Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 663
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро, момичета Simple Smile
Благодаря за фрага и превода му Flowers Hibiscus
Не знам, дали финалната ситуация в дома на Серкан е негов сценарий или възползване от обстоятелствата... Факт е, че има някакви дупки в тая сцена, както сте отбелязали. Обаче в едно съм сигурна - няма вариант Серкан да се подведе по триковете на Балджа. Тцъ! Ще ги използва, докато чуе това, което иска - "ревнуваш мъъъничко, признай си!" Интересен е, хем я дразни, хем непрекъснато й показва любовта си. Blush
Някак ... пак ни показаха основното в предстоящата серия. Smirk
Приятен ден и се пазете!

# 616
Каквото и да става те пак ще се стремят един към друг. Погледнете само тези погледи. Влажният поглед на една влюбена сърничка и страстният поглед на един безумно влюбен Серкан, готов да я погълне.

Погледите ги виждаме, ама аз не мога да разбера как Ханде има тук нормална за своето време визия, а Керем са му турили туй шапче като някой гаврошовец.... Все пак не сме в ерата на пролетариата... Лично на мен ми мяза на някой чичка или пък... на Леонардо ди Каприо от "Титаник"..?! То ясно, че гледат да има синхрон във визията му, ама тоз човек няма ли спортно-елегантни дрехи?! Да не би да е раждан в елегантен костюм?!...

# 617
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви една страхотна сряда изпълнена само с положителни емоции и много усмивки Hug

Алекс, честит рожденик. Да е жив и здрав и много да те радва Flowers Hibiscus

# 618
Добро утро! Имам молба съхранете темата поне до 47-48-ма страница днес до 20часа защото искам да пусна хубава коледна тема  от мене хубав ден аз отлитам,че ме чака днеска сигурно откачен ден като вчера тия хора забравиха за вируса просто някой трябва ги светне...

# 619
Добро утро, момичета! Бъдете усмихнати и се насладете на деня! ❤
Алекс, да е жив и здрав сина ти! Да расте весел, усмихнат и много обичан! Винаги да ви радва и да е повод за гордост!💙

# 620
  • Пришълец
Sign ExclamationSign ExclamationSign Exclamation

Добро утро! Имам молба съхранете темата поне до 47-48-ма страница днес до 20часа защото искам да пусна хубава коледна тема  от мене хубав ден аз отлитам,че ме чака днеска сигурно откачен ден като вчера тия хора забравиха за вируса просто някой трябва ги светне...
Ще се съобразим, Диде Grinning

Добро утро! Coffee

# 621
Добро утро, вдъхновени и романтични момичета! Прекрасна сряда от мен!!! Nature Sunny Heart

https://photos.app.goo.gl/CBf2a2gxPMWXNSGL9

Честит да е рожденика на Алекс! Balloon  Party Time Birthday Tada

Редакцийка за фрага: защо го размята този нож Айфер пред Сейфи и Айдан?

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 08:48 от Ели-mama

# 622
Алекс, Честит ви празник! Синът ти да расте здрав и щастлив, да бъде    като майка си витален и интуитивен! И нека късметът да бъде винаги с него!

# 623
Добро утро, момичета!🌞

Алекс, честит рожденик!🥳 Пожелавам му да е жив и здрав и да има невероятно детство!

Налбантова, Маргарита, nrgmama, Пеперудка и Sezariya (извинявам се, ако съм пропуснала някоя), от години припадам по Ханде, така че се присъединявам към вас, но да предопредя, че няма лекар, който да ни помогне. Трябва да си търсим, някой да ни хваща, за да не се струполим на земята.😂

Невероятни очи 😍

Лек ден!😘

# 624
Фили, няма да се плашиш. Ей го - тази ще мъти водите някой и друг епизод, успоредно бабата ще се внедри в обстановката. После още толкова серии ще се разправят с нея. После ще излезе, че на Еда родителите са живи, но загубили паметта си и нямат си и на идея за щерка си и милионите на бабата.. Примерно 😂
Еда още не е завършила толкова вааажното й образование, може да направят паралел - тя в Италия, Серко в Турция.. Или двамата там, но това няма как да стане, ковид, мовид... Има какво да задълбават още, споко 😂 моето сиво не е на сценарист и ще напише 10+ епизода от неща, които са давани, а онези там са факири. Дай Боже да им се отключат въображенията.
Ухх , на това за въображение всички разчитаме . Искам хубави сюжетни линии с много романтика , изискан хумор и щипка драма . А най ми се иска усилията на Балджа да ги разедини да пораждат всеки път по-голяма страст и романтика за гледане Smile . Ами трудни времена са , СЦ да порадват публиката Heart
Признавам си много са хубави заедно ! И съм безпристрастна като го казвам, вярвайте .Керем го харесвам , но не съм му била  фенка , а Ханде я знаех само визуално и си виках -'' каква естествена красавица , а като актриса не става ''.
Но тук в този сериал не само вече съм фенка на Керем , но и Хандето направо я заобичах . Толкова сладка и най-вече има голям напредък като актриса Simple Smile
Ха, добро утро луди фенки Heart Eyes Flowers Hibiscus

