(дано не прецакат нещата в последните минути пак
) 

и фланелка върху ризата
Както споделих, според мен ще бъде романтичен и забавен. Балджа ще си прави номерата, но нашите няма да й се дават. Особено Еда.
Според мен драма с доверието няма да има, защото и аз мисля, че последната сцена на епизода ще е с бабата и това “бабане” на Еда. А във втория фраг има един кадър на Еда със същите дрехи, вероятно от преди появяването на бабата. И Еда изглежда хепи, няма вид на обидена или наранена, тоест всичко между нея и Серкан е наред. Ето:
Или като се прави, че не знае кой епизод снимат / излъчват, за да я дразни. Всичко това е смях да става според мен.
Помня, че беше критикувал и Серкан Болат. На Керем беше репликата: "Не е лошо момче, но бихте ли могли цял живот да изкарате с такъв човек?" И като попитаха Ханде дали би се влюбила в Серкан, спомням си, че тя отговори: "Ами да, защо не, само няколко неща в характера му е добре да промени." И Керем възкликна: "Само няколко ли? Според мен - всичко!"

Особено при Селина, големи издевателства
Да не говорим в Щатите. В Ню Йорк модата е една, но отидете в "провинцията", в Алабама, например. Всичко си е до географски ширини, мисля. 
!

Препоръчани теми