бабата.. Примерно 😂
Еда още не е завършила толкова вааажното й образование, може да направят паралел - тя в Италия, Серко в Турция.. Или двамата там, но това няма как да стане, ковид, мовид... Има какво да задълбават още, споко 😂 моето сиво не е на сценарист и ще напише 10+ епизода от неща, които са давани, а онези там са факири. Дай Боже да им се отключат въображенията.

# 589
Охх, мислех да не коментирам ама то не ме свърта. Както Серкан казва „Yeter ama“.

Аман вече от тази Балджа, не я искам, някой да й затвори вратата на дома, докато си е вкъщи, и да не я пуска повече. Аз ви писах, че още преди да се е появила ме дразни, ама чак пък толкова не съм очаквала. Не съм вярвала, че ще го кажа, но кокошката ми беше в пъти по-приятна, поне не си е пиляла обеците, токчетата и перата насам-натам. И Селин да кажем поне имаше причина да се дразни и навира, и ревнува, защото Еда се появи изведнъж и я засенчи, а Серкан някога е бил нейна любов, едностранна ама любов. А на Балджа каква й е причината?! Взе се отникъде и вече давай ходи по хората да ядеш, пилей си обеците, чупи си токовете. Въздържах се от коментар ама последната сцена на предния епизод ме издразни на макс. Идва нашата по нощите да си носи тъпите документи, ама с цялото си нахалство казва „На мен като че ли не ми се тръгва.“,  пък и гладна била. Ама Серкан да не ти е ресторант бе или механа, пиене и музика няма ли да иска. Rage
Скрит текст:
И между другото около 30та секунда от фрага ми се чува как Балджа казва „чок гювендия“. Ако го казва за себе си, евала, описва се много добре. Знам, че не казва това и че далеч не значи каквото аз чувам и си мисля, ама в моите уши звучи точно така и съм съгласна с нея.
За инициалите С.Б. се надявам лудата астроложка да е сбъркала и да не се отнася за любов, а да означава „Семиха баба“ и бабето да й плесне такъв, че да види йълдъръми, йълдъзи, както там се казва, посред бял ден. Извинявам се, не съм така бойна и агресивно настроена принципно и не знам откъде се появи тази моя страна (явно само къдрокоси и синеоки Балджи ми действат така Joy), но дано не съм влязла прекалено рязко и не съм ви уплашила. Grin  Излях си го, та мога да си ходя да си дочета вашите мнения и да се успокоявам Relieved

# 590
  • Пришълец
Белла, сподели си и ти, че да ти олекне Всички го правим и добре ни действа! Joy
Колко я обичам тази сцена с ревнуващия Серкан от гифчето.

# 591
https://www.instagram.com/p/CI0iGgZKziL/?igshid=1hosryjcmzf8v
Ехх...
Само се чудя - какво ми се въртят там на пързалката с този сняг, всички знаем, че е изкуствен 😂

# 592
А , закъде без мен ?!
Аз също припадам по Еда , включете ме в отбора !

Мисля си.. хубаво се ядосвам на макс на тая Балджак.. даже и името не си струва да й се споменава!
Ами ако в събота започнем да се хилим от нейните номера и става смеха , който всички искаме!?
И както казвате , за добро е , катализатор ще е ...

# 593
Малко е извън темата, но докато си работя сега посред нощите си слушам  Gold на Тоlan Shaw и се сетих, че явно толкова много съм слушала тази песен последните месеци, че ММ и той си я припяваше, та чак искаше да му я кача в плейлистите за плаването. Явно е усетил страстното настроение на тази песен и той Wink

# 594
  • София
Изглежда е време белезниците отново да влязат в действие.

# 595
  • Пришълец
Aa, БлагаВест, недей ги споменавай белезниците точно сега. Освен, че Серкан не я познава отблизо Балджа, ние зрителите също не знаем какво да очакваме. Да не вземе да го закопчае тя този път и Серканчо по принуда да се окаже в близост до нея и да се чуди на кого да се оплаква за злоупотребите ѝ hahaha Бърборанка вече написа един такъв сценарий, ама ние държим да се придържаме към оригиналния hahaha

Бътерфлай, присъединявай се към нашия отбор. Аз отскачам и до "противниковия" чат-пат hahaha Прозвуча двусмислено, но не, нямам предвид Балджа. hahaha
 По-скоро #отборСеркан.

# 596
И сторито на Неслихан споделено от Ханде

И вече озвучено🔥🔥🔥
https://www.instagram.com/p/CI1NAXIpfAj/?igshid=1scse037tvp42

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 23:49 от Elinor0680

# 597
  • Кърджали
В това стори Неслихан е писала че Ханде много прилича на Мави (племенничката).

Щях да пиша нещо друго. Последния път когато някой не вярваше на някого (Еда че Серкан ще дойде с нея в Италия) работата свърши сред воалите. Дано сценаристите помнят и направят втори дубъл 😜

# 598
От Ханде

# 599
  • Пришълец
Те са малко късопаметни сценаристите, Алекс, ама варианта е Серкан или да повтори грешката (както при откраднатия дизайн), или да затоплят отношенията мигновено като отпраши нанякъде, а Еда го последва. Хубаво би било Joy

Общи условия

Активация на акаунт