# 625
Добро утро честито рожденник на Алекс да има много щуро и забавно детство 🥳🥳🥳🎈🎈

# 626
  • София
Flowers Four Leaf Clover Добро утроооо! Flowers Four Leaf Clover

Днес настроението в темата много ми харесва! От сутринта е положително и празнично. Simple Smile Алекс, приеми моите поздравления. Нека синът ти расте здрав, щастлив и много, много обичан! 🥳

Sezariya, аз същото забелязах при Биге, но не исках да пиша по темата, че е поредното негативно мнение. Но така и така я повдигна... И на мен ми направи лошо впечатление това, че спря да промотира сериала в последните два месеца, очевидно е знаела накъде отива нейният образ. Също и това, че не се сбогува с феновете и колегите си. Можеше да благодари на всички за споделените месеци заедно и да им пожелае успех. Ханде дори пусна стори за нея, Башак също, тя нито ги ришерна, нито нищо. Не знам какво е станало там, но ми се видя грубо и неуважително. Както и да е. Продължаваме напред. Simple Smile

Една прогноза от мен за следващия епизод - според мен ще бъде забавен (Еда ще схване спатиите на Балджа и ще се опитва да я разкрие пред Серкан, ще има татлъ ревнуваща Еда и очарован / зарадван от това Серкан, по-влюбен от всякога), ще бъде романтичен (Серкан 5 пари няма да дава за Балджа, но ще се радва, че цялата тази ситуация го сближава с Еда и ще се възползва от всеки миг да й доказва любовта си - oh, I see red, red, oh, reeeeed), ще имаме изненада накрая (появата на бабането) и не се наемам да гадая по отношение на интригите на Балджа, само стискам палци нито една да не е успешна. 🤞🏼

За 13 часа имаме 1.6 млн гледания. Юхууу!

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 10:32 от Бърборанка с розови очила

# 627
Цитат
Погледите ги виждаме, ама аз не мога да разбера как Ханде има тук нормална за своето време визия, а Керем са му турили туй шапче като някой гаврошовец.... Все пак не сме в ерата на пролетариата... Лично на мен ми мяза на някой чичка или пък... на Леонардо ди Каприо от "Титаник"..?! То ясно, че гледат да има синхрон във визията му, ама тоз човек няма ли спортно-елегантни дрехи?! Да не би да е раждан в елегантен костюм?!...

Two Heartsmury9,едно към едно споделям мнението ти.На отвратителния каскет, като добавя плетената фанелка и балтона и.... ужас! Пък и ръкавици сложил, да не истине! Думи нямам!Толкова ли не намериха едно яке и спортна шапка -съсипват хубавия мъж.
  Two HeartsКолкото до новия епизод ,някакси съм настроена позитивно.Новата перушина ще продължава да се излага,нашето момиче ще ревнува, а Серкан бей ще продължава да умира за нея . Погледът му в кафето е снизходитилно подигравателен, просто ѝ се чуди на ума.Тя пък не може да се спре- перушана и половина.
    Two HeartsСигурно ще има среща на високо равнище с бабаането. Ще поживеем, ще видим.
           Хубав ден!:hearts:

# 628
# 629
  • София
Аз пък много харесвам този дЖентълментски стил на Серкан. Simple Smile Да, ретро е, но от самото начало на сериала Серкан го обличат по-скоро като елегантен бизнесмен, в класическия стил на елегантното. Това дава допълнителна тежест и сериозност на целия му образ. Ако беше по-модерен, според мен би се изгубил ефектът на Робот Болат. Разчупеният външен вид говори за по-разчупен характер. А Серкан е много обран и изключително интровертен, затова говори и външният му вид - пригладена коса, спретнат вид, една идея по-скучен. Дрехите на Серкан говорят за самия него - дистанциран и сериозен. Затова сме го виждали по-спортен само около Еда. Wink Да се върна на дрескода му за пързалката - обожавам мъже с шалове, с поло яки и с шапки. Да, каскетът не ми е най-любим, но на Керем му отива всичко. Simple Smile Като цяло ми допада изборът на дрехи - ретро романтичен ми е. Като излязъл от филм на Никълъс Спаркс от 90-те. Панталонът, жилетката, каскетът - един влюбен мъж посред зима. Лично аз одобрявам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт