Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 639
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Привет, слънчеви момичета Nature Sunny!
Очаквам един епизод на комични моменти със сладко ревнунащата Еда и задоволството на Серкан от този факт.
На Серко все още не съм му простила тази негова отзивчивост към нахалството на новата колежка.
 Не ми харесаха и думите му, че капризите отегчават влюбения.
Тя иска малко дистанция, иска малко време, това не са капризи, това е преосмисляне на нейните бушуващи чувства и емоции. Не е лесно така бързо да приемеш случилото се, а още повече тя се съобразява и с чувствата и на леля си. Тя не го мъчи, просто постави граници на техните взаимоотношения, а малко по малко ще отстъпва пред тях и любовта си към него. Отстрани погледнато ще си кажем, че тя прекалява с изтъкването на границите на договора, така е, но в нейната душа какво е? Едно бурно море, върнало е назад към най-страшните  ѝ страхове, една огорченост от потайността на любимия човек, взетото право на избор. Това дали са капризи или объркани чувства, не знам. Тя е като едно силно и упорито малко момиченце, което е толкова истинско и открито към света.
Тя даже му каза, че го обича и студен, когато го сравняваше с картофа. Усеща едно приятно, топлещо чувство, трепет, който разклаща сърцето ѝ, не може да му устои, знае го и затова иска този интервал от време.
Той е много търпелив, показва голямата си любов към нея, гледа я с такава нежност и доволство,променя се. Тази промяна на него също му харесва, чувства се свободен и жив, обичащ и в очакване на следващи мигове на щастие.
Този подбудител на ревност-Балджа ще накара Еда да забрави за договора и бързо да се впусне в прегръдките на любимия, след като разбира се първо яростно го укори и го изгори с пламъка в очите си,съвсем заслужено, друг път да си постави и той граници на работните вечери и палене то на свещи . А той ще е толкова щастлив и горд от ревностния огън на неговата фея.
Балджа, даже не си струва да я коментирам Misc Bomb
Хубава вечер Flowers Hibiscus

Ninika, много ми харесва написаното от теб! Адмирации от мен по повод смисъла втъкан във всяка една дума! Независимо от нашите пристрастия към един или друг от нашите главни герои, в крайна сметка ние наистина сме тук, в тази тема и се вълнуваме, защото харесваме героите Еда и Серкан! Харесваме тяхната вълшебна любовна приказна и напълно естествено е да се вълнуваме, да коментираме, да се ядосваме, да негодуваме, когато виждаме неща които ни отдалечават или се явяват пречка в техните красиви, романтични отношения!

Алекс, честит рожден ден на твоя малък принц, нека има едно прекрасно, весело, усмихнато и безгрижно детство! А вие като родители и сега и в бъдеще да имате много поводи да се гордеете с него!

Пожелавам на всички момичета от темата една чудесна декемврийска вечер изпълнена с топлина, уют и аромат на Коледа!

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 19:39 от nrgmama

# 661
# 662
Има няколко момента, които са ми интересни на мен:

- договорът на Еда - разбрахме, че има много точки, но нищо по-конкретно. Никак не ми се иска да изскочи някоя двусмислена клауза, която след идването на баба Семиха да бъде изтълкувана грешно Thinking (Спомнете си думите на Енгин към Серкан, че може Еда да му е взела фирмата).
Естествено, ние знаем, че целта на договора беше да могат да работят заедно. Само че с идването на бабата, дали Еда ще иска да остане на работа? В този ред на мисли - ще бъде оригинално, ако Серкан се позове на някоя точка от договора и успее някак си да я задържи на работа.

- Балджа - виждам голямо сходство в методите, които приложи при решаването на ПР кризата с Айдан и борбата за Серкан - играе извън правилата, което ме навежда на мисълта, че май не е никакъв професионалист, а обикновена шарлатанка и дано бързо я изобличат. От друга страна, тя е първият нов герой, който се включи в сериала с другарче, което ме навежда на мисълта, че може и малко повече внимание да ѝ отделят и да я гледаме по-дълго, отколкото ни се иска Rolling Eyes

- баба Семиха - вече отбелязах, че според мен идва с нейната си Лейля, което значи, че е със сериозни намерения за оставане в холдинга. Естествено основната ѝ цел ще е да си върне семейството. В тази връзка, освен реакцията на Еда, ще бъде интересна и реакцията на Айфер. Дали ще предложи на майка си да остане у тях, или заради Еда няма да го направи?
Каква ще бъде позицията на Семиха спрямо Серкан и дали ще покаже, че знае за вината на Алптекин?

- дейностите на Айдан - на къде ще развиват образа ѝ? Кандидатурата за президентското място е на дневен ред, но нали обеща, че приоритет ѝ е да събере Еда и Серкан. Две дини под една мишница..., а като прибавим и идването на баба Семиха.

Става все по-интересно Nerd

# 663
Според феновете Еда е с годежния пръстен в 24 еп. Simple Smile

# 664
Струва ми се че пръстенът е на средния или на показалеца, а не на безимения пръст. Може би е с другия пръстен, онзи, с който беше в къщата с воалите.
За, договорът... и аз очаквам да изкочи някоя ситуация от него. Но ще е в ущърб на Серкан. Нали целта на договорът беше Еда да се защити от Серкан.
За бабата - Еда 100% няма да иска да работи с нея. Но Еда не иска да работи и за Серкан. В същото време има такса за университета и дълговете на лелята. Т.е. трябва да продължи да работи.
Отношенията между Айфер й бабата също не са добри. Бабата не е добре дошла в дома на Айфер - ще е някъде на хотел, а може и да има жилище в Истанбул - нали е богата, сигурно е с имоти.
Бабата отдавна е съжалила за отношението си към сина и снахата. Разкаяла се за грешките, които е допуснала и ще иска да се сближи с Еда, евентуално да я предпази от сем. Болат.
Еда и Айфер няма как лесно да забравят обидата, вероятно и отношението на бабата към родителите на Еда.

# 665
Отново има кампания нашите фенове да подкрепят сериала на Демет и ТВ8, а те ще върнат жеста в събота Wink

# 666
  • Кърджали
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Празника приключи, на мен главата ми пищи з значи всичко е наред.
Хвърлях ви по едни око, колкото да не ви изпусна съвсем.

# 667
Не знам кой им избира музиката, обаче прави страхотни попадения, да им се не види. Намерих ск нова любима песничка (и вече си имам цяла плейлиста "Sen çal kapımı"
Песента от сцената с глината.
Опитах се и да я преведа, защото много ми хареса.
h

Скрит текст:
Дума не излиза от устата ми,
Моля, погледни ме, почувствай
Напразните надежди, които ми давсш
Вече ме изтощават

Нямам смелост да те погледна.
Нямам смелост да те докосна
Казвам си хиляди пъти
Да не тичам след невъзможното

Очите ти са истинска любов,
Ръцете ти са като топъл дом.
А, ах погледите ти
Към всеки казват нещо различно

Идването ти, тръгването ти - като една игра
Докато те гоних, сякаш отлетя надалеч
Накара ме да мечтая за невъзможното
И на себе си да се гневя

може ли да те попитам ако имаш всички песни от сериала били ги споделила че ги търсих но нещо дадох на пауза не ги откривам а има много хубави песни от моментите на Еда и Серкан. Предварително благодаря.

Относно тая Балджак като гледам резюмето за идващата серия в събота ще създава сериозно проблеми на Еда и то големи. Тя не е като Селин , Селин пред Балджак направо е цвете.
Тая Балджак е голяма лисица, ще успее май да раздели Серка и Еда още преди да се съберат. Кка нахлу в апартамента на Серкан направо директно, а той не се ли досеща че е нарочно направо незнам. Дано Еда остане а не си тръгне като ги видя заедно и то в каква поза?

# 668
  • София
Не знам кой им избира музиката, обаче прави страхотни попадения, да им се не види. Намерих ск нова любима песничка (и вече си имам цяла плейлиста "Sen çal kapımı"
h

Скрит текст:
Вече ме изтощават

Казвам си хиляди пъти

А, ах погледите ти

И на себе си да се гневя

може ли да те попитам ако имаш всички песни от сериала били ги споделила че ги търсих но нещо дадох на пауза не ги откривам а има много хубави песни от моментите на Еда и Серкан. Предварително благодаря.

