Очаквам един епизод на комични моменти със сладко ревнунащата Еда и задоволството на Серкан от този факт.
На Серко все още не съм му простила тази негова отзивчивост към нахалството на новата колежка.
Не ми харесаха и думите му, че капризите отегчават влюбения.
Тя иска малко дистанция, иска малко време, това не са капризи, това е преосмисляне на нейните бушуващи чувства и емоции. Не е лесно така бързо да приемеш случилото се, а още повече тя се съобразява и с чувствата и на леля си. Тя не го мъчи, просто постави граници на техните взаимоотношения, а малко по малко ще отстъпва пред тях и любовта си към него. Отстрани погледнато ще си кажем, че тя прекалява с изтъкването на границите на договора, така е, но в нейната душа какво е? Едно бурно море, върнало е назад към най-страшните ѝ страхове, една огорченост от потайността на любимия човек, взетото право на избор. Това дали са капризи или объркани чувства, не знам. Тя е като едно силно и упорито малко момиченце, което е толкова истинско и открито към света.
Тя даже му каза, че го обича и студен, когато го сравняваше с картофа. Усеща едно приятно, топлещо чувство, трепет, който разклаща сърцето ѝ, не може да му устои, знае го и затова иска този интервал от време.
Той е много търпелив, показва голямата си любов към нея, гледа я с такава нежност и доволство,променя се. Тази промяна на него също му харесва, чувства се свободен и жив, обичащ и в очакване на следващи мигове на щастие.
Този подбудител на ревност-Балджа ще накара Еда да забрави за договора и бързо да се впусне в прегръдките на любимия, след като разбира се първо яростно го укори и го изгори с пламъка в очите си,съвсем заслужено, друг път да си постави и той граници на работните вечери и палене то на свещи . А той ще е толкова щастлив и горд от ревностния огън на неговата фея.
Балджа, даже не си струва да я коментирам

Хубава вечер

Ninika, много ми харесва написаното от теб! Адмирации от мен по повод смисъла втъкан във всяка една дума! Независимо от нашите пристрастия към един или друг от нашите главни герои, в крайна сметка ние наистина сме тук, в тази тема и се вълнуваме, защото харесваме героите Еда и Серкан! Харесваме тяхната вълшебна любовна приказна и напълно естествено е да се вълнуваме, да коментираме, да се ядосваме, да негодуваме, когато виждаме неща които ни отдалечават или се явяват пречка в техните красиви, романтични отношения!
Алекс, честит рожден ден на твоя малък принц, нека има едно прекрасно, весело, усмихнато и безгрижно детство! А вие като родители и сега и в бъдеще да имате много поводи да се гордеете с него!

Пожелавам на всички момичета от темата една чудесна декемврийска вечер изпълнена с топлина, уют и аромат на Коледа!