Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 661
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Пришълец

Серкан, свещи, романтика и... насреща му Енгин вместо Еда Joy Епизода е бил забавен обаче, трябва вече да намеря време да го изгледам. О, и ябълки ли се виждат на масата, Тя ги обича . Sweat Smile

# 631
Започват 24 епизот

# 632
  • София
Ох... много любовно ми стана. Revolving Hearts

Обичам Еда и Серкан:

Дано по-често виждаме тази усмивка, така му отива! Само около Еда е такъв. Ама че хубав влюбен мъж! Heart Eyes

И малко ХанКер > https://www.instagram.com/p/CIyRm9FoAYu/?igshid=18xupf3k1ahio
Също толкова любими и мили. Heart Exl

# 633
Алекс Hug да е жив и здрав малкия юнак , много късмет Heart Flowers Four Leaf Clover
За гордата майка , на която сме много благодарни за преводите Smiley

# 634
На 26ти ще имаме ли епизод? Тоест 24ти епизод, защото гледам сякаш им е коледно там 🤔

# 635
На 26ти ще имаме ли епизод? Тоест 24ти епизод, защото гледам сякаш им е коледно там 🤔

Предполагам, че ще има. Аз съм гледала турски сериал на 24.12 Joy тъй де , беше бъдни вечер , детето беше болно и не успяхме да отидем на семейното събиране Joy
Те не празнуват Коледа , не знам защо има елха People Eyes

# 636
Елхи имат отдавна , заради НГ Grinning , да не забравяме ,че все пак са светска държава ( ама колко да са светска държава през последните 10 години ...Flushed )

# 637
Ако може превод на това

# 638
И мен елхата ме изненада, та погледна кога е следващата събота и е 26.12, ако не се бъркам. 😃🎄

# 639

Вярно ли е или не незнам но ви го качвам

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 12:59 от sani1212

# 640
  • София
mi_si беше писала, че последният епизод за тази година ще бъде излъчен на 26.12 (24 еп.), след което ще имат една седмица почивка и 25 еп. ще се излъчи на 9.01.2021 г. Не знам дали тази информация е потвърдена официално. Simple Smile

# 641
  • Кърджали
Елха има заради новогодишните празници, не заради Коледа. Преди правих и по една новогодишна серия сериалите, ама сега явно са почнали да почиват

# 642
Алекс ,да ти е здраво и щастливо стрелчето! Да е всеотдаен и готов да помага като майка си , усмихнат и изпълнен с положителна енергия ! Balloon Birthday

Не искам да подхранвам идеята за ХанКер ,но спомняте ли си ,че Керем в едно стори в ИГ много се кефеше ,че е получил някаква камера. Беше на рождения ден на Ханде качено.Та оттогава сърничката доста активно качва непринудени снимки от ежедневието си.То не бяха пози в коли , на дивани ,между каравани  Joy Замислих се дали има нещо общо Thinking

# 643
  • Плевен / София
Това ще е последният епизод за годината и после на 9 януари...
Честит рожден ден на сина на Алекс...

Пожелавам му да расте здрав и много щастлив...

# 644
  • София
15 часа по-късно - 1.9 млн гледания на фрага. Да видим този фраг колко вю-та ще събере. До голяма степен това влияе на рейтинга в събота. Надявам се на 3.8-4 млн до събота. 🎈❤🎈

Общи условия

Активация на акаунт