Относно тая Балджак като гледам резюмето за идващата серия в събота ще създава сериозно проблеми на Еда и то големи. Тя не е като Селин , Селин пред Балджак направо е цвете.
Тая Балджак е голяма лисица, ще успее май да раздели Серка и Еда още преди да се съберат. Кка нахлу в апартамента на Серкан направо директно, а той не се ли досеща че е нарочно направо незнам. Дано Еда остане а не си тръгне като ги видя заедно и то в каква поза?

azisiq, молбата ти не беше отправена към мен, но тъй като имам под ръка този линк с музиката от сериала, ти го изпращам! Надявам се, точно песните които най-много ти харесват да ги има в този плейлист!

https://vk.com/audios-197410965

Приятно слушане и хубава вечер!

# 669
# 670
  • Кърджали
Аз съм си направила плейлиста в спотифай, но и в YouTube съм си ги намерила, тези които ми харесват. Ще кача линкове после. Не е пълна колекцията ми, просто съм си запазила тези, които аз харесвах.

# 671
h

Скрит текст:
Вече ме изтощават

Казвам си хиляди пъти

А, ах погледите ти

И на себе си да се гневя

azisiq, молбата ти не беше отправена към мен, но тъй като имам под ръка този линк с музиката от сериала, ти го изпращам! Надявам се, точно песните които най-много ти харесват да ги има в този плейлист!

https://vk.com/audios-197410965

Приятно слушане и хубава вечер!

nrgmama  благодаря ти

новия епизод ще бъде романтичен, забавен и изпълнен с много ревност от страна Еда, която май ще разбере номерата на тая Балджак.
А ревността на Еда ще хареса на Серкан.

# 672
  • София
Струва ми се че пръстенът е на средния или на показалеца, а не на безимения пръст. Може би е с другия пръстен, онзи, с който беше в къщата с воалите.
За, договорът... и аз очаквам да изкочи някоя ситуация от него. Но ще е в ущърб на Серкан. Нали целта на договорът беше Еда да се защити от Серкан.
За бабата - Еда 100% няма да иска да работи с нея. Но Еда не иска да работи и за Серкан. В същото време има такса за университета и дълговете на лелята. Т.е. трябва да продължи да работи.
Отношенията между Айфер й бабата също не са добри. Бабата не е добре дошла в дома на Айфер - ще е някъде на хотел, а може и да има жилище в Истанбул - нали е богата, сигурно е с имоти.
Бабата отдавна е съжалила за отношението си към сина и снахата. Разкаяла се за грешките, които е допуснала и ще иска да се сближи с Еда, евентуално да я предпази от сем. Болат.
Еда и Айфер няма как лесно да забравят обидата, вероятно и отношението на бабата към родителите на Еда.

По повод пръстена, който феновете са забелязали на ръката на Еда си позволявам да направя една кратко пояснение. В едно от включванията на живо с Ханде Ерчел и Керем Бурсин, когато героинята Еда Йълдъз все още носеше годежния пръстен с шлифования диамант с формата на цвете, имаше въпрос за пръстените и дали някога ги сваля! Тя попита, за кой пръстен става дума, питащия изясни в ефир, че става дума за този, който е на лявата й ръка на средния пръст и нейния отговор беше, че никога не го сваля. При този отговор Керем само поклати глава утвърдително. Без да имам информация по въпроса, предполагам че е нещо свързано с майката на актрисата, която всички знаем е починала преди малко повече от година и с която Ханде е имала много силна връзка!

Хубава вечер с дъх на Коледа!

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 22:47 от nrgmama

# 673
Алекс, да е живо и здраво момчето ти! И ти, да се грижиш за него и да му се радваш!

# 674
Най -вероятно е друг пръстен ,защото на тази снимка е предполагам със същото зелено сако като това

А за тънката халка забелязах ,че и сестрата на Ханде -Гамзе има същия .Може би наистина е нещо свързано с майка им .

Общи условия

Активация на акаунт