Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Ех, това червено бе 😂😂😂 Ама им ходи тази песен, признавам..

Алекс, колко му е в края на серията Серкан и Еда да работят у Серкан, щото не смогват с проект и да му падне бушона или да се скъса жица някъде.. Аз мога да отида да я срежа, ако ще да ме удари ток, не ми дреме 😂 Само дето ще е пълен мрак и няма да виждаме нищо, но ще надничам от прозореца и ще разказвам 😂 А на почти всички тук не им липсва въображение какво може да е станало тогава. Ако искат и ще пея - Gold, suyu-huyu, i see red (тази мога и на български да я изкарам 😂) ... Нали няма да имат ток, а друго ще е нещо романтично да звучи. Вярно, че като ранена хиена ще съм, но карай 😂

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 01:38 от Nalbantova

# 601
  • София
Aa, БлагаВест, недей ги споменавай белезниците точно сега. Освен, че Серкан не я познава отблизо Балджа, ние зрителите също не знаем какво да очакваме. Да не вземе да го закопчае тя този път и Серканчо по принуда да се окаже в близост до нея и да се чуди на кого да се оплаква за злоупотребите ѝ hahaha Бърборанка вече написа един такъв сценарий, ама ние държим да се придържаме към оригиналния hahaha
Бяха много комични с тези белезници, аз затова ги харесвам.
Но сега по-скоро трябва да закопчае тази рошла с тях за бюрото й. Да седи там и да работи, а не да се шматка по нощите и да се натриса на шефа без покана.
Относно сменения документ си мисля, че този път Серкан няма да се върже и ще повярва на Еда.

# 602
  • Кърджали
Марги, втория вариант е за предпочитане.
При първия вече и аз трудно ще го оправдая.Да се взима в ръце или да взима Еда на ръце.( и от там нататък той знае какво)
Nalbantova (три пъти проверка правилно ли го написах) може да припявам с теб

# 603
  • София
Ако все пак Серкан допусне същата грешка да не повярва на Еда, да не издивее отново и да изпочупи всичко в офиса.  Спомняте ли си как го отнесе стола...

https://twitter.com/i/status/1337862872483901443

# 604
  • Пришълец
Налбантова, едва те познах Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако все пак Серкан допусне същата грешка да не повярва на Еда, да не издивее отново и да изпочупи всичко в офиса.  Спомняте ли си как го отнесе стола...

https://twitter.com/i/status/1337862872483901443

Това е най-малкото, което може да направи. Този път ще се чуди в коя стена да си удари главата Whistling Усеща се самоувереност от нейна страна, но Еда е права, че нищо в живота му не може да я замени, макар и казано по друг повод, но все още е в сила...

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 00:29 от Маргарита Н.

# 605
  • Кърджали
Преди да си легна ви оставям малко вино.
Вече е 16ти декември и синът ми става на 5.Почерпете се виртуално за негово здраве

# 606
  • София
Преди да си легна ви оставям малко вино.
Вече е 16ти декември и синът ми става на 5.Почерпете се виртуално за негово здраве

Алекс, макар и късно, с удоволствие ще се почерпя за здравето на твоето малко съкровище. Да ти е жив, здрав, да има едно щастливо и безоблачно детство. Да ви носи само радост и да е гордост за мама и тати.

# 607
  • Пришълец
Алекс, да ви е живо и здраво момчето, да се радва на безгрижно детство Flowers Four Leaf Clover

Малко е извън темата, но докато си работя сега посред нощите си слушам  Gold на Тоlan Shaw и се сетих, че явно толкова много съм слушала тази песен последните месеци, че ММ и той си я припяваше, та чак искаше да му я кача в плейлистите за плаването. Явно е усетил страстното настроение на тази песен и той Wink
Готина е песничката, несъмнено.
Както вече сме обсъждали, няма си клип и без това, да заснемат с Керем и Ханде, какво толкова Stuck Out Tongue Winking Eye
Те дори фенски видеа с кадри от сериала са по-гледани от акустичната версия, пусната преди няколко месеца...

# 608
Алекс,  пожелавам на Анди да расте здрав, щастлив и много обичан. Нека се радва на усмихнато и безгрижно детство, и да е заобиколен от верни приятели. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverBalloonTadaBalloonTadaBirthday

# 609
Алекс, Честито да е твоето момче! Balloon Balloon Balloon
Желая му прекрасен живот, да изживее своята приказка по начин по който той желае, да сбъдне мечти, да се срещне добри хора.
Да бъде здрав и да играе волно и щастливо!
На цялото семейство страхотен рожден ден!
Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus

# 610
Алекс, да ти е живо и здраво детето. Дано се метна на майка си, че тя ми се вижда малко диване, а вероятно баща му е кротък човек 😂
Ще припяваш, къде ще ходиш. Все пак за една хубава песен е нужен и втори глас 😂😂 Дето се казва - Две е по-добре от едно, а какво по-хубаво от две ранени хиени 😂 ама вземи и от виното за там, че кураж не се събира лесно 😂

Марги, а бе мани, нямам угодия обаче, до два дни и е махнат, нищо че стоя и го гледам като шматка 😂

# 611
Някой търсеше лекар Ambulance Като се има предвид ,че съм фенка на Ханде от години не знам ще ви спасявам ли или ще припадам с вас ... Joy
      И аз много се ядосах на Серкан ,ей ,богу ,щях да си метна таблета през терасата .Почти се заклех ,че няма да гледам повече сериала . Ама като си знам сърнето -козичка с две думи ще накара Балджа да се почувства неудобно и ще си тръгне по живо по здраво с мераците и на Серкан ще му се набие канчето . Misc Bomb Е ,това ще засегне женското самолюбие на Баджаначката и ще я провокира за по -настъпателни действия и ще забърка някоя манджичка с грозде .Обачее Еда много бързо ще и промени звездата карта (сърничка в действие) Grinning
     И за бабето няколко думи .Според мен няма да отмъщава,защото реално няма на кой . Може би и затова извадиха Алптекин от сериала .Thinking Серкан ще е пътят на бабата към сърцето на Еда .
   И нещо ,което ми направи впечатление и то много лошо впечатление  - Биге напусна сериала ,но по никакъв начин не се сбогува с колегите .Поне с едно стори да беше благодарила за добрата работа ,да каже чао и на феновете ...Нищо !
     И за финал да си припадам малко и аз Joy

# 612
Kissing Heart Привет, весели сладури!

Heart Decoration Каквото и да напиша в постовете си, то е заради вас. Сериалът е основата, но вие сте надстройката. Не може да бъде друго. Може би най много от всички съм писала за това, колко ценни сте за мен.

Flowers Hibiscus Представете си, че имаме само сериал, без темата, в която влизаме, без да чукаме. Само се вижте  в картина, в която я няма нашата къщичка. Аз, например, щях да изгледам серията в събота, ще вдигна кръвното, заради лошите, ще намеря някоя книга, за да се успокоя, може да чета до сутринта. Следващите дни ще разговарям сама със себе си и ще мисля за ГГ и какво липсва там, за да има щастие и любов. Но това е пълна скука, ще се чувствам самотна, че преживявам нещо, без да мога да го споделя. В мойто обкръжение не гледат турски сериали. А тук какво ли не споделяме, толкова забавно и интересно. Казваме си, кога ще дойде събота, но като изпишем 2-3 теми, съботата е дошла неусетно.
Heartpulse Без вас, сладки мои, нищо интересно нямаше да се случва! Kiss

Flowers Herb Нищите фрага, отново хиената е вдигнала адреналина, но все пак видяхме, че това, което ни показа края на 22 епизод, ще се развие с пълна сила в следващия. Този фраг е за хиени, но серията ще бъде за любов. Серкан ще подхранва егото си, че Еда го ревнува. Тя за кой ли път ще доказва, че е права, въпреки че Серкан уж й вярва. Серкан все още не е преодолял чувството на недоверие, направи само крачка, но спря. А Еда с цялата си стихия ще докаже с какви карти играе новата PR-ка. Нашия нека се надува, че това е ревност. Звездичката му вече е изгледала много серии от този филм и ще му покаже, че зад красивите сини очи се крие коварството на хищник. Колкото до бившата му PR-служителка, няма лесно да й простя. Сравнявате я с новата заместничка, но забравяте, че тя не получи това, което заслужаваше. Заминаването й беше дори награда, че не изплати всичките си грехове. Заместничката й може да е опасна и коварна, но номерата й са евтини и Еда ще успее да разгадае интригите. Новичката колежка  ще я видим в играта: " Дойдохме, поиграхме, заминавамеее... ". Но все пак трябва да й отдадем заслуженото, че ще е катализатор за отношенията между нашите любимци, за да може най после да се порадваме на това, което чакаме още от първия епизод.
Wink Балджа ще поставя само точки, точки, точки ..., но след тях като се сложи запетаята, ще стане интересно. Ще имаме един влюбен Серкан, за който ревността е показател, че договора на Еда не е реален и зад него се крият чувства, които Еда все още не е разкрила. Но както каза nrgmmama, кога ли имаше удобно време и възможност да открие любовта си това момиче?

Nature Stars Нека да спирам, че епизода не съм го изгледала. Благодаря, че ми пуснахте линк. Kiss

Gift Heart Алекс, да е живо и здраво детето ти, да те радва и да те обича!
Да си жива и здрава и ти, че си го родила!
Здраве и сполуки на цялото семейство!
Колко са сладки тези малки мъже, после .... стават големи!
Нека най хубавото е занапред! Flowers Four Leaf Clover Balloon Birthday

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 01:41 от neorum

# 613
neorum извинявай, че не можах да ти пратя линк, но съм нощна и чак сега стана по спокойно. Иначе аз гледам в 1plus1 , uteta.ru или в turkru .tv. Понякога на последния сайт има онлайн с превод на руски в ефир.

# 614
Revolving Hearts Габи, благодаря, че си загрижена за мен, Дари ми е пуснала линк, на нея също много благодаря! Kiss

Общи условия

Активация на акаунт